Lys fra oven

Det er noen ting jeg ikke liker særlig godt på deff, og et par av tingene er:

1. Når klærne blir så store at de henger som slask på kroppen, det igjen får meg til å føle meg kjempeliten. Så, i dag ble det to nye og trange olabukser på bik bok :cool: – på salg såklart. De er til og med trange rundt leggene, den ene er tightslignende og den andre har strikk nederst. That’s a first!
slim-2

2. Man blir veldig fokusert på egen kropp, og mye av tiden dreier seg om å tenke på og bekymre seg for formen, maten, treningen.. osv. Jeg sjekker formen i speilet ofte, og noen ganger kan jeg spy av å se meg selv :lol: Så, i dag fant jeg enda en positiv sak – perfekt lys. Har du spottere et sted så still deg rett under en og knips i vei.
IMG_1423IMG_1417
..det ser jo helt ekstremt ut :shock: Hehe, men det ser ikke slik ut i vanlig lys kan jeg love.

Jeg spiser fortsatt mye godt og variert, og så lenge vekt og form kommer seg slik jeg vil så fortsetter jeg med det. Når konkurranse nærmer seg – kanskje om et par ukers tid – så vil jeg mest antagelig stramme inn på enkelte matvarer og mengde. Jeg får nesten se hvordan det går fremover, vanskelig å si noe nå. Jeg ligger fortsatt riktig an mht budsjettet jeg har satt opp, neste mål nå på fredag er å komme under 59 kg. Det både tror og håper jeg skal gå greit.

Litt mat fra de siste dagene;

Tunfisksalat med lett dressing
IMG_1368

Salat med fiskekaker, reker og egg
IMG_1372

Sjokokesam med hakkete mandler og kanel
IMG_1378

Svinefilet med red curry, eple, paprika, rødløk og lett kokosmelk
IMG_1381

Dagens drikke! (livets små gleder på deff)
IMG_1385

17 kommentarer til “Lys fra oven

 1. Stine

  Oioi, det var musklene sine ja! Tøff 😎

  Jeg håper virkelig jeg kommer meg til Oslo og får sett NM. Hadde vært kjempegøy! Hvis ikke blir det ihvertfall Nordisk, det er jo her i Trondheim 😀 Kommer du til å stille der dersom du plasserer deg slik? Hadde vært koselig å hilse på 🙂

 2. .anonym

  åhh, hvor selger de dr pepper zero?? internetT? har sett det i INGEN butikker

  må foretsen skryte over bloggen, du er skikkelig flink å formulere deg, og jeg får intrykk av at du er skikkelig smart i tillegg til å være utrolig pen. både ansikr og kropp

 3. Marthe S Johansen

  Hei =)
  Flott form på deg!! Utrolig bra! Blir med andre ord TØFF konkurranse i år! 🙂
  Det står sikkert et sted her, men hvor høy er du?

  Lykke til videre mot NM – jeg gleder meg veldig, og er spent på lineup’en i år!

  Mvh
  Marthe

 4. Hilde

  Wow! Det var armene sine det :mrgreen: Lys er alt, heldigvis er min kjære fotograf, så jeg kan bare «bestille» det rette lyset 😉

 5. kriweb

  Stine: For å være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg plasserer meg slik, selv om det selvølgelig er målet og en drøm. Om jeg skulle være så heldig så blir jeg nok med på nordisk ja.

  Therese: Jeg tok de samme bildene et annet sted for å se, og man ser en arm nesten uten muskler 😆
  Jo, det går sakte men sikkert fremover.

  Anonym: Jeg har aldri drukket noe særlig brus faktisk, det gikk flere år hvor jeg aldri drakk det. Jeg skal innrømme at jeg har begynt å drikke mer det siste året, men det er snakk om et par glass i uka – maks.

  Anonym: Den er kjøpt på Ultra på Ski Storsenter! Sikkert flere ultraer som har den.
  Og tusen tusen takk!

  Marthe: Hei! Du er jo i konk.form allerede, dyktig du er!
  Jeg gleder meg veldig jeg og, kjempespent på line-upen i år.
  Jeg er 168 cm så om du også er i høye klassen så møtes vi på scenen 😀
  Masse lykke til du og!

  Sigvart: Anbefaler spotterlys altså 😀

  Hilde: Åh du er heldig! Ønsker meg ordentlige fotografbilder..

 6. Kathrine 24

  Heisann.
  Tusen takk for fine tips om mat og trening.
  Du er virkelig god inspirasjon for andre 🙂
  Jeg har et spm.
  Har to små,og prøver å få trent 4 ganger i uka.
  Jeg er nå nede i normal vekt etter jeg fikk minstemann,
  men skulle gjerne gått ned et par kilo til.
  Men det virker som om jeg står bom fast.
  Jeg drikker svært mye melk,er vel
  med andre ord avhengig.
  Vil jeg gå ned i vekt hvis jeg kutter ned på melka??
  Jeg er 177 cm,og 64kg.Jeg føler meg slank,men er liksom det
  lille extra.
  ???????
  Lykke til videre.
  Klem

 7. Sashli

  Hej!

  Herregud tjejen, din form är helt makalös. 😆
  Inte nog att du verkligen är i topp form, men du har otroligt bra linjer och otroligt snygg fysik.
  All creed till dig!
  Har följt dig ett tag nu och tyckte att det verkligen var dags för mig att skriva några rader till dig 😉

  Hoppas det är ok att jag länkar till dig via min träningsblogg?

  All lycka till nu, ser fram emot att se bilder från din kommande tävling! Håller tummarna för dig!

  Med vänlig hälsning
  /Sashli

 8. ragii

  Vil bare få gi deg ALL cred for fantasien din når det gjelder mat!!!! SÅ mye godt du lager, og fine og inspirerende bilder:)! De fleste måltidene er også relativt «enkle» og greie, selv om de er kreative og ser supergode ut. Viser at det ikke trenger være vanskelig å være sunn og spise bra mat:)!

  Også skal du ha cred for at du gjør alt selv uten coach og kjører ditt eget løp. Ser ut som det funker jævla fett, så hvorfor gjøre noe annet?

  Stå på! Heier på deg! Og ser opp til deg 😉 KLem:)

 9. kriweb

  Kathrine: Hei! Så flink du er som trener så ofte selv med to små, det er det ikke mange som får til. Det er litt vanskelig å si når jeg ikke kjenner til kostholdet ditt øvrig, men du kan kanskje bytte ut noe av melken med skummet melk? Du har for øvrig en lav vekt i forhold til høyde, så jeg ville ha fokusert mest på styrketrening for oppstramming.

  Hanne: David er kreativ og kan mye, men fotografering må jeg si er ikke hans sterkeste side.. 😐

  Sashli: Men du vad trevligt! Tack så mycket 😀
  Jag länker til din blogg, massa lycka till på dietten – jag skall följa dig. Kram

  Ragii: Takk! Jeg skal gi litt cred videre til David, for han har gitt meg mange gode mattips (og kokebøker/blader).
  Å spise sunt bør aldri bli kjedelig, det er jo ikke noe grunn for at det skal være det.
  Åh, tusen takk!

  Thale: 😎

 10. Sofie

  vad är sjokokesam :)? hur gjorde du då?
  Hur mycket nötter äter du om dagen? Det vill säga, som mandlar, valnötter, linfrö, solrosfrön och sånt? I och med att det är mycket kalorier? Ibland äter jag nog föör mkt =/

 11. Anonym

  Er ikke heelt i mål enda jeg gitt, men det kommer seg 🙂 Overkroppen er vel klar snart, bare beina som har litt igjen…

  Ja, da møtes vi på scenen vi gitt! 🙂 jeg er 1.69… Så da er vi jo omtrent like høye…

  Du er perfekt for BF,og har veldig flott form!! så du kommer gjøre det veldig bra, så dette blir tøft, men veldig moro da 😉 Gleder meg!

  Lykke til 🙂

  Marthe S.J

Det er stengt for kommentarer.