Endelig litt tyngde

I dag turte jeg endelig å ta i litt på styrketreningen igjen, fantastisk følelse. Jeg har ikke turt å trene ryggen på en ukes tid etter låsningen og de øvrige øvelsene jeg har gjort har vært med mye lettere vekter enn det jeg er vant til.
Det blir jo gjerne sånn når man har fått en eller annen skade, man får en «sperre» til slutt – selv om man vet at det verste er over. Det er bare å komme over denne og tørre å satse igjen når man har fått klarsignal til det. Så lenge det ikke gjør vondt så er det bare å kjøre på!
I dag ble det faktisk litt armer/triceps og ben med fokus på bakside og mage. Jeg liker å trene ben. I tillegg kjørte jeg som vanlig 50 min kardio etter økten. Noen dager er verre enn andre, men i dag gikk det greit.

Haha, jeg må bare dele dette bildet med dere. Jeg titter igjennom gamle bilder for tiden, sammenligner i øst og vest. Så fant jeg dette, det ble tatt like etter min første konkurranse på Sandefjord Open 2008.
Jeg gleder meg til å kjenne den følelsen igjen, stå der med klissete brunkrem over hele meg og føle en stor lettelse over å ha nådd nok en milepæl.
20080329319sv

Og så vil jeg dele en link med dere; www.jewelsanddreams.no 
Teresa er en blogger som jeg har link til her på siden min og hun har nylig åpnet sin egen nettbutikk med selvlagede smykker. Jeg synes hun virker som en utrolig sympatisk jente og veldig dyktig i alt hun gjør, og hun er i tillegg en gal kattedame som meg selv – sånt liker vi.
Jeg blir alltid imponert over mennesker som tør å satse på nye ting og som tør å leve ut drømmene sine. Hun har jobbet hardt for dette, så ta gjerne en titt på hjemmesiden og smykkene hun lager. Og sleng dere med på konkurransen hun har!

I dag har D bursdag; gratulerer med dagen!! ♥
5sv

9 kommentarer til “Endelig litt tyngde

 1. Nina

  Godt å høre at det går bedre med ryggen. Deilig å kunne trene litt tungt igjen tenker jeg?;)
  Klissete brunkrem..hehe..får du av alt etter en dusj?:)
  Fine poseringsbilder under, formen ser meget bra ut!
  Gratulerer til D.

 2. Teresa

  Tusen takk for reklamen! Kanskje du vinner! Hvis ikke, så kan jeg lage sånne til deg. Billig-billig. 😉

  Du ser helt fantastisk ut! Det gjør mannen din også. 🙂

 3. Hanne

  Hehehe, klissete brunkrem ja 😆
  Tar dette som en oppfordring siden jeg nå endelig er i gang med trening selv, etter en ALT FOR LANG (ufrivillig..) pause. Lover å kjøre hardt 8)

  Nydelig å høre at ryggen fortsatt bare blir bedre. Grattis med dagen til D 😀

 4. Thale

  så lenge man trener fornuftig er det ingen grunn til å holde igjen heller. om man slenger på 200kg uten oppvarming, er det en annen sak 😆 nå skal du snart på scenen igjen 😀 😀 😀 😀 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 5. Anne

  Så flott den nye headeren ble! Kjempefint bilde 🙂
  Jeg liker også å trene ben, så jeg er helt enig med deg der. Deilig når kroppen samarbeider så man kan ta i skikkelig, kan tenke meg at det er en lettelse at ryggen er bedre!

  Gratulerer med dagen til mannen!

 6. kriweb

  Nina: Ja det kjentes godt 😉
  Den øverste skokremen går bort ja, men jeg har som regel 2-3 lag med selvbruning under der igjen som henger igjen noen dager..

  Teresa: Ja! Gjerne, de hadde passet perfekt

  Hanne: Godt å høre! Håper vi blir stive og støle :mrgreen:

  Thale: Enig, noen ganger må man bare ta av seg silkehanskene!
  Jeg veeeet 😎 😈 :mrgreen:

  Anne: Ja? Takk! Er nysgjerrig på hva dere lesere synes, skal ta deres meninger til etterretning 😀

  D takker!

 7. Cathrine

  Gratulerer med dagen til D! Og herregud for en fregang du har hatt (forrige innlegg) ser du?jeg har rett!!! 😉 Nå er det siste innspurt som gjelder Kristine, og jeg lover deg at det blir bra!!I mine øyne er du en vinner allerede på alle måtene, NM og Stavanger blir bare en bonus!!
  Just do it!!
  Stor klem fra Bergen og en som har gjennoppstått fra de døde etter altfor mange nattevakter 😆

 8. MrMuscle

  Jeg har og gode minner fra rett før eller etter det bildet der ble tatt 😀 Det var første gang jeg hilste på deg. På samme parkeringsplass faktisk 😛

 9. kriweb

  Cathrine: Takk vennen!! Jeg gleder meg til NM – og etter 😀 Jeg er ikke like positiv, men tar det hele som en god erfaring. Stor klem til flinke nattevakten

  MrMuscle: Ja, det var koselig å treffes! Selv om jeg så ut som en takras. Tror bildet ble tatt like etter 🙂

Det er stengt for kommentarer.