Fra hett til seriøst

Da var man kommet hjem igjen, sent i går kveld plantet jeg endelig bena i hus.

Kypros var herlig, et spennende land med lang og interessant historie. Det var hetebølge da vi kom og temperaturen lå på rundt 47-48 grader. Ganske så hett ja..
Det ble ingen styrketrening denne uka, tenk dere det! Kriise.. :grin: Neida, det var godt og kroppen hadde godt av det. Hvem orker i en sånn hete? I hvert fall ikke jeg og pulsen min. Aktiviteten denne uka besto av mye gåing (da vi dro på utflukt til hovedstaden), samt svømming.

Deffen på sin side har gått veldig bra. Det har stort sett blitt iskaffe/frukt/saft-is på stranda, kesam/youghurt etter solingen og så salat/svin/kylling/laks til middag. Hadde med meg proteinbarer også så det ble et par slike på kvelden. Verre er det ikke! Ikke for meg i hvert fall. Selv om det såklart var fristelser der og.. er du klar over hvor mange bakerier de har der og hvor nyydelig ferske doughnuts lukter?
Ellers kan jeg anbefale å bestille vegetarflymat om man er på noen spesiell diett, jeg gjorde det denne gangen og kunne spiste med god samvittighet. Liten salat til forrett, grønnsaker og ris til middag og dessert var fruktsalat. Til og med det lille rundstykke var uten melk, gluten osv. Det smakte ikke fantastisk akkurat, men det gjør vel ikke flymat uansett.

Nå er det tilbake til hverdagen, ustabilt vær, trening og ikke minst siste innspurt. Nå er jeg over halvveis i deffen, og jeg skal absolutt ikke bremse ned. Jeg kjører på med det jeg har og det jeg klarer, nå er det endelig litt pumping på gymmet igjen!


Ok, da har jeg vært på gymmet. Og jeg er svak som en kattunge :lol:
Men det var veldig deilig å trene igjen, så dette kan bare gå en vei! Noen fordeler med pause skal man ha, fremgangen kommer kjapt.
Selv om jeg føler meg svak og TYNN for tiden så tok jeg noen bilder i dag. Noen viser formen, noen viser brunfargen :mrgreen: 
(Jeg flasser allerede så det tar bare et par dager så er jeg tilbake der jeg startet).

IMG_1185

IMG_1173

27 kommentarer til “Fra hett til seriøst

 1. Martine

  Høres ut som om du har hatt en fin ferie,det var velfortjent nå 🙂 Og formen er jo som vanlig upåklagelig! Du stråler Kristine,kjempe flott. Gleder meg virkelig til å se deg på scenen igjen,har ventet på deg vet du.. 😉

  Ha en flott kveld!

 2. Malin

  Velkommen hjem 🙂
  Hørtes jo ikke helt feil ut med den hetebølgen når jeg tenker på det såkallte sommerværet jeg har hatt i ferien..hehe
  Men men, en kan jo ikke få alt;-)
  Smashing form by the way!!

 3. Anonym

  Så fin du er.. kjempe bra form og ikke minst brunfargen. 😛 Så deilig å komme hjem igjen til dyra og ikke minst huset. Du får gi fullt jern på gymen framover, så går dette strålendes. 😀 stå på 😛 hilsen yvonne

 4. Emily

  Hehe, tynn ja! 😉 Neida, formen begynner å komme bra frem nå! Selvom du var litt pyse på bøyen i dag da 😆 Smør huden masse, så slipper du å bli hvit! 😉 Stå på!

 5. Kristina89

  endelig tilbake 😉 høres ut som du har hatt en fin og VARM ferie 😉 men må ikke klage, her hjemme ligner det ikke på sommer engang 😯 fine bilder som alltid.. brun va du å 😆

 6. Sofie

  😉 Härlig färg du har fått . Avundsjuk! Antar att du haft det bra i syden.
  Här kommer tjejen som alltid läser din blogg men sällan skriver något.
  Tycker det är grymt att se hur du utvecklas. Och du gör verkligen så att jag bara vill lyckas allt mer och mer.
  Har till och med startat en blogg jag oxå.
  http://www.erixoon@blogspot.com
  Var det svårt att hitta mat som var sund där nere? Jag ska till thailand, singapore, bali i nov o dec i nästan 8 uker. Är så rädd att det ska förstöra all min träning. Kommer bli tufft att hitta gym och fettsnål mat kanske. Men det gäller att locka igen ögonen för det som är gott 🙂

 7. kriweb

  Martine: Takk, så god du er. Ja ferien var virkelig bra, jeg er kanskje litt rar men ble glad over å høre at det var hetebølge 😀

  Malin: Takk for det! Ja jeg tar hetebølge over dette halvslappe sommerværet når som helst

  Yvonne: Jeg gledet meg som en unge til å se Todd igjen, selv om det var Jack som viste mest glede over at jeg kom 😉

  Emily: Jeg veet, sveklingen 😆
  For sent, flassingen er et faktum..

  Kristina89: Ja jeg klager ikke, hetebølge passet meg helt fint faktisk 🙂

  Marte: Takk for det!

  Hilde: Tusen takk, fint å være tilbake 🙂

  Anonym: Nei, vi spiste ute på restaurant hver dag.

  Sofie: Hei! Og takk!
  Nei, det var ikke svårt. De aller fleste restauranter har hvitt kjøtt, salat, fisk osv. Jeg vet ikke hvordan det er i Thailand, kanskje litt mer avanserte retter? Jeg tror allikevel det vil gå helt fint om du velger noe proteinrikt og prøver å la det meste av karben ligge. Om jeg ikke hadde vært på deff så hadde jeg ikke brydd meg om det, men det er bare meg 🙂

 8. Camilla

  Hei
  så flott du ser ut. Men siden du har så lav fettprosent på magen ol lurte jeg på om hvordan du fremdeles har så fine pupper. Er det silicon?

 9. Hanne

  Velkommen hjem 😀

  Hetebølge er i mine øyne helt grusomt, men bortsett fra det høres det ut som en nydelig tur! Flink med maten og!
  Fordelen med varme er vel nettopp det at man ikke orker spise så fryktelig mye, men samtidig kjenner jeg igjen lysta på disse søte fristelsene rundt omkring..det er så lett å bare kjøpe slikt når man først er på tur, og når varmen roer seg om kvelden og sulten kommer…hjelp…da skal man helst være sterk 😆

  Formen ser flott ut, og brunfargen med!

 10. Anya

  Endelig er du tilbake!! 😆 Formen ser kjempeflott ut, så nå kan vi bare vente på å se deg stille i gullform! 😀

 11. Maria

  Tjej från sverige här som älskar din kropp! Gud va fin du är!! 😛 Har två frågor, är du personlig tränare? Fråga två gäller brösten, om det är dina egna eller opererade? Du är så snygg! Har dig som målbild!

 12. Hanni

  Välkommen tillbaka till bloggvärlden! Hoppas ni hade det nice på Cypern och hoppas vi får se ngn bild fr resan? 😛

  Grym form och färg as usual. :mrgreen: Vad tror du att du kommer stanna på i vikt när dieten är klar? Ser grymt bra ut tjejen!

 13. Cathrine

  Welcome home!og fy fader for en fin kropp det er på deg jenta!Nå må du bare brette opp ermene og gi jernet de siste meterene mot NM; dette blir SÅ bra!!!!! :mrgreen:
  Hilsen fra Bergen og den ikke fullt så bloggløse meg lenger.. 😆

 14. Kriweb

  Camilla: Takk for det! Det har jeg ja

  Hanne: Med rikelig å drikke samt at jeg er blitt fornuftig med tiden (hoho) og satt for det meste i skyggen så gikk det veldig fint. Litt slitsomt om natta bare, var godt å komme hjem til dyna 🙂

  Synnøve: Takk! Ja man skal kjenne litt varme når man først oppsøker det 😎

  Anya: Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste 🙂

  Maria: Tack tjejen! Nei, jeg jobber ikke som personlig trener – jeg jobber innen økonomi/finans. De er fixet litt på.

  Hanni: Hej! Ja cypern var bra, i hvert fall fig tree bay som ligger utenfor agia napa. Jeg regner med å gå ned 3-4 kg til, tävlingsvikt ender på 55-56 kg.

  Cath: Yey, du er tilbake! 😀 Du, nå har vi faktisk besøk fra Sverige, og de har med en slik «spikermatte» som jeg skal teste ut. Så nå skal skeptisk-Kristine til pers.
  Jeg skal gjøre mitt aller beste og gi jernet fremover, så får det gå som det går (forhåpentligvis går det som jeg håper).

 15. Danny

  Hei, du ser veldig bra ut om dagen, ser ut som du er på god vei på dietten din, gleder meg til å se i NM, masse lykke til videre! Du vinner overlegent med denne utviklingen! =D, «keep up the good work!» =))

 16. v

  Hei!
  Jeg har et lite spm. Så noen bilder av kvinnelige balletdansere og ble overrasket over at de så ut til å ha en god del muskler..? Jeg trodde de fleste var ganske tynne og smale..
  mitt spm. er: føler du at danisngen har gitt deg et godt grunnlag for den kroppen du har i dag?

 17. Anne

  Høres ut som en deilig tur! Formen ser superbra ut!! Jeg var for øvrig på Nordby på tirsdag, og det er sannlig ikke lett å få tak i lättostkaka for tiden 🙁 Og den som er så god, da… Vi får håpe at de tar inn mer av disse, for jeg mistenker at de forsvinner ut veldig fort 🙂

 18. Kristina89

  hvilken butikk pleier du å handle mat på på nordbysenteret ?=) maxi mat eller det andre supermarkede der. ? 🙂 lurer på om du legger ut noen bilder fra ferien også forresten 🙂 ???

 19. kristine

  Du ser sinnsykt bra ut!! Blir vanvittig motivert av deg:)
  På deff, sånn ca hvor mange kcal ligger du på om dagen..?

 20. Tone Kristin

  Hei Kristine ! La en link til siden din på bloggen vår.. Har fulgt med ,- og fortsatt følger med veien og fremgangen din mot NM. Veldig inspirert og motivert av deg .. Du er i knallbra form!! Stå på videre! 🙂

  Tone

 21. Shaun

  Just wanted to give you a couple of compliments.
  You are just soo cute and sexy at the same time, a hard combination to have actually.
  Great body, super cute face.
  Keep up the good work girl!

  From a admirer in Sweden 😉

 22. Sigvart

  I den formen der, med blitzen der øye skulle vært…ser ut som en superhelt 😀

  …Super-Kri 😈

  haha 😀

 23. kriweb

  Danny: Vi får nå se, men jeg gleder meg i hvert fall veldig! Takk for det 🙂

  v: Det kommer litt an på hva slags ballett og på hvilket nivå man er, og selvfølgelig gener. Jeg har for det meste holdt på med jazzballett og ikke en typisk liten og nett ballerina – men når det er sagt så har jeg sett en del flotte muskuløse ballerinaer og. Jeg tror det handler mest om gener, men dansen har definitivt gitt meg det grunnlaget jeg hadde.

  Anne: Så dumt.. jeg så ikke at det sto noe lapp over der den skulle ligge heller, kun vanlig. Håper de ikke har sluttet å ta den inn.

  Kristina89: Det er kjedelige standard feriebilder som helt garantert ikke er av interesse for dere 😆
  Jeg pleier å handle på maxi mat

  Kristine: Takk! Det varierer veldig alt ettersom hvor mye jeg trener den dagen, alt fra 1300-1700 kcal.

  Tone Kristin: Så hyggelig, takk! Skal ta en titt på bloggen din

  Shaun: Vad trevligt! Thank you so much 😀

  Sigvart: Ja kanskje jeg skal bytte bloggdesign 😛

Det er stengt for kommentarer.