Ro, ro

Dagens trening var ikke av de beste, jeg følte meg ganske slapp.. Jeg synes det er verst den veien, når motivasjonen virkelig er tilstede og man gleder seg til trening, men så funker det bare ikke når man kommer dit. Da er det bedre å smågrue seg litt i forkant, og heller bli positivt overrasket når økten blir bedre enn forventet. Nuvel.. ny mulighet i morgen!

Det ble overkropp i dag; skråbenk, chins m/ass, skulderpress, bakside skuldre, sidehev og roing.
Jeg prøvde å filme litt i dag, men mobilen har ufattelig dårlig kvalitet. Jeg får heller prøve å ta med et gammelt kamera neste gang.
Her er noen sekunder fra roingen:

Kjører tyngre på de fleste øvelser som før, alle unntatt de som går direkte på ryggen.
Jeg har begynt på nytt med myo-reps igjen, like greit å følge dette frem mot konkurranse da jeg liker det veldig godt. Har startet på 10-12 reps i første settet denne uken, neste uke blir det 8-10 og deretter 6-8 osv. Tyngre og tyngre selvfølgelig – så godt jeg klarer.

Har akkurat vært ute og gått en 60 min tur ute i skogen, jeg måtte gå med gummistøvler pga vått og gjørme så jeg endte opp med gnagesår.. gikk og haltet det siste kvarteret, jeg svettet med en altfor tjukk jakke og ble etterhvert tissatrengt.
I det hele tatt; ikke en helt optimal dag i dag! :grin:

Nå blir det straks middag, det er alltid bra!

6 kommentarer til “Ro, ro

 1. Hanne

  Gøy å få se deg i aksjon 8) her ser vi jo virkelig hvor flotte armene og skuldrene er!

  Slike dager som du beskriver er kjiiipe, men heldigvis vet du jo hvorfor det er slik. Alt blir lettere når du etterhvert får i deg mere mat igjen, så nå gjelder det bare å holde ut (og ikke ta i hardere enn det kroppen tåler på treninga) 😉

  Sitter her i samme haremsbuksa forresten, den tredje i rekka etter det gikk hull på de to første 😆

 2. Cathrine

  Slike dager er alt annet enn kjekke, uansett hva man gjør og tar seg til så bare..*blææh* Det er som om man har en mørk sky over seg, men heldigvis forsvinner denne skyen like fort som den kom somregel! There will be better days! Og på mange måter er det nesten godt å kunne kjenne på/vite forskjellene, teeeen så kjipt om ikke 😉 Husker jeg hadde mange sånne dager rett før jeg konk. så du har min dypeste medfølelse!! I morgen er heldigvis en ny dag, skal sende litt positive tanker over fjellet og håper det hjelper 🙂
  God bedring til gnagsår, comfeel er en god greie 😀

 3. Kiwa

  Så bra at du legger ut filmer! Motivasjonen min er litt lav om dagen men etter et liten titt innom her kom den plutselig tilbake! 😎

 4. Ann Katrin

  Heisann, ser du har hatt en relativt crappy dag du også, godt det ikke bare er meg… Fant nemlig ut at jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen imorrest da jeg i vanvare skylte ut den nylagde teen min OG stappa telefon i oppvaskmaskina… Den ble funnet ca 8 timer senere. Heldivis ble den ikke slått på da. Men sånn kan det gå av og til, heldigvis en ny dag imorgen :)Ha en fin kveld!

 5. Malin

  Håper denne dagen går mye bedre 😀
  Nå er vi jo en dag nærmere helg, og det er alltid bra!

  Leste en kommentar at du skulle konkurrere den 26.sep?
  Er det da det er Stavanger Open?
  Kanskje jeg burde somla meg ut til Sandnes og endelig fått sett deg på scenen 😆

 6. kriweb

  Hanne: Jeg har en video fra sidehev og, men den ble altfor dårlig..
  De buksene er så digge. Den brune jeg har er blitt diger, elastisiteten er helt på tur. Men den grå sitter fortsatt som et skudd 😀

  Cathrine: Kjipe dager blir det vel en del av fremover, men så lenge jeg slipper mer skader og sykdom så skal jeg alltids klare meg. Ja du vet alt om pre-contest problemer.. huff.
  De positive tankene nådde frem i dag morges, jeg har hatt en mye bedre dag hittil 😀

  Kiwa: Så bra da! 😎

  Ann Katrin: Hadde du en dag med lite karbohydrater kanskje 😀
  Det er ille når alt som kan gå galt går galt. I dag er en mye bedre dag heldigvis, håper det er det for deg og!

  Malin: So far so good! :mrgreen:
  Ja det er 26. og planen er å bli med, koselig om du tar turen!

Det er stengt for kommentarer.