På trynet

Bokstavelig talt.
I dag dro jeg og handlet i en matbutikk like ved jobben, og med to fulle bæreposer skulle jeg opp en trapp. En enkel sak. Jeg er en person som pleier å ha stålkontroll på kroppen og bevegelsene den gjør ( i motsetning til mine to søstre :lol: ), men jeg klarte altså å gå skikkelig på trynet i den trappa. Bæreposene fôr frem og landet med et klask og det samme gjorde jeg og det ene beinet..  (takk til deg som gikk bak, spurte om det gikk greit og holdt opp døren for meg).
Er jeg i en deffetåke eller noe? Alt for å ikke løfte bena ordentlig.. du skal se meg gå i trapper nå :mrgreen:
Det kunne ha gått mye verre så jeg får ta til takke med et mini skrubbsår på kneet, lite blåmerke på låret og rødmende kinn.

I dag har jeg hatt middagsbesøk så det ble ingen bilder, men jeg serverte:
Stor salatbolle (rapidsalat, tomat, squash, agurk, paprika, mais, purre) med valgfritt tilbehør:
Pastaskruer
Tunfiskrøre (m/ litt majones, mager kesam, rødløk og salt/pepper)
Reker
Egg
Diverse dressing
Gresskarkjerner

Jeg liker at folk skal spise noe de virkelig liker, så i og med at vi alle er forskjellige så synes jeg koldtbordløsningen er veldig fin.
Desserten ble ovnsbakt eple med litt marsipan og hakkete mandler, med Heistad vaniljesaus over. Lett, sunt og godt!

Anbefaler dette bladet forresten, abonnerer på det og det er alltid mange gode og sunne oppskrifter her:
IMG_1428
Nye tighte buksa – som er veldig uvant, men behagelig
IMG_1429

11 kommentarer til “På trynet

 1. Søster

  Hahahaha, endelig så var det din tur til å tryne, men slapp av, jeg holder fortsatt rekorden 😀

  Skulle gjerne vært flue på veggen, regner med at du var veldig sint 😈

 2. Christine

  Jeg har bare ett spørsmål, hvor får man kjøpt sukrin egentlig? Det høres jo så genialt ut og du bruker det jo titt og ofte! Har ikke sett det i matbutikken!
  Hilsen Christine

 3. synnøve

  haha.. jeg føler med deg! I går klarte jeg faktisk å snuble i trappa når jeg ble ropt opp til studiegruppe… – dette skjedde altså foran nærmere 600 studenter!! Sånn kan det gå… 😆

  Du frister meg nok en gang med denne genniale epledesserten 🙄 Hvor lenge skal den være i ovnen? 😀

 4. Anne K

  Kule bukser! Sikkert bra til støvletter!
  Du hadde helt rett – 2good peanøttsmørsjokkis-barene er helt fantastiske!! To tygg og søtsuget var temmet. Ai love!! Men de skulle ha kommet i mindre pakninger 🙄 :mrgreen:

 5. Anonym

  håper det gikk bra med deg i trappa da.:)godt det ikke skjedde noe mere!fin bukse da:)MEN du har drittt pene tær hehehe skikkelig pene og sexy hehe måtte bare si det klem:)

 6. kriweb

  Sis: Haha, du skulle ha sett meg.. men jeg slår aldri deg nei. Jeg ble bare flau og satt ut, som en liten gammel dame som har gått seg vill liksom.

  Christine: Jeg synes sukrin er helt genialt ja, man får kjøpt det på helsekostbutikker som Sunkost og Life i hvert fall. Og smart club om jeg ikke tar helt feil.

  Synnøve: Huff da, DET er ille 😆
  Jeg brukte røde epler i går, synes nesten det er bedre da de er søtere. Liker de grønne best au naturel. 20-22 min i ovnen på 200 grader.

  Anne K: Tror de gjør seg både med støvletter, små søte sko og tunikaer. Jeg får bruke de nå når jeg har litt smalere ben, det ser ikke like bra ut på meg sånn ellers 😀
  De er farlig gode ja, jeg må virkelig ta meg sammen og kun spise halvparten – ikke alltid like lett nei.

  Anonym: Wæ.. jeg har litt tåfobi 😆 men takk!

 7. Cathrine

  *lol* Vell.. du kan skylde på deffetåke da Kristine!! Det er nok bare foreløpig og pga noe lavt glukosenivå i ymse vev i kroppen og går fort over når du kan kose deg med litt normale matvaner igjen 😎 Jeg snubla i et tau på trening i dag etter å ha gjort crunches i kabel, var såvidt jeg ikke låg langflat og rød som en tomat måtte jeg luske meg bortover, i et desperat forsøk på å skjule latteren av hele fadesen 😆 Jeg har ingen ananen grunn enn at jeg er klums! Men godt å høre at det er noen som tar snublingen på alvor og gjør det skikkelig, selv om det nok var både vondt og pinlig 😯 Håper du gror kjappt og slipper varige mén!
  PS: gleder meg til kaffiiiiiii :mrgreen:

 8. Anne

  Godt det ikke gikk verre! Det er så fort gjort!!

  Det magasinet tror jeg sannlig at jeg skal gi en sjanse, det så veldig bra ut 🙂 Supert at du deler med deg av god tips, altså! Grattis med kule bukser!

 9. kriweb

  Elizabeth: Ja jeg har ledd godt allerede, sikkert mer når jeg møter min klossmajorsøster 😀

  Cathrine: 😆 Stakkars, men om du er en liten klums så er du i hvert fall vant til sånne ting – på godt og vondt. Du sitter ikke som en nerd og analyserer hvorfor det skjedde etterpå sånn som jeg gjorde..
  Ja, blir koselig å møtes!

  Anne: Jeg liker det bladet veldig godt, masse gode oppskrifter. Både «vanlige» og mer kalorifattige – passer for alle.

Det er stengt for kommentarer.