På farten

Når man ofte tenker på mat, deff, trening og alt ellers rundt konkurranse så er det godt å komme seg ut og gjøre andre ting. Det verste er egentlig like før jeg skal legge meg; tenke seg smårar.. og om jeg blir sittende lenge i sofaen, da bygger søtsuget seg bare større og større.

I dag startet vi dagen med en 50 min tur i skogen, liker det veldig godt. Kunne ønske at det stoppet opp å regne, for jeg får aldri gått lenger pga gjørme og vann som ødelegger hele stien. Er supernysgjerrig på veien videre, og når jeg først har ork til kardio så vil jeg gjerne holde på så lenge jeg kan. Eller, jeg har jo kjøpt splitter nye gummistøvler! Ikke at de er noe særlig å gå raske gåturer i, men da kommer jeg i hvert fall lenger.

Etter turen dro vi ut og gjorde diverse gjøremål; hentet pakker på posten blant annet.
Pakke fra Nordic Nutrition; denne gangen var det blant annet proteinbarer med Chocolate Mousse smak. Meget gode! Vil smake på alle, sukk.. 3 igjen. Noen som har smakt de? Vanilje, banan, kokos.
QNT_delicious_protein_bar_whole_range_1
Jeg ble veldig glad over disse da jeg drar til syden på mandag, kommer til å pakke med meg et par slike på turen. Hadde med meg proteinbarer i fjor og, godt å ha som mellommåltid dersom man ikke finner noe annet passende eller om kvelden når suget kommer. (Når jeg er på ferie utenom deff er ikke dette problemstillinger jeg har, da spiser jeg som jeg vil).

Hentet også en jakke jeg har bestilt fra Asos.com, har alltid ønsket meg en trenchcoat – denne passet perfekt. Det vil si; den passer NÅ, så kan ikke legge på meg for mye etter deffen :lol:
IMG_0822IMG_0823

Etter å ha vært på et senter (ja, i dag igjen) og småshoppet så dro vi og trente ben. I dag var det bakside som fikk kjørt seg; Strakmark, lårcurl og en-bens beinpress. Startet hele økta med 10 min jogging og et par skulderøvelser (fikk ikke kjørt dette sist), og avsluttet med sit-ups på ball.
Deretter hjem til salat med egg og kalkunpålegg;
IMG_0811
Cæsardressing kjøpt i Sverige, 3 % fett.

Og en fotoshoot på kjøkkenet iført grønne sokker – derav svart/hvitt bilder.
IMG_0812IMG_0814
IMG_0817

Nå blir det middag, jeg er sulten som en ulv! Det blir spaghetti (salat til meg) og karbonadedeig – med parmesanost over.

16 kommentarer til “På farten

 1. Kristin

  Liker bloggen din kjempegodt Kristine:)

  Du er et sunt forbilde for mange jenter, og utrolig sterk!

  Ta gjerne en titt innom bloggen min hvis du har tid:D

 2. Therese

  Hahaha – holde formen etter dietten ja :mrgreen: HØØØØRT DET FØR!
  Men trench coaten var stilig da!! Likeså poseringene 😉

 3. kriweb

  Kristin: Takk for det! 😀 Tittet litt på bloggen din nå, så fin! Masse god matretter, flink du er.

  Therese: Jeg vet, jeg vet.. :mrgreen: Målet er ikke i nærheten av konkurransevekt, men rundt der jeg er nå (4-6 kg i fra) – tiden vil vise, den jakka skal jeg gå med åkkesom.

 4. kristin

  Fantastisk kropp. Du motiverer veldig 🙂 Fortsett sånn, gleder meg til å se hvordan det går i konkurransen 🙂

 5. synnøve

  Stilig trench-coat, den kledde du 😎
  (ser at Todd gjerne ville være med på bildet også 😆 )

  De proteinbarene så gode ut! 🙄

 6. Kristina89

  hei! 🙂 vi skal en tur til sverige for å handle noe mat, så lurte eg på om du vet om noe bra karbonadedeig der borte, eller om det ev heter noe annet ? har du ellers noe ide til hva vi bør kjøpe 🙂 ?? 😉

 7. Sigvart

  Herlig blogg du har her, og en kjempefin kilde til diett-matoppskrifter 😉

  ..jeg lurte litt på den svenske lett-ostekaken, er den lett å finne i butikkene over grensen, eller er det en spesiell kjede som har dem? (Kjæresten siklet på den serru)

  Stå på, og lykke til på konkurransen! 😀

 8. Hey

  fy søren så fit du ser ut ass! får allti motivasjon til å gå ur å trene når jeg leser blloggen din!

 9. Emily

  Helig! 🙂 Du er kjempeflink! Kanskje jeg skal bestille meg noen sånne sjokolader jeg og? Cookiesene jeg prøvde fra Myrev.. ble fort borte! Farlig gode saker 😆

  Trenchcoaten var også kjempefin! Du får passe formen 😉 Heh..

  Stilige poseringer og ja! Kos deg med kardio i dag 😉

 10. Anonym

  Hei!
  Jeg har et lite spm. Jeg er en jente som veier 57 kg, er 1,60 høy og har en fettprosent på 20%.
  Hva burde jeg konsentrere meg om først, gå ned i fettprosent for å deretter ha et lite kalorioverskudd(legge på meg muskelmasse) eller spise i overskudd nå og heller deffe bort fettet etterpå?

 11. Linn Høyem

  Den trenchcoaten så veldig fin ut! Har lenge ønsket meg sånn selv,men pga mine altfor korte bein føler jeg at jeg bare blir ENDA stuttere:( Da må jeg i så fall ha høye heler,og jeg trives best i joggesko/lave sko,så da kan jeg i grunn ha det så godt:D
  Du ser forresten veldig bra ut:)
  Klem Linn:)

 12. Malin

  Jeg likte den oppbretta joggebuksa jeg:mrgreen:

  Trenchcoaten var veldig fin. Nydelig farge.
  Jeg føler meg altfor damete i slike jakker, men det er så fint på andre.
  En god motivator på å holde vekta sånn noenlunde etter konkurranse da 🙂

 13. kriweb

  Kristin: Takk! Du er ikke den eneste, er veldig spent selv

  Synnøve: Todd oppdager kameraet, og så løper han 😀
  De er meget gode!

  Kristina89: Nötfärs heter det vel, men pass på fettinnholdet – det bør være 5-6 % som i den norske (og det tror jeg faktisk ikke man finner).
  Jeg pleier å kjøpe fläskfilet, diverse magre kjøttpålegg, fun light, kesella (kesam), kornblandinger, lett ostkaka, lett-gulost, kattemat (hehe) og diverse annet som ser spennende ut. God tur!

  Therese: Takk! Kameraet er et Canon EOS 450D

  Sigvart: Hei! Og takk! Sist jeg var på Nordbysenteret så hadde de den ikke på Maxi i hvert fall, men kanskje den finnes i andre butikker. Den ligger som regel ved ostene, og er av merket «Frödinge» .

  Hey: Så bra!

  Emily: Proteinbarene er også farlig gode, men det positive er at de er ganske små og under 150 kcal i hver 😀
  Kardio er unnagjort – det var et helv… ork men. Håper du fant motivasjon til å mose ben i dag, hvis ikke kommer det en dag i morgen 😉

  Anonym: Hei! Her vil du sikkert få mange forskjellige svar ettersom hvem du spør. Jeg startet selv med en fettprosent på ca 18 og jeg gikk hverken opp eller ned på matinntaket – det er derfor mitt råd: Spis som du gjør nå, det vil si et vedlikeholdsnivå /balanse, og tren hardt med styrke. Du vil oppleve god fremgang i starten om du står på, og det er alltid gøy. En ting av gangen, så spis som normalt og bygg muskelmasse – deretter kan du begynne å tenke på lavere fettprosent (det skal sies at den du har nå er i det lavere sjiktet av normalen, absolutt ikke høy).

  Linn: Jeg var heller ikke så heldig med benlengde-genet.. Og når bildet attpåtil blir tatt litt ovenfra og ned så ser det ut som to små tømmerstokker med en frakk over :mrgreen: Trives best i joggesko selv, men synes faktisk ikke bena så noe særlig kortere ut – det ser dessuten bedre ut med olabukse.
  Åh takk, stor klem

  Malin: Ikke sant? Disse korte bena med lange bukser som går ute i regn vettu.
  Jeg ser til tider litt fjortiss ut, så jeg kommer unna med litt voksne jakker innimellom. Jakken var såpass fin at jeg gjerne vil gå med den utenom konk. ja, jeg er sikret denne høsten da i hvert fall 😀

 14. Anne

  Trenchcoaten satt som et skudd, så det var et godt valg! Jeg prøvde en selv for et par år siden, men hadde litt for mye «polstring» rundt magen, så det så aldeles redselsfullt ut 😆
  Så koselig å se katten din igjen, han er jo så søt! Har en sort og hvit katt selv 🙂
  Jeg var for øvrig på Maximat sist helg, og da hadde de en igjen av den vanlige ostekaken, så da var nok den lette bare utsolgt. Håper i alle fall det, for den er jo kjempegod 🙂

 15. Emily

  Hehe, jeg fikk most beina vettu! 😉 Kjenner rumpa i dag, her jeg sitter å skriver..! Ganske god følelse egentlig 😀

Det er stengt for kommentarer.