Litt av hvert

I dag sto jeg opp og dro frem ellipsemaskinen som vanlig, 45 min tråkking og påfølgende svetting. Herlich! Jeg misliker å stå på den faktisk, liker tredemølle bedre, men man gjør det man må for å komme i form! Og følelsen man har etterpå er vel verdt det.
Ser frem til morgendagen, da er det bakside ben som står på agendaen :cool:

Dagene ruller og går, og deffen går greit. Jeg tenker imidlertid veldig ofte på mat, og jeg kjenner at det begynner å ta på. Jeg synes at jeg har holdt på lenge (1.juni), men så kommer jeg på at jeg ikke har kommet halvveis engang.. Fordelen med dette er at man blir mer kreativ i matlagingen, og kroppen min har aldri fått i seg så god og næringsrik mat som nå.

..Og slik gjør vi når buksen er for stor.. brukte en grov tråd, en shabby chic løsning :mrgreen:
IMG_0763

Fikk kjøpt noen småting på senteret i dag – etter å ha solt meg i en times tid. Det var jo faktisk fint vær en liten periode!
Kjøpte nye sminkebørster og lipglosser (jeg er avhengig, har maange – altfor mange). Jeg skal nemlig rydde opp i lipgloss-samlingen og prøve å holde det til et maksimum på 4-5 stk. Ikke 15.

Kjøpte også et lite velkommenskilt og nye tepper/filleryer til stua:
IMG_0790

IMG_0802
IMG_0805
Alt nytt er selvfølgelig kjøpt for å glede Todd..
IMG_0798

Denne skålen kjøpte faktisk D, det står «chocolatier» utenpå – og tro meg den skal fylles opp etter NM
IMG_0793

Det ble grilling i dag og! Det ble grillet squash (kalorifattig, full av kalsium og kjempegod) og grillet svinefilet. Og jeg lagde en stor salat – denne gangen med honningmelon.
IMG_0783

12 kommentarer til “Litt av hvert

 1. Malin

  Mmmmelon er så godt i salater. Jeg liker best honningmelonen, den vanlige røde vannmelonen griser jeg bare med..haha
  Så koslige ting du har kjøpt, og selfølgelig for å glede pusen.
  Jeg var på Ikea i dag, og det første Saga gjor var å hoppe rett oppi papirposen. Kjempegøy 😀

 2. Therese

  Åh, savner den følelsen der alle klær er for store…deilig! 😆
  Huset deres er kjempe flott; liker så godt den sofakroken deres der!

 3. kriweb

  Malin: Melon er superdigg! Jeg liker så godt å ha litt søtt i salaten, og fantasien stoppet før ved ananas – nå har jeg utvidet horisonten litt :mrgreen:
  Ikea papirpose har vi hatt her og, en vinner!

  Yvonne: Aw, takk! Todd er finest – i hvert fall her i huset.

  BlondeJulie: Tusen takk! 😀

  Therese: Ja det er litt godt 😀 Ulempen er at man føler seg liten – altså for liten til å konkurrere i noe som helst..hehe. Men du har vel ikke akkurat problemer med trange klær.
  Takk, trives godt i den kroken.

  Connie: Nei.. men jeg har en bra en, og har sagt mange ganger at jeg skal begynne å bruke den igjen. På tide nå 🙂

  Ida: Litt vanskelig å si, det spørs helt hva slags motstand man bruker. Jeg opplever ellipsemaskinen som tyngre – selv om jeg går svært raskt i oppoverbakke på mølle. Det er noe med den gå på ski/løpe bevegelsen.

 4. connie

  hehe ånei du bruker ikke det 😛 Jeg har polar klokke 🙂
  For man skal vell egentlig ligge på ca 60-70% av makspulsen, og når jeg gjør dette så er det ikke fort jeg kan «gå» på maskinen 😕 jeg må liksom skru på d høyeste nivået som er 25 og gå som en snegle. Men Hvilket nivå går du på?

  Jeg har nettopp kjøpt meg steppemaskin tecnogym, men nå har jeg lyst på ellipsemaskin også, hehe 😆 Så jeg lurte på hvor du har kjøpt din, pris og merke? 🙂 🙂

 5. kriweb

  Connie: Mener du ellipsen eller mølla? Ellipsemaskinen hjemme har bare et hjul med +/- som man vrir på 😆
  På mølla har jeg en stigning på rundt 11-12 og farten varierer mellom 5,5 – 6,2. Jeg tenker ikke over dette med hva makspulsen skal eller bør være for å være helt ærlig, jeg bør bare passe på at pulsen ikke blir for høy grunnet et skrantent hjerte.
  Jeg kjøpte min på ellos, jeg ville ha noe billig 😀
  http://www.ellos.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42300&productId=197197&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

  Tusen takk alexxis!

 6. connie

  jeg mener ellipsemaskinen. Ja å den vi har på senteret kan jeg få helt opp på nivå 25, den er av type tecnogym 😆
  Hmmm okei, ja stemmer jeg leste det.
  Åja du har kjøpt på den på ellos, den var jo billig 😛

 7. Hanne

  Så pent det ble med nye tepper 😀 Den skålen var forresten kjempefin. Regner med du har funnet deg en SIA-butikk et sted 😛

  Det er ikke rart at motivasjonen skranter litt i blant med det hardkjøret du må gjennom nå, men fokuset ditt er jo helt riktig for å komme seg gjennom det. Jeg har bare vært på «vanlig» diett selv, men jeg kjenner igjen disse tankene/følelsene om «gjøre det man må». Hver tur og hver økt er et steg nærmere målet, og samme hvor slitsomt det er kjennes det jo også så bra! Du er flink :mrgreen:

  Jeg har vært på ferie, og du har jo blogget som en helt, så her blir det sene kommentarer i øst og vest! 😆

Det er stengt for kommentarer.