Humøret svinger

Føler meg som en bitte liten båt i et altfor stort og urolig hav..

Humøret, formen og tankene er aldri enige, og det kan variere veldig fra dag til dag, time til time. Jeg vet at jeg egentlig burde blogge om at alt går på skinner og at jeg føler meg klar, flott og selvsikker.. men det gjør jeg ikke.
Det har imidlertid vært en veldig bra dag i dag, og jeg føler at jeg har flere slike dager enn omvendt – heldigvis. Nå er det heller ikke lenge til ting begynner å skje; om en uke er det mer vann, mindre tung styrke osv. Litt mer action – selv om jeg gruer meg og er spent på hvordan kropp og hjerte vil reagere. Jeg kan ikke dra det for langt, jeg gikk for lenge uten vann til oslo gp i fjor og ble veldig dårlig.
Når jeg først er inne på helse så fikk jeg en litt dårlig nyhet tidligere i uken, ikke noe stort og alvorlig men nok til at humøret daler litt. Jeg blir så opphengt i mat, trening og alt rundt konkurranse at jeg glemmer at det er noe som feiler meg. Og når jeg da får en påminnelse om det så blir jeg litt utafor.

I morgen er det veiedag igjen og jeg er veldig spent på om jeg skal klare budsjettet mitt – jeg har troen! Jeg har virkelig stått på denne uka og tror jeg vil få lønn for strevet, i så fall vil det si at jeg har nådd fjorårets konkurransevekt. Om jeg stiller i bedre form eller bare har blitt mindre gjenstår å se :smile:

Det viktigste jeg gjør fremover er å tenke positivt, og ikke minst være takknemlig for all støtte jeg får. Og jeg kan heller ikke glemme at det er en konkurranse som jeg selv har valgt å bli med på, det er meningen at det skal være gøy.

Livets små gleder på deff:
– fikk ny mobiltelefon i dag – Diamond2
– jeg skal ikke til kiropraktor på en god stund, ryggen føles bedre
– jeg klarer å gjøre mitt beste på trening hver dag
– Skyr
IMG_2202

-Spinat og store porsjoner
IMG_2198IMG_2188

15 kommentarer til “Humøret svinger

 1. Stine

  Jeg synes du er veldig flink som står på gjennom både opp- og nedturer. Det vitner om viljestyrke og en sterk mentalitet!

 2. Anne

  Jeg er utrolig imponert over hva du har fått til, og jeg unner deg virkelig at du lykkes med målsetningene dine! Din målbevissthet, nøyaktighet og utholdenhet er forbilledlig for alle!!

  Jeg har ingen erfaring fra BF, så jeg skal være forsiktig med å uttale meg om ting jeg ikke kan noe om, men av bildene du har lagt ut fra i fjor og nå synes jeg at det er stor forskjell, i alle fall 🙂 Klin til videre, masse lykke til inn mot konkurranse, også håper jeg at kroppen samarbeider bedre med deg i år så du ikke blir dårlig!

  En liten glede til (om du ikke er klar over det allerede, da), i dag er du på topp 5 på Nettavisen for mest leste blogger igjen 😉

 3. Oda

  Dette er en side jeg er alt for lite inne på, herregud Kristine! Inspirasjooon og motivasjoon! – om man ikke får det her så ser jeg ikke en annen måte å få det på!
  Vanvittig stolt av deg! Bare stå på, prøv å ikke tenkt for mye (noe som ikke burde være såå vanskelig i deffetåka 😉 ) men ta en dag av gangen og vær stolt over hva du har klart fremfor ikke klart!
  Skal vi prøve å møtes til helgen? la hundene løpe litt, og jack kan skumme og frådse litt haha

 4. Trine

  Jeg blir så fantastisk motivert av bloggen og bildene dine. Du ser ufattelig bra ut, gleder meg til å se hvordan det går i konkurransen 🙂

  Men hvilken sykdom er det du har?

 5. Kriweb

  Stine: Det var godt å lese, takk!

  Anne: Tja.. på mine gode dager så ser jeg forbedring fra i fjor, men på de dårlige dagene ser jeg tynn ut 😆
  Sier du det.. hm, det må være fordi jeg nettopp har lagt ut et innlegg eller noe.

  Oda: Hei! Det er så bra at du har tatt opp treningen igjen, du har så utrolig potensiale! Gjett om jeg kommer til å heie deg frem 😉
  Jeg har ingen store planer annet enn trening, så det må vi få til. Jack trenger å få ut litt.. anspenthet :mrgreen:

  Trine: Tusen takk!
  (Jeg har to hjertefeil)

 6. Big Sista

  Den humpingen til Jack orker ikke jeg å være vitne til mer, så si i fra hvor dere slipper ut RødningJack…hahahaha….

  Stolte av dere begge to. Verre med denne sofagrisen, som etter tre barn er rimelig slapp i fisken blitt. Godt at jeg har to så fantastisk nydelige søstre 🙂

  *SMASK*

 7. Yvonne

  Jeg synes det er bra du er ærlig med at du har opp og ned turer det er faktisk virkelighet. 😎 Du er ikke alene om å slite med kroppen,jeg sliter med mine problemer å. Er ikke lett å kombinere alt, men alt kan gå så lenge man kjemper for drømmene sine, og tar hensyn til helsa 😀

  Ha en super fin dag! stolt av deg! 😛

 8. Hanne

  At humøret svinger på deff er jeg ikke akkurat overrasket over, men det at det er lett å forklare hvorfor det er slik betyr jo ikke at det er lett å takle det likevel. Jeg synes du virker utrolig sterk oppi det her – særlig mtp at du gjør det mer eller mindre på egenhånd og i tillegg med en heller alvorlig sykdom å ta hensyn til. Pass på å belønne deg selv for at du gjør det så bra som du gjør, underveis såvel som etterpå!

  Det at du velger å skrive om det her (og kanskje også prate med venner og kjente?) er også veldig positivt. Slikt hjelper i hvertfall alltid meg i å få en oversikt over hva som egentlig foregår i hodet mitt, og å gjenvinne troa på meg selv og det jeg evt sliter med.

  Var skyr-en god altså? Kikket leeenge på de i butikken her om dagen, men ble litt skuffet over hvor små (og dyre) de var.. – og så trodde jeg det var til å drikke, som Norges første proteinshake fra et meieri :P, og ikke en yoghurt…

 9. Thomas

  Har vært en fast leser av bloggen din i lange tider nå, og kan bare si at den er utrolig inspirerende å lese.
  Det har vel mye å gjøre med at måten du legger opp kostholdet på, og dine holdninger til sporten (og livet generelt,) er noe jeg identifiserer meg med.

  Og for en gutt/mann uten alt for stor fantasi i matveien er det greit å plukke opp noen tips her og der :mrgreen:

  Ønsker deg lykke til videre med dietten, og jeg tror du kommer til å gjøre en kjempefigur på scenen uavhengig av plassering!

  Du kan forresten hilse din bedre halvdel og si at han gjerne må få lov til å starte en treningsblogg eller noe lignende :mrgreen: , da jeg fulgte hans logg på tf tidligere. Jeg regner dog med at det er en grunn til at han sluttet med det.

  Thomas.

 10. kriweb

  Cam: «Inn med rödingen Jack!» :mrgreen:
  Jeg skulle likt å ha sett noen andre som ser så bra ut som deg etter å ha fått 2 barn på 16 måneder.
  Håper vi sees i helgen, stoor klem

  Yvonne: Vi får bli flinkere til å fokusere på løsninger og la problemer man ikke få gjort noe med bare ligge 🙂 Lettere sagt enn gjort, men fortsatt mulig!
  Tusen takk, god helg!

  Hanne: Det å belønne seg selv er noe jeg (og sikkert mange andre) er veldig dårlig på.. jeg lider til tider av «snill pike syndromet» og alt jeg gjør skal helst være tilnærmet perfekt.
  Jeg prøver å la være å lage syte-innlegg her på bloggen, men noen ganger er det greit å vise at alt ikke er rosenrødt. Men i dag er det fredag, og jeg har fine støvletter på – god dag med andre ord 😀
  Skyr var veldig god, men litt dumt at den er såpass dyr.
  + den tjukke, kremaktige konsistensen
  – litt for syrlig smak

  Thomas: Det var veldig hyggelig! Tipsene jeg legger ut her passer til alle aldre uavhengig av kjønn, så supert at du kan dra nytte av det.
  Tusen takk, det håper jeg.
  Noe sier meg at han trives med tingenes tilstand, men skal høre med han 🙂

 11. Anne

  !!!!! HAR Q-MELK BEGYNT Å LAGE SKYR????????

  Jeg har venta på denne dagen i 5 år!!!! Fantastisk!! Hvilken butikk kjøpte du den på? Er den «bare» kjøleskapskald eller er den fryst?

 12. Malin

  Jeg synes det er veldig bra at du ikke bare har rosenrøde-innlegg. Du er da menneskelig du og. Eller? :mrgreen:

  Det er viktig å fokusere på det som er positvit, selv om det negative alltid har entendens til å vinne over humøret.
  Og det er alltid mye lettere å gi råd, enn å følge de selv..
  Du har ingenting å bekymre deg for når det gjelder din egen form hvertfall. Synes du ser kjempe flott ut 😀

 13. Lone

  Kjøpte skyr på rema i dag. skogsbærsmak. syntes den var helt grei..litt sur i smaken da, men frisk og god.

 14. Hannah

  Åh, du har ingen tips til lettvinte matløsninger for oss som er laktoseintolerante? Tidligere har jeg syntes det har vært så lettvint med kesam og cc til skolemat, trenger liksom ikke å steke, koke, styre og ordne. Men nå var det jo disse produktene som var årsaken til mine magesmerter 🙁

 15. kriweb

  Anne: Jeg har aldri hørt om det før jeg, men veldig glad for at det kom hit! Jeg har sett de både på bunnpris, ultra og ica. De er kjøleskap-kalde, ikke fryst.

  Malin: Absolutt menneskelig ja, om ikke et litt sært et :mrgreen:
  Det er veldig mye lettere å gi råd ja, jeg burde strengt tatt bli flinkere til å følge et par av de..

  Lone: Jeg synes også de er litt syrlige, men fortsatt gode – liker så godt den tjukke konsistensen.

  Hannah: Hva med grovbrød/knekkebrød med proteinrikt pålegg? Salat/fruktsalat? Eller sojayoughurt?

Det er stengt for kommentarer.