Nyter helgen

IMG_2158sv

Det er alltid så godt med helg, jeg er ganske så ferdig når fredagen omsider kommer og jeg lurer på hvordan det skal gå fremover med tanke på at jeg ikke tar meg fri/ferie i det hele tatt før konkurransene.. men når det er sagt så jobbet jeg to the bitter end de andre gangene og, så det går på et vis. Produktiviteten er kanskje ikke heelt på topp de siste dagene men.

I dag startet dagen kl 8 med en 70 min tur i skogen, veldig deilig. Det svir i øynene nå, blir så fort trøtt.. mulig det blir lagt inn noen power naps innimellom, leste noe om at 20 min på dagen kan sammenlignes med de to siste timene av nattesøvnen?

I går fikk jeg bakeånden over meg så det ble litt forskjellige eksperimenter, noen bedre enn andre..

Marengs:

IMG_2207
Pisket eggehvitte, sukrin og hakkete mandler i ovnen

Proteinmuffins:
IMG_2209
Samme oppskrift som over + vaniljeproteinpulver, bakepulver, hi-maize og mager kesam

Proteinsjokolade&kokos-is:
IMG_2220
Pisket eggehvitte, sukrin, sjokolade&kokosproteinpulver , kokos og kesam i fryseren

Proteinsjokolade&kokos-cookie
IMG_2213
Samme oppskrift som over i ovnen.. ble litt tørre

Det er egentlig bare å prøve seg frem. Selv om jeg ikke spiser opp alt, så synes jeg fortsatt det er gøy å prøve. Det er noe med det å lage mat, man får tankene over på noe annet enn akkurat det som frister som mest.
Dessuten er det ikke lenge igjen, jeg er mest sulten på å stå på scenen.
Deretter er det faktisk ikke alt jeg kan fråtse i som jeg gleder meg til, det er det å få balansen inn i livet igjen.

Nå er draktene mine snart klare og, gleder meg til å ha de på! Jeg får låne drakter til Stavanger, av snille Nann og Cathrine.
Jeg bruker mine egne og nye på NM, og min storesøster er nå snart ferdig med stensettingen. Mamma hjelper til og, jeg er så heldig som har dere ♥

IMG_2235sv

Vekten i går viste det samme som fjorårets konkurransevekt, så delmålet er oppnådd. Wee!
Jeg skal ta noen formbilder igjen senere i dag, og i morgen skal jeg for første gang la en ekspert ta en titt på formen og gi sin vurdering. Jeg er veldig spent på om jeg skal fortsette som jeg gjør, eller må sette opp giret et ekstra hakk .

Nå skal jeg prøve å finne ut hvordan man kan lage fine og store korketrekkere i et altfor langt og slapp hår.. noen tips?

21 kommentarer til “Nyter helgen

 1. Harefrøken

  Hei!

  Godt å høre at du nyter helgen, og jeg er veldig glad for oppskrifter hehe… 😉 Veldig fine bilder som alltid. 😆

  Hvis du går inn på salongbloggen.no så får du tips til hvordan man får store «Hollywood» krøller som jeg kaller det. Vet ikke om det er det du ute etter. Man bruker en god varmebeskyttende spray, og rettetang for å lage lange spenstige krøller/korketrekkere. Avsluttes med hårspray som det er god hold i.

  Det er bare å kikke i videoarkivet på salongbloggen, man kanskje lete litt….. Veldig enkelt å gjøre selv, men alltid best med hjelp.

  Fortsett å nyte helgen, her er det jobb neste… 🙂

 2. Tess

  mmm Det där såg riktigt mumma ut! Din fysik blir bättre och bättre för varje bild du lägger ut på bloggen. Stort lycka till på kommande tävlingar! Tack för all inspiration du ger mig! 😛
  Trevlig helg!

 3. synnøve

  Spennende oppskrifter! Skal prøve ut en dag jeg har «bakeånden» over meg 😉
  Jeg prøvde en gang i tiden å lage proteinsjokoladekake da.. men den ble ikke helt vellykket.. 😆

  Ah. du kommer til å bli SÅ fin på scenen altså! Gleder meg masse til å heie!

  Ha en fortsatt fiin helg! 😀

 4. Thale

  synnøve og jeg burde sette oss ved siden av hveranadre med stort banner eller noe 😉

  har ikke noe tips til krøller… utenom parykk 😆

 5. Martine

  Må si meg enig med Tess,formen blir jo bare bedre og bedre! 😀 Gleder meg masse til å se deg stråle på scenen. Hvem av dagens bakeverk syns du var best? 😉

  Ha en riktig god helg videre,klem

 6. Nina

  Kjekt at du legger ut så mange oppskrifter. Prøvde skumkaka i dag, men gelatinen skilte seg. Mulig den var for varm. Får prøve igjen senere:) Lagde den isen i stad så nå står den i fryseren, håper den blir litt bedre;)
  Lurte på den appelsinmarinerte laksen, hvordan lagde dere den?
  Fortsett og legg ut oppskrifter, finner så mye godt her:)
  Nydelig englebilde;)

 7. Cathrine

  Gleder meg masse til å se deg i drakten min jeg; bare kjempekjekkt å kunne se deg i den! 😀 Oppskriftene såg gode ut, du er jammen meg en oppfinnsom og flink kokk..

  Nyte dagene så godt du kan, og legg inn noen powernaps.. Så lenge det ikke går ut over nattesøvnen skader det jo ikke; en blir jo dausliten på slutten..

  Du er fremdeles FLINK!! Keep on going 🙂

 8. kriweb

  Harefrøken: Takk for tips, mulig jeg bare må teste ut selv om krølltang eller rettetang blir best. Og kanskje kjøpe noen krølle-håret-produkter ja..
  Jobb nå? Usj.. ha en fortsatt fin kveld uansett!

  Tess: Ja, marängerna var väldigt goda i alla fall 😀
  Tack snälla, otroligt motiverande att läsa. Trevlig helg!

  Synnøve: Du får teste ut når du har litt tid til overs 😀 Jeg brukte litt mye proteinpulver på de siste her, så det ble litt tørt kan man si. Ikke alt er like vellykket! Gleder meg til å stå på scenen 😎
  God helg videre!

  Thale: Når man først har så langt hår så kan man ikke ødelegge med extensions eller parykk vel! Klarer jeg ikke å style det så får det bare henge der 😆

  Stine: Det er ganske spenstige farger, så gleder meg veldig!

  Martine: Takk!! Vel, jeg synes marengsene og isen ble best. Det andre ble litt tørt, tror jeg enten brukte for mye proteinpulver eller så bruker jeg ikke riktig type – skulle kanskje hatt bake pro ?
  Fortsatt god helg! 😀

  Nina: Kjedelig.. om du pisker eggehvittene helt stive (kan nesten snu bolla) og venter til gelatin-vannet har kjølnet så går det kanskje bedre. Hvordan ble isen?
  Laksen stek-kokes i panne fylt med saft fra appelsiner, litt revet appelsinskall, hvitløk og smør (laks som er full av fett tar ikke til seg dette, mest for smakens del).

  Cathrine: Fortsatt veldig snilt at jeg fikk låne, takk.
  Jeg blir veldig glad når du kaller meg flink, det høres mye bedre ut enn desperat 🙄
  Tror jeg skal få sneket inn noen powernaps ja, kanskje det hjelper. Akkurat nå svir det så mye i øynene at jeg snart sovner..zzz. Sove godt, klem

  Katjuska: Thank you very much! I’ll try with my flat iron, thanks for the video 🙂

 9. Nina

  Isen ble veldig god, greit når man har lyst på noe søtt:)
  Takk for lakse oppskriften,skal testes ut til uka og skumkaka får jeg prøve neste helg:)

 10. Malin

  De bakverka dine så meget fristende ut, selv om jeg enda er kvalmen etter sjokolade-raidet mitt i går kveld.
  At jeg aldri lærer 🙄

  Gleder meg til å se draktene dine. Både de du får låne og dine egne. Farger er gøy 😀

 11. Hanne

  Beina dine kom virkelig frem på det siste englebildet!

  Mange spennende eksperimenter her.. Jeg har selv leget en del marengs for å bøte på søtsug, hehehe..

  Så utrolig fint at du får låne drakter! Kjempesnilt gjort av jentene, og veldig, veldig bra for deg som da vil føle deg like ny og fin begge gangene! Jeg gleder meg. Typisk at jeg er i Stavanger helga FØR stavanger open 😆

  Angående håret ville jeg alliert meg med en frisør dersom du har tid og ork på selve dagen. Det koster jo, men de kan sine saker, og de har det de trenger av varmruller og spray selv til ditt lange og tunge hår 🙂
  Jeg har prøvd meg på å lage krøller med rettetang, og noen ganger går det bra, mens andre ganger blir det bare rotete… Det finnes kanskje en selvutnevnt ekspert som leser bloggen din som vil hjelpe deg? :mrgreen:

  En ting må jeg si angående hår, og det er at det er sååå fint at du har så langt og blankt naturlig hår. Jeg synes nemlig at alt for mange har et hår som ser både tørt og usunt ut når de først står der på scenen, og det passer i grunnen dårlig med at hele jenta skal utstråle skjønnhet og sunnhet…
  (skjønner jo at så hard diett vil slite på både hud, hår og negler i lengden, men likevel).. Så nok en stjerne i boka til deg for at du ser så fantastisk SUNN ut! 😀

 12. kriweb

  Nina: Ja det er en helt ok erstatning innimellom, slår selvfølgelig ikke «the real deal» men 😀
  Spennende, håper det faller i smak!

  Anonym: Jaaa, hun er verdens søteste 😀

  Malin: Jeg lærer aldri selv.. det går alltid lang nok tid til at man glemmer det kjipe ved det, eller selektiv hukommelse er det kanskje 🙄
  Om jeg ikke er hardest på scenen, så skal jeg om ikke annet synes :mrgreen:

  Yvonne: Ja du får sette igang og bake litt 🙂 Ha en fin søndag!

  Hanne: Ja det er utrolig snilt, veldig veldig glad for det.
  Så dårlig planlagt da Hanne.. 😆
  Ja jeg burde fikse det hos frisør, det blir definitivt best da. Men så kjenner du sikkert til meg og dette med å skulle gjøre alt selv :mrgreen:
  Jeg får prøve å krølle noen hårfjoner nå, det kan jo være at det blir bra? Om ikke, så lar jeg det bare være. Det enkle er ofte det beste.
  Takk forresten, er veldig glad i håret mitt 🙂

  Lill: Haha.. det er nesten så jeg ikke tør å legge de ut 😳

 13. Ingvild

  Hvor mye eggehvite og sukrin brukte du? og hvor lenge stekte de? og på hvor mange grader?
  De så veldig bra ut 😀

 14. kriweb

  Ingvild: Jeg prøvde meg frem på det meste her, så har ingen eksakte mål dessverre.. når det er sagt så er det veldig enkelt å smake seg frem på marengs.
  Jeg brukte vel 3 eggehvitter og helte i sukrin litt etter litt – helt til jeg synes det smakte søtt nok. Marengs skal helst være i ovnen en stund på svak varme. Ta en titt etter 10-15 min på 150 grader, skal bli gyllen. Avkjøl de en stund etterpå slik at de blir sprø (kokos er også godt å ha i forresten).

 15. Lill Johnsen

  Jo det skal du gjøre, ville ikke få deg til å bli flau da. 😉 Synes du var utrolig flott på de bildene. 😀

Det er stengt for kommentarer.