Herlig!

For et vær! Så utrolig deilig når solen skinner og fuglene kvitrer – et siste innpust av sommer. Man kan jo nesten ikke være sliten eller i dårlig humør da!
I dag morges startet vi dagen med en 90 min sykkeltur, deretter gikk jeg en tur til fots på 90 min litt senere – må nyte været mens man kan.

I går var en aktiv dag, men samtidig veldig bra og hyggelig. Jeg startet kl 8 med en morgentur på 70 min med Jack, deretter en times husarbeid og så 35 min på ellipsemaskin (!) Da hadde jeg svettet bort 1 kg overflødig væske og var klar for resten av dagen.
Det var David som sto for matlagingen, jeg holdt meg i nærheten som moralsk støtte og ryddet, vasket og knipset bilder. Det ble dessverre ikke bilder av maten ferdiglaget, men mer behind-the-scenes-bilder på kjøkkenet mens vi holdt på.

Forrett:
Asparges med spekeskinke, ristede pinjekjerner og parmesan
IMG_1865

Hovedrett:
Appelsinmarinert laks servert med spinatmix (+rundstykker)
IMG_1863

Dessert:
Ovnsbakt eple med marsipan og hakkede mandler servert med vaniljeis
IMG_1864

Vi tok noen bilder både i går og i dag, først noen formbilder og så i dag noen bilder til bloggen – det vil si at jeg vil bytte ut headeren min. På tide med noe nytt kanskje?
Bildene er tatt og jeg vet sånn ca hvordan jeg vil ha det, men jeg tar gjerne imot tips fra dere.
Burde det være et konkurransebilde? Et «penere» poseringsbilde? Helfigur/halvfigur/portrett?
Et av Todd kanskje? ;-)

IMG_1929

9 kommentarer til “Herlig!

 1. Hanne

  «Ikke så spennende» sier du.. Jeg synes da det så veldig spennende ut, jeg! Enkelt og fancy på en gang, og ikke minst sunt! Var det mest av hensyn til deg som er på diett, eller blir det som regel alltid bare sunn og lekker mat når D. slår seg løs? Mener å ha sett en del oppskrifter på iform.no nemlig, der alle var i samme sunne stil. Snasent!
  (Det MÅ jo ikke være smør og fløte til fest)

  Bloggheaderen lar jeg deg få ta deg av på egenhånd.. Det er en veldig god idé å få noe up-to-date, men bildekategori synes jeg du selv skal velge ut i fra hva du synes beskriver deg best. Kanskje blir det både konkurranse/poseringsbilde OG hverdagsbilde? For du er jo flere «personligheter i en»… 🙂

  Jeg tenker på å endre bloggdesign selv, men det er jo så vaaanskelig å velge..hmmm.. kjekt å se hva du kommer med etterhvert!

 2. Malin

  Maten såg helt nydelig ut 🙂
  Føler den hjemmelaga pizzaen min ikke heeelt kan måle seg når jeg såg dette måltidet, haha :mrgreen:

  Stemmer for flere bilder jeg også, du er jo ikke «bare» fitness og konkurranse 😀

 3. Propellen

  Om det har noe å si så skulle jeg gjerne sett at overskriftsbildet var mye smalere enn det er nå – nå dekker det nesten hele skjermen min, og jeg må begynne med å rulle ned for å finne teksten. Nå har jeg ganske liten skjerm, altså, det skal jeg være den første til å innrømme… Men gjerne poseringsbilder.

 4. kriweb

  Hanne: Dette var deffevennlig mat 😉 det hadde muligens blitt noe mer fancy til hovedrett, jeg liker veldig godt ost så kanskje moussaka eller noe.. mmm. Ellers spiser vi som regel ganske sunt, dessert er jo min favorittdel 😉
  Føler at det burde være noe fint/fleksing-aktig ja.. vanskelig, vil ikke bli for glam-aktig heller.

  Annbjørg: Hehe, ja kanskje det.. men får prøve å holde det til en trenings- og kostholdsblogg – selv om jeg sporer litt av innimellom 😀

  Malin: Å joda, hjemmelaget pizza er jo så godt!
  Mulig det blir flere bilder av samme bildeserie om jeg ikke får bestemt meg for et av bildene 😀

  Propellen: Takk for tips! Jeg er enig, jeg må også alltid rulle litt ned for å se. Skal sjekke det opp.

 5. Anne

  Maten så utrolig god ut! Flotte bilder 🙂

  Det blir kjempespennende å se hvilke bilder du bestemmer deg for! Det eneste forslaget jeg har er, som flere har nevnt, at headerfeltet kanskje kunne vært litt mindre. Jeg synes for øvrig at du har kjempefin design på siden din! Bildene kommer fram på en kjempefin måte, og layouten er ryddig og fin *tommelopp*

  Det er forresten link til siden din under «Mest lest» på blogglisten på forsiden på Nettavisen nå, hvis du ikke har sett det 🙂

 6. kriweb

  Anne: Det var veldig godt! Spesielt forretten egentlig, lenge siden jeg har spist asparges med spekeskinke.
  Det er min bedre halvdel som har fikset det, så jeg har fått det akkurat slik jeg ønsker – godt å høre at du liker det!
  Åh? Kanskje det er fordi D har lagt til bloggen min på blogglisten?

 7. Stine

  Ang. header synes jeg den du har nå er fin; veldig «ren» om du skjønner hva jeg mener. Samtidig er jeg enig med de over her om at det hadde vært fint med flere bilder, kanskje et «vanlig» portrett og et litt tøffere fleksebilde eller noe? Litt vanskelig å si uten å se aktuelle bilder, du/D finner vel på noe lurt 😉

  Blir det forresten Stavanger på deg? *nysgjerrig* 😀

 8. kriweb

  Stine: Da er headerbildet byttet ut! Planen var å ha 2-3 bilder fra samme shoot, men det kommer kanskje etterhvert. Får prøve med dette først 🙂
  Mest sannsynlig, ja

Det er stengt for kommentarer.