Minutter føles som timer

Denne dagen har føltes veldig lang.. så lang at jeg nesten gleder meg til jeg skal gå og legge meg og våkne til en ny. (Så var det dette med å leve i nuet da).

Jeg fikk trent 40 min på ellipsemaskinen, måtte dele opp økten i to for å orke det. Jeg har følt meg litt slapp og varm i dag, men jeg håper at det ikke er noe sykdom som ligger og lurer – DET orker jeg ikke nå.. Jeg vet fra før at immunforsvaret mitt er dårlig, og det blir i hvert fall helt skjørt når jeg er på deff. Jeg vasker hender og bruker antibac-skum hele tiden så jeg håper baskeluskene preller av.
Det ble en god styrkeøkt på overkroppen i dag og, det føltes godt. Skulderpress, sidehev, chins, bakside skuldre, benkpress og roing. Jeg fikk til og med tatt sol på brunogblid, det føltes veldig godt da jeg ser ut som en liten ku på ryggen av flassing etter kyprosturen.

Jeg var innom søster i dag og fikk se stenene jeg har bestilt til den ene drakten, den kommer til å bli veldig fin – må bare bestemme meg 100 prosent for mønster. Har et klart men lurer på om jeg skal gjøre liitt mer ut av det – eyecandy vettu ;-) Skal det være så skal det være!

I dag har jeg ligget veldig lavt på kcalinntaket fordi jeg vil kose meg ekstra i morgen, og fordi jeg ikke har hatt noe særlig matlyst. Det blir mest antagelig siste dagen før konkurranse hvor jeg spiser litt godt. Etter dette blir det heller ren oppkarbing i form av det mer sunne. Målet er å komme i bedre form enn i fjor og det skal jeg oppnå.

Litt av maten i dag;

Salat og fiskekake
IMG_1489

Salat og tacokarbonadedeig
IMG_1495

Vaniljekesam med kanel og hakkete mandler
IMG_1517

Og så må jeg bare snike inn et par bilder av Todd igjen..
Han har ikke vist sånn veldig entusiasme over den nye stolen sin bortsett fra de første to minuttene.. men jeg ble så utrolig glad tidligere i dag, jeg gikk og ropte og lette etter han og gjett hvor han hadde lagt seg:
IMG_1485

Og så tror jeg han begynner å bli drittlei bloggingen..:roll:IMG_1482

8 kommentarer til “Minutter føles som timer

 1. Yvonne

  Flink du er, lenge siden jeg har følgt med deg, men du blir jo bare bedere og bedere for hver gang jeg stikker innom bloggen din, utrolig flink er du! 😛

  Forstår at du er dritlei bloggingen har tatt en pause en uke selv, men får vel skrive noe i ny og ned innemellom. 😛

  Nå er det ikke lenge igjen, hvem dato skal du stille? ha en super fin dag videre og masse fine bilder av dyra =)

 2. Malin

  Jeg må bare le av de bildene av Todd 🙂
  Tror han og min Melvin hadde gått godt ilag, med hodet på hver sin side av pc`en.
  «Se på meg, ta på meg, se på meg!»
  Hvordan går det med adoptiv-pusen din forresten?

 3. Hanne

  Haha, blog no more! It’s Todd-time!

  Synes det er bra gjort at du holder ut slike ekstra lave dager, men jeg skjønner jo motivasjonen veldig godt! Jeg har strengt tatt hatt akkurat det motsatte de siste to dagene – spist litt mye! – og det er faktisk ikke så veldig godt det heller…ngh… Lenge leve den gyldne middelvei!

  Cred til deg for viljestyrken! Gleder meg til å se deg på scenen nå!

 4. Anonym

  du er så fin du !!david er heldig som har deg:)skulle nske jeg hadde en sånn dame som deg:)du har alt du:)håper der har det bra sammen :)kjempe fin blogg:)god helg:)

 5. Anonym

  Hei!
  Hvor mye av kesamboksen spiser du til ett måltid? Litt teit spm kanskje 😆 , men jeg blir så sinnsykt fort mett av det, at jeg lurer på om jeg ikke får i meg nok når jeg nå spiser kesam da…

 6. kriweb

  Yvonne: Hei! Man trenger en pause innimellom, da føles det bedre å komme tilbake og.
  Jeg skal stille 26.sept og 4.okt 😉

  Malin: Hehe, ja da må du ha en ganske så sær katt du og om de hadde kommet bra overens.
  Jeg får stadig ny adoptivpus da de andre (heldigvis) får seg nye hjem, nå har jeg akkurat fått Lauritz Sandvika som ny «sønn». Din da?

  Hanne: Nei du har så rett.. jeg føler meg alltid litt blæh etter en spisedag, det er liksom ikke verdt det (men det er jo glemt etter et par dager igjen). Jeg gleder meg til det vanlige liv og balanse igjen 🙂

  Hilde: Er det noe jeg ikke kan så er det chins! Jeg tar med assistanse 😉 Jeg har kun klart 4-5 stk alene med bw.

  Anonym: Det var da veldig hyggelig skrevet, tusen takk!

  Anonym: Det kommer litt an på hva jeg har spist tidligere på dagen, men ikke noe problem å spise hele boksen om jeg trenger å fylle på med 250-300 kcal til kveldsmat. En boks gir 36g protein. Om du blir mett så spis heller noe annet proteinrikt?

  Dessan: Hej, och tack!! Jag har danset i över 20 år och styrketränat i 2 år

Det er stengt for kommentarer.