Veien til målet er vel så viktig

Så deilig vær det har vært i dag! Håper dere har fått vært ute og nytt det.
Jeg startet dagen med 50 min ellipse, deretter ut for å sole meg på terassen. Jeg har hatt styrkefri i dag og det gjorde godt, er stiv og støl i hele kroppen – spesielt bakside ben.
Jeg har som dere kanskje vet fokusert mye på svakheter det siste året, spesielt ryggbredde og bakside ben. Jeg har ikke oppnådd det jeg vil på bredden, men det har blitt litt bedre. Jeg ser mest fremgang på bena og det er veldig gøy! Motiverende er ordet.

Selv om det kanskje føles teit noen ganger så bør dere være flinke til å ta bilder av formen innimellom, da er det så mye lettere å se tilbake på hva man har oppnådd og hva man bør jobbe mer med.
Det er vanskelig å se fremgangen i speilet hver dag, det er først når jeg ser bilder fra i fjor at jeg ser det.
Vekten er under 60 kg nå så målet mitt er oppnådd for denne uken, det føles godt nå som jeg snart skal til Kypros i en uke. Drar på mandag!

Tok derfor noen formbilder tidligere i dag, selv om jeg ikke føler at jeg er der jeg burde være.. men blir man noen gang fornøyd? Tror de fleste som skal stille går med en gnagende usikkerhet på om man er «god nok». Og for meg som gjør det helt alene uten egen coach, formsjekk, diettplan o.l så blir det en ekstra utfordring å stole på seg selv og kun det. Men det er det jeg liker, det er sånn jeg vil ha det.

Her er et par bilder for å sammenligne; 
fra 8.aug i fjor, og fra i dag 1.aug
IMGP5582IMG_0960

IMGP5581IMG_0946

Litt forskjellig lys, men ser fortsatt litt forbedring. Jeg ser mindre ut på det siste nederst fordi det er litt lenger ifra.

Jeg synes de siste månedene har gitt meg veldig mye i forhold til trening, jeg har trent som jeg vil uten å føle noe press. Jeg har ikke trent for konkurranse, jeg har trent for meg selv. Jeg ser at trening lønner seg og det man lærer på veien er vel så viktig som dit vi vil komme.
Man vil aldri oppnå absolutt alt man ønsker, for det vil si slutten på mål, drømmer og ambisjoner i ens liv. Og hvem vil vel det? Nyt det å leve i nuet.

11 kommentarer til “Veien til målet er vel så viktig

 1. Cathrine

  Kjempeforskjell på formen da Kristine!Spesielt skuldre og legger ser jo mye bedre ut.. Er i rute ja:)OOOH jeg gleder meg til å se deg glitre på scenen!!! Når du hører bergensdialekten runge da vettu kem da e 😉
  Jeg har slettet bloggen min jeg.. Angrer allerede; men siden jeg ikke har noen umiddelbare planer om å konk.vet jeg ikke om livet mitt er så interessant å blogge om *flire* Jobb, jobb, skole og trening;men hey.. en vet aldri.. skal gi deg beskjed om abstinensene til å påtvinge mennesker unødig info om livet mitt blir for stort og fikser en ny en; eller om jeg skulle finne ut jeg skal konk.igjen 😉

  Helt enig med deg at veien til målet er vell så viktig!Daglig møter jeg mennesker som har fått sitt liv snudd på hodet, og en vet aldri selv..En må ikke bli så fokusert på målene at ingenting annet rundt seg betyr noe; det er bra med mål, og en må ofre noe for å komme dit-men det betyr ikke at veien dit skal være en evig offervei! Det gjelder finne en måte som er bra for en, som en kan trives med, slik at en slipper se tilbake på livet og savne alt eller alle en burde gjort/truffet/sett mer til osv.men en var for opptatt med ett eneste mål i sikte..
  Livet er for dyrbart til å sløses bort! 🙂 Det skal leves! SÅ veien til målet, ja den er absolutt viktig..Målet SKAL nåes, men veien..joda..den er viktig den også! 😉
  MVH Cathrine den bloggløse

 2. Yvonne

  Se her ja du er enestående flink til å kunne klare alt selv, sikker på at du ikke har fått litt hjelp fra D? hehe.. 😀 Du ser helt strålendes ut, synes utrolig godt på bildene dine. moro å se faktisk.

  Hvordan går treningen din når du er på ferie da?? Du klarer å fortsette og trene hardt når du har ferie modus? stå på 😛

 3. Pia Jansson

  Hallå fröken! 🙂

  Du ser otrolig flott ut Kristine, och jag tror faktiskt du har lite att «hämta» på ryggbredden med lite annorlunda posering. Det ser ut som du «trycker ihop» ryggen en aning på den sista bilden..?
  Stå på, och ha en superfin dag!

  //Pia 🙂

 4. Hanne

  Du har så rett, veien er vel så viktig. Om vi kun fokuserte på målene ville vel livet fly forbi?

  Til tross for forskjellen i kvalitet på bildene synes jeg du ser betydelig mye hardere ut nå enn til samme tid i fjor. Flotte legger og skuldre, og bakside lår er fyldigere, ja 😀

  Etter å ha lest kommentaren til Pia måtte jeg titte litt ekstra, og må si meg enig; det ser i grunnen ut som om du ikke får vist ryggbredden ordentlig. Mulig det bare er bildene, mtp hvor bra poseringene dine er generelt, men kanskje verdt å se litt på? 🙂
  Du har jo en flink veileder hjemme, så.. 😀

 5. Hilde

  Kjempegøy!! Armene dine er mye mer definert, og ryggen er også mer markert. Du er flott! 😀 Bilder er viktig. Fikk min kjære til å ta noen av meg i går, kanskje jeg tør å legge de ut 😳

 6. kriweb

  Cathrine: Du! Ja fader, jeg skulle sjekke bloggen din her om dagen og hva er det jeg kommer til. Finnes ikke lenger? 🙁
  Håper du kommer tilbake til bloggverden snart, er nok ikke her så lenge jeg heller.. da får vi bli smsbuddies til du kommer deg til oslo.
  Helt riktig, du fylte ut innlegget mitt bedre enn jeg selv klarte 😀

  Yvonne: Trening og diett legger jeg opp helt selv, men D er en enorm støtte for meg. Han og familien backer meg opp, og for å ikke snakke om dere lesere som kommenterer. Så helt alene er jeg jo ikke 😀
  Jeg har trent veldig mye og tungt så langt i ferien min, nå blir det roet ned et lite hakk pga en ukes sydenferie. Blir fortsatt trening, men ikke på samme måte (naturlig nok).
  Håper alt går bra med deg og treningen!

  Pia: Tusen takk for råd, jeg skal bende og vri denne ryggen i flere poseringer og få D til å ta bilder. Det er vanskeligere enn det man tror; stramme skuldre, rygg, rumpe, legger.. noe skal opp, noe skal ut.. djeez 😀

  Hanne: Jeg er ca 2 kg hardere nå enn i fjor, så det føles godt. Takk!
  Ja, jeg skal prøve meg frem på poseringer. Man tror man har de i boks, men de kan alltids forbedres. Tror jeg skal spørre om litt hjelp ja 🙂

  Hilde: Takk! Ja det må du gjøre! Men husk at det viktigste er å ta de for din egen del, jeg har massevis av bilder som ikke har sett bloggens lys liggende 🙂

 7. Lone

  Hei!
  Er veldig imponert over hvor bra du ser ut. Hvordan er en vanlig treningsuke for deg? Hvilken splitt kjører du? og hvilke øvelser?

Det er stengt for kommentarer.