Klar for ny uke

Det har vært en travel, men hyggelig helg! Jeg sitter igjen med mange nye inntrykk og tanker, og jeg er klar for en ny uke.

I går startet jeg dagen med 40 min ellipse samt 20 min rask tur i skogen før jeg dro til byen. Der møtte jeg Cathrine og det var så koselig, en positiv, vakker og morsom jente. (Jeg håper alt gikk bra i helgen, og at du kommer deg til oslo igjen snart. Og sorry for at du nok en gang måtte se meg halvnaken) :mrgreen: 
På kvelden dro jeg og D på kino og jeg hadde min siste spisedag med godis.. sukk.

I dag startet vi dagen med en lang tur i skogen og plukket litt blåbær, og deretter var vi i dåp til min lille niese.
Lillesøster og meg
IMG_1535_2

Etter det dro vi og trente bakside ben + mage, en god økt da jeg følte meg sterk – kanskje det er kreatinen som endelig hjelper litt.

Her er forresten en sammenligning fra deffestart (mai/juni) og frem til nå;
IMG_7755

IMG_1452

Er det ikke rart at jeg ser større ut nå på deff? Det ser til og med ut som om jeg har bygget og forbedret ryggen disse månedene og. Jeg er faktisk 6-7 kg mindre nå, men det handler selvfølgelig om at musklene kommer bedre frem uten fett over.. illusjonen lenge leve :cool:

10 kommentarer til “Klar for ny uke

 1. Sofie

  Fin bild på dig och din syster 🙂
  Grymt snygga ryggmuskler du fått. Bra jobbat! Måste vara jättenöjd med arbetet. Kör hårt!

 2. Malin

  Ser lett at det var din søster, dere var veldig like 🙂

  Jeg kjenner ingen som driver med fitness og har aldri sett noen i levende live, ( i konk. form har det i allefall bare vært på bilder) og jeg innbiller meg at dere er så store ❓
  Så illusjonen lenge leve 😉

 3. Anne

  Ryggen din er impressive, altså!! Nå gleder jeg meg til feriefrysen er slutt så jeg kan dra i gang med vektene igjen! Også synes jeg det er kjempepositivt at du ser så sunn og fresh ut, det tyder på at livsstilen må være bra *tommelopp*

  Kjempefint bilde av deg og søsteren din 🙂

 4. Marly

  Syns det ser ut som du har gjort en kjempejobb på deff! Og utrolig bra at du fortsetter å stå på, selv om dagene blir lange innimellom når man skal tære på fettreservene…! Er innom her støtt og stadig og stjeler litt treningsinspirasjon, du ser helt RÅ ut! Hvor lenge er det til du skal stille??
  Heia!

 5. kriweb

  Sofie: Takk! Ja jeg er ganske fornøyd med tanke på at jeg har styrketrent i 2 år nå. Kjører på videre jeg 🙂

  Malin: Synes vi bare ligner mer og mer på hverandre, moro.
  Det er godt mulig at mange blir oppfattet som store, men jeg er nok av de mindre utøverene.. dessuten gjør poseringene mye 😉

  Tone: Takk for det! Bare det verste igjen nå 😆

  Therese: Tusen takk 😀 Håper det blir bra til slutt.

  Anne: Takk! Jeg synes selv at jeg klarer å ha en sunn deff (i den grad det er sunt å være sulten), og spiser mye variert. Er man sunn så vil det vises, og det samme i motsatt fall 🙂

  Marly: Takk for det! Det er nå det virkelig begynner å bli tøft, så jeg får bare kjøre som jeg har gjort til nå. Det er nå ca 4,5 uke til første konkurranse.

  Annbjørg: Tusen takk! Så fine nattbordene dine blir! 😀

 6. Cathrine

  Tusen takk for de fine ordene Kristine!! Superkoselig å hilse på deg og ikke si sorry for det da; du er jo i knallform så gikk så fint så!!Har hatt enda en super helg i Oslo jeg,og kommer garantert snart tilbake; selv om ikke aaaalt jeg skulle ønske ble avklart ble det.. Men men; happysmurf!! Liker Oslo veldig godt!! 🙂 Masse lykke til videre, stå på såsnakkes vi/blogges!STÅ PÅ JENTA DU ER BRAAAAAA!!!! :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.