Proteinparty

I dag hentet jeg en pakke fra Nordic Nutrition og jeg er så utrolig heldig som har de som sponsor. Ikke bare har de produkter som smaker godt, men de søker alltid etter det nyeste og beste, og kan tilby veldig varierte produkter – både til oppbygging av muskler i startfasen, etter flere års trening, opp i vekt, ned i vekt.. det er ikke bare for folk som trener litt mer enn gjennomsnittet.

IMG_1718

Jeg fikk blant annet de to siste smakene på proteinbarer jeg ikke har prøvd; vanilje og banan.
Åh så gode.. klarer ikke å velge en favoritt. Kanskje vanilje. Eller banan, den hadde mørk sjokolade rundt.
I hvert fall, man kan ikke ta feil uansett hvilken man velger!
QNT_delicious_protein_bar_whole_range_1

En viktig ting å huske på er som dere vet; kosttilskudd skal eller kan aldri erstatte et sunt og variert kosthold, men det forenkler og kan bedre hverdagen for mange som ikke får i seg nok av alle næringsstoffer – men det er ingen nødvendighet. Jeg brukte ikke kosttilskudd da jeg startet å trene og jeg bruker det stort sett kun nå når jeg er på konkurransedeff.

Når det er sagt så synes jeg vi godt kan bli flinkere til å bedre den maten vi kjenner så godt til, og her kan kosttilskudd/proteinpulver komme til god nytte. Jeg tenker da spesielt på å bytte ut hvetemel med et bedre alternativ.

Jeg lagde proteinvafler med en gang jeg kom hjem med varene mine, jeg har lenge tenkt på å lage en versjon med svært lite karbohydrater og masse protein – og de ble ganske gode!
IMG_1723
IMG_1721

Oppskrift:
1 egg
3 hvitter
3 ss sukrin
25g kruskakli
60g havregryn
20g proteinpulver
1/3 ts bakepulver
Litt kardemomme
Litt vann/skummet melk

Dette er veldig ca-målinger, man må nesten prøve seg frem.
Visp egg og sukrin til eggedosis, bland deretter inn det tørre og tilsett væske etter behov slik at røren blir passe tjukk. Man kan godt la den stå litt slik at havregrynen får svellet litt.
Jeg sprayet vaffeljernet med min 1 kcal-spray og stekte 4-5 vaffelplater og jeg synes de ble veldig gode! (Det synes D og) 😀

20 kommentarer til “Proteinparty

 1. Tone

  Hehe, jeg merker tennene løper litt i vann av å se alle prottisene 😆 Man blir rar av å være på treningskost noen ganger, godteriet mitt er shake etter trening og kanskje en liten proteinbar som dessert etter middag 🙄

  Glad de fleste er flinke til å variere det strikte kostholdet også, det er mye godt man kan lage seg av sunn mat. Samtidig trenger de fleste små dager innimellom hvor det faktisk er greit å kose seg med alt som ellers ikke er lov.

 2. ragii

  Ah, det der må jeg og snart prøve!

  Ellers må jeg bare si at jeg elsker bloggen din. Blir glad av å lese den. Blir glad av ditt søte vesen som titter frem på bilder i nye og ne og glad av det du blogger om – at du kjører din egen stil, ikke er «fanatisk» med maten, men samtidig som du har kontroll, og sist men ikke minst, at det du driver med gir så drivende resultater! Du er et forbilde for mange vil jeg tro:) Et GODT forbilde! 🙂 Keep it up, girl:)

 3. !m!

  Hei! Jeg lurer på hva slags ellipse-maskin du har. Vurderer å kjøpe meg en selv, men er usikker på om det er noe spesielt man burde tenke på… Synes du det er et alternativ som funker bra for kardio? Jeg prøver å komme igang med morgen-turer, men her i nord-norge er det ikke alltid så passende vær å gå… Eller, super blogg!!! 🙂

 4. Rie Aleksandra

  Skal prøve den oppskriften på prottisvafler! (Tone, skulle ikke vi ha prottisvaffelparty snart for ‘syklubben’ vår??) Lurer også på å prøve protein puffs, hvordan er de? 🙂

 5. Lone

  Hei!
  Hver gang jeg prøver med protein vafler/pannekaker blir det bare noe skvip.. det blir aldri fast.. Hvorfor skjer det tro? (ikke flink å lage mat) 😳 🙄
  Hvordan er den 1kcal sprayen din?
  Synes vaflene så kjempegode ut. De MÅ jeg bare prøve..! 😀

 6. Yvonne

  Dette så kjempe godt ut, flink til å lage mat. D er utrolig heldig som har deg i hus, kan jeg nok tenke meg 😛 Dette så kjempe godt ut. Har du prøvd pannekakene fra proteinfrabrikken da? hva synes du om det? jeg synes de var veldig gode. 😛 Ha en super fin dag 😛

 7. Kristina89

  ville bare tipse om en oppskrift eg bruker til proteinpannekaker, e vel så og si ingen karbs i den… 4 eggehviter, 25gr vanlijeprotein, kanel, kardemomme, og litt fiberhusk og ev litt vann.. alt bare røres sammen.. blir kanskje 6 pannekaker/lapper av det.. 🙂 tynne da vel og merke.. mn man kan jo lage de så tykke man øsnker.. steker de i den der fry-sprayen 🙂

 8. Lone

  Kristina89: Den så jo ganske bra ut den også da 🙂
  hvor får man kjøpt en sånn spray? Er det en flaske spray man fyller på selv? nå må jeg ut å kjøpe fiberhusk 😉 😆

 9. Kristin

  Åh, de vaffelkaken så supergode ut.. skal teste de så snart jeg får mulighet:D

  Liker bloggen din kjempegodt Kristine, og blir alltid så glad når du poster et nytt innlegg.. du har utrolig mye vett i panna og virker som ei veldig reflektert jente som hva hun vil, og det er jammen ikke lett mtp på alt som surrer rundt i trenings- og kostholdshverdagen.. Stå på videre, gleder meg til og se deg i konkurranse:D

  Spm: vet du om det er mulig og få tilsendt smaksprøver på proteinpulver fra nordicnutrition?=)

 10. Kristina89

  Lone : den sprayen vet eg kan kjøpes på Ultra, og sikkert andre store matbutikker.. glemte at d skulle være sukrin i den oppskriften eg la ut 😀

 11. kriweb

  Tone: Jeg ble overlykkelig over alt dette 😆 Man blir ganske rar på deff, de minste ting verdsettes høyt – på en litt smågal måte.
  Ja jeg ser veldig frem til etter konkurransen og tilbake til et mer normalt kosthold uten daglige strikte begrensninger.

  Ragii: Så hyggelig, tusen takk!!

  !m!: Hei! Jeg kjøpte min på ellos.no faktisk, ser nå at Europris har en billig og. Jeg synes det er veldig greit å ha en sånn hjemme, lettvint når det er dårlig vær eller gymmet føles altfor langt unna.

  Rie Aleksandra: Det må du gjøre! Proteinpuffs minner litt om ostepop, jeg synes de er gode.
  Skulle hatt soppekspertisen din, det vrimler av sopp her i skogen hvor jeg bor.

  Malin: Mmm, kjempegodt ja. Jeg brukte vaniljepulver, det var det mest nøytrale jeg hadde. Ellers kan man vel bruke alt mulig, sjokovafler neste kanskje?

  Lone: Viktig at du bruker egg (i hvert fall eggehvitter) da det er dette som binder røra. Det er viktig å piske eggehvittene luftige og ha i ørlite grann bakepulver, i tillegg må du ha olje/fett til å steke de i.
  Det er en del butikker (meny, ultra bl.a) som selger sprayolje.

  Yvonne: Det var veldig godt, anbefales 🙂 Nei jeg har ikke prøvd pf sin, liker best å lage min egen røre – det er jo så enkelt, dessuten vet man akkurat hva og hvor mye som er i.

  Kristina89: Takk for tips, skal prøve å lage de enda mer lavkarbo. Var usikker på om man måtte ha et helt egg i tillegg til hvitter for at røra skulle holdes sammen, men tydeligvis ikke 🙂 Flotte greier når man er på deff.

  Kristin: Tusen takk! Utrolig koselig med slike tilbakemeldinger.
  Det er jeg litt usikker på, men du kan jo sende de en mail og høre: kundeservice@nordicnutrition.no

 12. Hilde

  Du er definitivt heldig som har NN som sponsor, de er min favorittshop!! Har ikke testet de barene du har, det må jeg gjøre, nå har du sagt mye fint om de. Jeg er egentlig en sucker for 2good-barene, men hvem er ikke det 😛

 13. Thale

  nå kom jeg på at vi faktisk ikke har vaffeljern 😯 om vi har det, så ligger det i så fall og støver bort i en veldig ukjent krok. så ofte lager vi vafler 😆

 14. synnøve

  Åhh! De vAfflene SKAL lages!! …jeg blir så sulten av å gå inn her:lol: – hva slags smak har du på proteinpulveret i vaffelrøra? (eller er det nøytralt kanskje?)

  PS – magen din er så fiiiiin! :mrgreen:

 15. Rie Aleksandra

  Du får si fra hvis du vil ha soppkurs, hehe. Skal lage egen hjemmeside snart, sånn at jeg får en egen seksjon for treningen!

  Proteinpuffs skal bestilles neste gang, jeg elsker ostepop men spiser verken det eller potetgull siden det er så utrolig usunt. 🙄

 16. Tone

  Må bare legge til siden Hilde lurer på barene du spiser, jeg har nå prøvd ut de med Sjokolade Mousse, det er de beste jeg har smakt så langt. Eller, 2Good-barene er dødsgode (spesielt Cookies’n’Cream) men de tåler jeg ikke, så derfor blir det QNT Delicious Protein Bar istedet. Jeg liker veldig godt at de er så små også! Må prøve ut banan nå som du skryter av dem!

 17. kriweb

  Hilde: Jeg har vært veldig heldig ja! Jeg har ikke så mye å sammenligne med, men synes de har veldig velsmakende og gode produkter.
  2-good er fortsatt favoritten, de andre er mindre og litt enklere – men definitivt gode!

  Thale: Du kan jo alltids steke de som pannekaker! Selv om det føles bedre å spise en vaffel liksom, mer luxus 😎

  Synnøve: Mhm, de var gode. Jeg brukte vaniljepulver, tenkte jeg skulle teste ut litt andre smaker senere.
  Takk! 😀

  Rie Aleksandra: Ja jeg hadde trengt inngående info, det er så mange forskjellige typer her og jeg er livredd for å ødelegge nyrene 😆
  Spiser ikke potetgull lenger selv, men disse er gode erstattere – anbefales!

  Tone: Enig, de er kjempegode. Jeg har likt alle sammen, selv den med jordbær. Favoritten står mellom vanilje og banan 😀

  Vidar: Det skal vi nok klare helt fint selv :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.