Busy bee

Det er alltid noe å huske på, det er godt jeg har en egen notatbok som jeg kan notere ned i.
I morgen er det fredag og godt er det, da skal jeg trene etter jobb som vanlig og så forhåpentligvis få besøkt la familia.
På lørdag skal jeg trene, på kaffedate (wee), formsjekk, deretter på kino og se Inglourious Basterds.
På søndag skal jeg i dåp og sikle på kaker.. og så trene.
Men en dag av gangen, jeg prøver å ikke tenke for mye fremover for da glemmer jeg å leve i nuet og faktisk nyte det jeg har nå, i dag.
Og i dag nøt jeg svinemiddag;

Svinefilet, rødløk, eple og sjampignon woket med litt red currypaste og pesto. Spiste en stor salat ved siden av.
IMG_1445

En ny jeg-digger-denne-pelsen-stilling. Han pleier å stå og «tråkke» i den før han legger seg ned.
IMG_1446

Jeg har forresten begynt med kreatin nå. Jeg prøvde det såvidt i fjor rundt samme tid, men jeg glemte å fortsette etter første dagen :roll:
Nå har jeg vært flink og husket det i snart tre dager, så jeg skal klare et par uker til. Jeg prøver dette nå for å holde på styrken og bedre restitusjonen – merker at jeg begynner å bli sliten på trening, og det vil jeg ikke bli riktig enda. Det skader i hvert fall ikke å prøve, kreatin er harmløst.
Bruker for øvrig denne

Tok noen ryggbilder igjen, synes det skjer lite her.. men armene er om ikke annet blitt markerte, så det kommer seg nok etterhvert.
Prøver å speile ryggen for å se.
IMG_1466

Jeg hører ofte at man har problemer med at fettet enten ikke slipper på mage eller på ben.. jeg føler ikke at det slipper noen av stedene! :lol:
Jeg har lite fett på armer og bryst, det er liksom det jeg skal ha.. takk for den. Det får bli som det blir.
Det er derfor jeg liker mitt kjære spotterlys, i kveld ga den meg litt ruter.
IMG_1473

24 kommentarer til “Busy bee

 1. Sofie

  Riktigt fin mage du ligger inne med tjejen =) Avis! Hur var din mage för några år sedan? Har du alltid haft platt mage men utan rutor? Mitt fläsk sätter sig alltid på magen! Och nu har jag kämpat o kämpat men det är så svårt att få bort! 🙁

 2. Janne Moland

  Ser formen er i annmarsj, morsomt! Gleder meg til å se deg på scenen igjen. Husk at kreatin drar med seg en god del veske i kroppen, så det kan være fordelaktig å kutte det en stund før konkurransen (bare ett velmenende tips altså, IKKE kritikk, da det ser ut som du har full kontroll på tingenes tilstand) 😉 .

  Klem!

 3. Anne

  Herlig det ryggbildet der Todd står og titter på deg! Vi kjøpte et skinn til kattene våre en gang, men ingen av dem ville ligge på det 😆 Nå har vi bare en katt igjen, men hun har ikke gått på det engang i de tre årene vi har hatt skinnet. Middagen ser digg ut, forresten!

 4. Kikki

  Vet du, jeg er så glad i denne bloggen din! Det er tre blogger jeg raser inn på hver morgen når jeg sitter her med tekoppen min; det er din, Janne sin og Therese sin. Og jeg er like lykkelig hver gang jeg ser en av dere har oppdatert.

  Jeg gleder meg til å se deg på scenen i år igjen!

 5. Malin

  Åh, så herlig. Saga er den eneste av mine to som tråkker når hun skal legge seg ned. Jeg fikk helt panikk første gang hun tråkket og trodde hun måtte på do..men det var jo bare for at hun koste seg 🙄

  Formen dine er jo bare fiiin fin 😀

 6. Harefrøken

  Perfekt og intelligente menneske, utrolig motiverende å lese bloggen din. Veldig bra hvordan du svarer hver enkelt av oss, får i hvert fall meg til å føle meg spesiell.;-))

  Ha en fantastisk helg, og hils vakre Todd pusen. ;0))

 7. Hilde

  Fabelaktig mage! Spm angående kreatin; lønner det seg å ha trent en stund før man begynner på det? At man allerede har bygd litt masse? Ikke spør hvorfor jeg tror det, jeg har nemlig lest det et ubestemmelig sted, og alle disse tingene jeg leser, gjør at jeg må få bekreftet enten det ene eller det andre 😉

 8. Hanne

  Supert lys :mrgreen: men det hadde jo ikke kommet frem ruter i lyset om du ikke hadde noen fra før 😉 Bildene dine er alltid like flotte, og det er så morsomt når dyrene er med og titter 😀

  Høres ut som om du har en travel helg foran deg, men på en bra måte, og det er jo alltid kjekt!

 9. kriweb

  Therese: Takk! 😀

  Sofie: Jeg har alltid hatt flat mage, men uten synlige ruter ja. Jeg har heller ikke de mest velbygde magerutene som står ut nå heller (selv om jeg har trent mage i flere år), det er veldig genetisk betinget hvordan magen ser ut under fettet 😉
  Her bøyer jeg meg ned og strammer, derfor kan man såvidt se de. Styrketrening og lav fettprosent må til for at magen skal bli markert.

  Janne: Takk! Det taes ikke som kritikk, tvert imot! Hvor lenge før konkurranse ville du ha kuttet ned/ut kreatin?

  Anne: Synes bildet var litt søtt 🙂 Litt rart, trodde katter likte myke pledd o.l, men de er jo så forskjellige – du slipper i hvert fall masse hår på de.

  Kikki: 😀 Så koselig! Jeg titter ofte innom bloggen din og, gleder meg over fremgangen din og er spent på videre utvikling og konkurranse!

  Malin: Jeg trodde også at det var noe galt med Todd første gangene han gjorde det, sjekket om han hadde for lange negler osv 😆
  Takk, den kommer seg saakte

  Marte: Takk!

  Beate: Jeg føler meg som en maskin i hodet om ikke annet.. programmert på viljestyrke og trening 🙂

  Harefrøken: Jeg vet hvor klisje dette høres, men dere ER spesielle. Positive, støttende – jeg setter veldig pris på kommentarene deres!
  Takk, riktig god helg til deg og!

  Stine: Jeg vet! Takk! :mrgreen:

  Hilde: Nei, kreatin kan være til hjelp for alle. Kreatin finnes jo blant annet i rødt kjøtt (noe jeg ikke spiser så mye av), og er derfor naturlig for kroppen. Om man føler seg sliten og kroppen bruker lang tid på å restituere seg etter styrkeøktene så kan jeg anbefale å prøve kreatin. Også for muskelbygging med tanke på at man føler seg sterkere ved at muskelcellene tar inn mer vann (få derfor ikke panikk om vekten øker med 0,5-1 kg – det forsvinner igjen).

  Hanne: Joa, men lyset hjelper til veldig. Ikke meg imot, det er mitt skrytebilde så.. 😀
  Todd er coach og sjekker formen, hehe
  Det er egentlig positivt å ha mye å gjøre ja, tiden går fortere og man får tankene over på noe annet (og mer hyggelig) enn konkurranse og deff.

 10. synnøve

  Akkurat sånn mage jeg drømmer om.. 😎
  Du inspirerer meg til å ta fatt på magetreninga igjen! 😀

  Håper du får en superfin helg!

 11. Anne

  Jeg trodde også at kattene skulle elske skinnet, men det er ekte saueskinn, så det kan hende de syntes det luktet litt skummelt, kanskje? Men pledd og dyner er veldig populært, da blir det mye tråkking 🙂

 12. kriweb

  Thale: Det klarer du nok helt fint, men jeg vet ikke om alt strevet er verdt det da 😆 En Todd blir litt verre..

  Hilde: Hold meg oppdatert 😀

  Synnøve: Mage/core er viktig vet du! Jeg får mest ut av litt tung magetrening indirekte via baseøvelser eller sit-ups med vektskive på brystet. Ha en kjempefin helg!

  Anne: Aha ja da er det sikkert lukta. Tråkking er så koselig, spesielt når det maler samtidig 🙂

 13. Annbjørg

  Haha, bra bilde av Todd. Jeg synes også tråkkingen og malingen er så koselig. Må ha et pledd på meg når pus kommer for å tråkke med sine skarpe klør. 🙂

 14. Janne Moland

  Ett par-tre uker burde holde. Jeg pleide ikke å benytte kreatin på diett, men jeg bruker det mye «offseason»…nå er jeg jo alltid offseason da men:) Det pleier vel å ta 1-2 uker å før vannet forsvinner, så da tenker jeg at det i hvertfall bør være nok med 3 uker….men siden du er på diett, så ser du det sikkert godt selv om du trekker mye eller lite vann. Merket du noen vektforskjell da du begynte f.eks?

 15. kriweb

  Annbjørg: Ja, best det. Det er vondt med tynne plagg da 😀

  Janne: Jeg har gått opp i underkant av 1 kg, så kroppen reagerer på det – men det er vel normalt. I og med at jeg ikke tar noe vanndrivende hjelp så tør jeg nok ikke å fortsette etter denne uka. Da er det 4 uker til konk. så det burde vel holde. Takk for svar og råd 🙂

 16. Liss

  O la la…kjempeflott bilde av magerutene dine Kristine! Gleder meg stort til å se deg og de andre på NM via bilder og video…
  Stort lykke til den siste biten frem 😀 !

 17. kriweb

  Liss: Utrolig får man får frem med riktig spotterlys og fremoverlent stramming :mrgreen:
  Tusen, tusen takk! Gleder meg til å følge deg mot konk. og, neste gang synes jeg du skal ta turen over hit!

Det er stengt for kommentarer.