Grilling i regnet

Dagen i dag startet også med litt sår hals, irriterende.. men jeg er bare glad for at det ikke er verre, det blir bedre når jeg drikker noe varmt og jeg har ikke feber.
Jeg var såpass seig i dag at det kun ble 30 min på ellipse, jeg pleier å ha som mål på 40+, men noen ganger må man lytte til fornuften. Sliten og svett ble jeg, jeg hadde dessuten et styrkepass som ventet på meg og.
Overkroppen fikk kjørt seg; skulderpress, sidehev/fronthev, omvendt peck-dec, chins med ass., brystpress, roing og cable pullover.

Solen skinte et lite sekund så vi dro for å grille, og akkurat idet vi satte oss og skulle slenge mat på webern så kom regnet.. og ikke bare litt heller. Vi grillet uansett vi, og spiste inne.
Jeg glemte å ta bilde, men spiste salat (nei sier du det..) og en go’ og mager grillpølse samt en fiskeburger. Sistnevnte var veldig god, kjøpte coop sine egne – 10g protein og 5g fett (pr 100g).

Jeg vet at jeg skriver og nevner Todd veldig mye, så jeg får benytte anledningen til å skrive om Jack (D sin hund).
Jack er en 5 år gammel boxermann – blanding av dobermann og boxer – han er ser farlig ut, men er egentlig en reddhare. Er veldig snill, glemsk og full av energi.
IMG_0918 
IMG_0923

10 kommentarer til “Grilling i regnet

 1. synnøve

  Typisk at det regner når det ikke passer seg! – Det er sommer i Norge det!:lol:

  Herlige bilder av deg og Jack! Syns han ser veldig snill ut jeg 😉

  Håper du får en finfin helg, og at disse halsvondtene går bort 😀

 2. Anne

  Kjempekoselige bilder! Han ser ganske snill ut, ja 🙂
  Her fosset det ned i går, men er litt sol i dag, så vi skal prøve grillen i kveld. Riktig god bedring!

 3. Malin

  Herlig bilde av dere to da 🙂
  Jeg har alltid trodd at det er de store hundene som er de sinteste og farligste, men tror det er mer omvendt..
  Svigerinnen min har en Dobermann, og snillere hund skal du lete lenge etter. Ganske dum, men veldig snill :mrgreen:

  Å det med å grille i regnet, er jo bare koslig. Hive på regnklær og støvler å spise under en paraply så har du din egen camping 😎

 4. Yvonne

  Så fin hund, godt at jack ikke fikk boxser nesa da, hadde vel vert litt rart? fikk noen andre i kullet boxer nese? Jeg har en hvit boxser :razz:. Håper du kommer deg fort, sånn at halsen din blir bra. 😛 Heldt ening at vi bør støtte verandre opp uansett hva det er. 😉 God bedring og gass på =) støtter deg fullt ut husk d 😀

 5. Hilde

  Jack er jo blanding av to skikkelig god-raser da, han bare MÅ være god! 🙂 Var Jack og Todd gamle da de flyttet sammen? Siden Jack var D sin, forstod jeg det slik at dere hadde med dere hvert deres husdyr inn i samboerskapet? Ble de fort venner? 🙂

 6. Hanne

  Selv på diett er det viktig å huske på at man trenger å roe ned litt en gang i blant! Et slikt løp som du er i gang med nå er jo av såpasse langvarig art at formen garantert vil svinge litt underveis, og som «til vanlig» vil da kroppen i blant ha behov for noen roligere dager. Å lytte til slike signaler og ta hensyn til en litt slappere kropp/sviktende vilje er meget fornuftig; det er bedre å ta en roligere dag og to (med god samvittighet!) enn å presse på til man plutselig føler seg utbrent, sliten og drittlei.

  «Bedre føre var..» osv 😀

  Flotte bilder av Jack, knallfin blanding synes jeg.

 7. kriweb

  Synnøve: Og i dag skinner solen! 😀
  Tusen takk, blir bedre i halsen for hver dag.

  Anne: Det er jo perfekt grillvær i dag, kos dere masse!

  Malin: Jeg har også fått det inntrykket, dog ingen regler uten unntak.. Jack er «glemsk» som vi kaller det, men veldig søt og god.

  Yvonne: Han er mer avlang i ansiktet ja, kjempefin. Søskene hans er helt like. Han har fått lekenheten fra boxer, så kan tenke meg at din er full av energi 😀
  Tusen takk 🙂

  Hilde: Jack var 3 år og Todd kun 1 år, og det gikk heldigvis greit. Jack synes alt som er mindre enn han (katter, små hunder, barn osv) er stas. Dessuten er det Todd som er sjef 😉 Han løper etter Jack og dasker han i hodet innimellom, men er snill og vasker han også – spesielt inni ørene. Tror det var greit at Jack kom inn på Todd sitt «territorium» og ikke omvendt.

  Hanne: Ja det er sånn jeg tenker og. Har kun kommet halvveis og da er det kjipt og bli syk og sengeliggende – da får man i hvert fall ikke gjort så mye. Dessuten må jeg være frisk til vi drar til Kypros på mandag 😀
  Jack er fin, skulle nesten hatt bildene i farger istedet.

 8. Camilla

  Takk for rådene ang.treningen – det funket veldig fint:-)veldig tungt og annerledes ,men definitivt ikke kjedelig!

  God bedring!

 9. Annbjørg

  Fine bilder av deg og Jack. Jeg ønsker meg hund, men er litt usikker på hvordan den hadde blitt mottatt av jentepusen min. Tok det lang tid før Todd og Jack slappet av i hverandres nærvær?

 10. kriweb

  Jeg var ganske nervøs, men det tok heldigvis ikke lang tid. Viktig at man viser hunden hvem som er «sjef», og i et katt/hund tilfelle må det nesten bli katten. Passet på de første dagene at Jack ikke ble irritert over at Todd snuste på maten hans (mange hunder misliker dette), men det var ikke noe problem. Todd kan til og med spise hans mat om han vil 😀
  Bruk mye tid i starten til å være sammen med de begge to.

Det er stengt for kommentarer.