Ferie

Hadde en knall benøkt i dag, kjørte både forside og bakside i og med at det blir noen dager til neste bentrening. I morgen reiser jeg nemlig til Kypros i en uke! Det er meldt over 31 grader og hett, jeg både gruer og gleder meg til det :mrgreen:
Overkroppen får jeg alltids kjørt med diverse øvelser der nede, og kardio blir heller ikke noe problem – lange turer på stranda og svømming. Svømming er noe av det beste for fettforbrenning faktisk.

På gymmet i dag kom det bort en hyggelig gutt idet jeg lå og småklynket i liggende lårcurl, han ville bare tipse meg om at knebøy var en bedre øvelse å kjøre. Jeg takket for tipset og sa at jeg allerede hadde kjørt frontbøy. Da ble han hvit i ansiktet stakkar.. «åh, du kan kanskje litt om trening og sånn». Jeg svarte bare «jeg håper da det» og smilte, og jeg sa også takk for at han turte å komme frem og tipse om sånt til jenter. For det er jo kjempebra, håper han sier ifra til flere jenter som faktisk ikke vet om det.
Jeg liker når folk vil andres beste, selv om han kanskje bommet på dagens forsøk  :smile:

Vi grillet i dag; svin og squash med masse salat og sjampignon
IMG_0991

Dessert ble vaniljekesam med litt cc og mandler, minner litt om riskrem
IMG_1012

Jeg kommer til å savne alle her hjemme..
IMG_1001

Da skal jeg legge meg og opp grytidlig i morgen, håper dere alle får en fin uke!

12 kommentarer til “Ferie

 1. Hanne

  Hehehe 😆 Må le litt av han stakkaren! Veldig kjekt når de tør komme med ordentlige tips da, selv om du strengt tatt burde passere som en av de som kan en god del ut i fra utseende alene..

  …og så ferie igjen da du! Her går siste feriedag – av sommerens eneste friuke – mot slutten. Sukk og stønn!
  GOD TUR, din heldiggris! 😀

 2. Hilde

  Hehe, Todd ser ut som om han har lyst til å gjemme seg i kofferten din 😉 Egentlig er det tristere å dra fra dyr enn mennesker, man kan ikke forklare dem at man kommer snart tilbake. Det var hvertfall slik jeg følte det da jeg dro fra Fant, hunden vår. (Tulla, katten, brydde seg ikke 😉 Hun gav katta – et uttrykk jeg har forstått til det fulle først ETTER at jeg fikk katt) Jeg studerte i Bergen i tre år, men var ofte hjemme hos min kjære og dyra i helger og ferier. Hver gang jeg pakket en sekk eller bag, stod Fant i veien for meg så godt han kunne, og pep og var lei seg. Huff…

  Men nok om det triste! Ha en fantastisk tur!! 😀

 3. Yvonne

  Hei heldig som skal ut på syden ferie.. deilig =) Godt at du har folk i ryggen som støtter deg, det trengs uansett. 😛 Moro at gutta kommer å rette på det vi gjør, opplevd d samme selv, han ville ikke at jeg skulle slutte med hantler i bryst så han ga meg litt dytte hjelp.Men det er faktisk ganske bra, at de følger med oss 😀

  Treningen min går bra framover,jeg får hjelp av din tidligere konkurent, Rita v hansen. 😉 Hun hjelper meg på en veldig fornuftig måte og meget streng. Men stiller neste år jeg, da er jeg klar for en konk 😛 Takk for at du spurte, ha en super fin dag videre å koos deg masse i syden, fortjener du!!

 4. Hanni

  Kanonsnygg form på dig! Grymt.

  Ha en superskön vecka på Cypern. 😎

  Jag hoppas vi hittar en sista minuten nästa vecka. 😀

 5. Kristine

  Ha en fantastisk uke :mrgreen:
  Kos edeg med sol og varme mens det regnger som bare det her i kalde Norge 😆

 6. Cathrine Henriksen

  Hei!
  Først må jeg bare si at det er en kjempefin blogg du har, har vært inne på den mange ganger for å hente innspirasjon til trening og mattips b.l.a. 😛 😛 Har selv en blogg nå som jeg håper kan være til nytte for andre, i og med at jeg har planer om å stille i bodyfitness nå til høsten. Og da har jeg foresten ett viktig spm? Skal man ha to bikinier eller en? Har ikke skjønt helt om man skal ha en vanlig sort og en annen som kan være i farger med paljeter f.eks.
  Hyggelig om du tok en tur innom bloggen min oxo, hvis ikke sees vi vel på scenen. klem fra meg 😛

 7. kriweb

  Jeg har hatt en kjempedeilig ferie i Kypros, takk for alle fine kommentarer 🙂

  Cathrine: Du har kanskje funnet ut av det.. men man skal ha 3 drakter hvorav 2 er bikinier. En sort bikini til runde 1, en drakt med bling-bling til runde 2 og en bikini med bling-bling til runde 3. Sees på scenen, moro!

Det er stengt for kommentarer.