Høstsommer

Sol i dag! Nei vent, nå regner det litt.. og så klarner det! Sol, jaa! Nei, nå ble det overskyet igjen. Regn, det regner.
Det verste jeg vet er sånt vær.. man får ikke planlagt noe som helst, og jeg er en liten planner. Spontan til tider, men aller helst vil jeg vite hva jeg går til. Jeg liker å ha orden :grin:

I dag har jeg vært flink på min styrkefrie dag;
40 min kardio på ellipsemaskin
60 min husvask
20 min tur
:cool:

Jeg spiste brødskiver i går og det synes og merkes godt i dag. Jeg må tisse heele tiden, slitsomt. Utrolig hvordan kroppen reagerer på mat etterhvert som man venner seg til rent og sunt kosthold, samt får lav fettprosent. Jeg merket veldig lite til sånt før i tiden, men man får ta det som et godt tegn, at man blir påminnet om å gi kroppen det den skal, vil og burde ha. Jeg hadde det verre før, mye kvalm uten å vite hvorfor – nå vet jeg.

Vekten i går var som budsjettert; 60,2 kg. Neste uke satser jeg på at vekten skal bikke under 60 kg, så jeg skal virkelig stå på i ferien.
IMG_0723IMG_0731
«Fyldig» og fin i dag etter mye karbs. Jeg må huske å ta bilder samme kvelden, da går ofte blodårene opp som små grener på magen.

Til slutt et lite tips: sminkeprøver fra everyday mineral make-up Fikk nemlig en pakke i posten i dag, jeg bestilte derfra for noen dager siden (gjorde det i fjor og).
IMG_0705
3 foundations, 1 blush og 1 concealer. Og fargene får man velge selv, det kom på rundt 30 kr!
Prøveglassene er veldig små, men man får faktisk brukt de en del ganger.

Nå er det tacotid! Ha en fortsatt fin kveld bloggvenner :grin:

11 kommentarer til “Høstsommer

 1. Hanne

  Jeg bestilte en slik prøvepakke i fjor en gang. Supert for å finne riktige farger, og så har man jo «reisebeholdere» etterpå 😀

  Det du sier om mat og hvordan kroppen reagerer er veldig fascinerende. Som regel virker det som om man blir mer «sensitiv» når man spiser veldig rent, men jeg har – som deg – valgt å tolke dette som at man egentlig ikke har godt av det man reagerer på etter/under en spesifikk diett heller enn at man bare bør venne seg til det igjen. greit å bli minnet på dette igjen forresten, siden jeg er en del kvalm for tiden.. Man burde ha en oppslagstavle med alt sånt nedskrevet så man ser det hver dag!

  – og tilslutt: Ser ut som om magerutene kommer jo, snasent! :mrgreen:

 2. Nina

  Enig at det været som er nå er litt slitsomt, bytta klær to ganger i dag. Litt kaldt og varm om hverandre, må ta med ekstra klær ut tilfelle det kommer regn. Bedre om det er en av delene.

  Ser ut som din motivasjon er bra om dagen:) Gir meg masse inspirasjon til å stå på litt ekstra:)

 3. Kirsti

  Litt teit spørsmål kanskje, men om menstruasjonen din blir uregelmessig når du går nedover i vekt og får så lav fettprosent? Jeg mista min når jeg slanka meg, så måtte legge på meg igjen 😕

 4. Thale

  du er så fin 😀 motivasjonen min har vært litt liten i dag, så da passet det bra at du kom med et sånt innlegg. Nå er jeg motivert igjen :mrgreen:

 5. Hilde

  Jepp, det været irriterer meg og. Hadde vært deilig og slengt seg på verandaen med en god bok, men får jo bare lest en halvtime av gangen da 🙄

 6. Anne

  Du ser fantastisk ut! Det er veldig morsomt å følge utviklingen, og som du ser av kommentarene fra oss som leser bloggen din gir du masse inspirasjon 🙂
  Jeg er endelig ordentlig i gang med kosten igjen, og det utslagsgivende var faktisk at jeg fant bloggen din 😉

  Også har du overbevist meg om at jeg skal ha en ellipsemaskin som jeg kan bruke de dagene jeg ikke er på treningssenteret. Nå skal ergosykkelen byttes ut 😆

  Jeg har et kostspørsmål til slutt. Det er ikke noe næringsinnhold på pakkene med karbonadedeig på Nordby (ikke som jeg kan se, i alle fall), men stemmer det at den er på ca. 10% slik at den norske er et bedre valg? Keep up the good work! 😉

 7. karina

  den der crosstraineren din, fra ellos, er den god? er den liksom god å springe på, har den gode program? eller er det ikke sånne programm i?
  vurderer å kjøpe en =)

 8. kriweb

  Hanne: Jeg brukte litt av produktene i dag, utrolig fine. Perfekt farge og shimmer. Livets små gleder!
  Det er så lett å glemme det, man ofrer litt magevondt for å spise godis o.l en dag innimellom – utfordringen er å ikke la det bli en vane, det vet jeg alt om :mrgreen:
  Jeg har ikke ruter.. ikke sånne som stikker ut i hvert fall. Men jeg liker de tverrstripete jeg har 😎

  Nina: I dag kom endelig sola, det var etterlengtet!
  Ja nå er motivasjonen på plass igjen – den kommer og går hele tiden, det gjelder å melke den mens man kan :mrgreen:

  Kirsti: Min har alltid vært litt uregelmessig, så jeg merker ikke så stor forskjell.
  Dette er veldig individuelt, avhenger av hvor mye/lite man har av diverse hormoner, og det har mye å si hvordan man går ned i vekt. Mister man mensen pga for lav fettprosent så bør man legge på seg litt igjen, man må finne et nivå som er sunt for kroppen slik at alt fungerer som det skal.

  Thale: Så bra! Opp og hopp :mrgreen:

  Hilde: I dag håper jeg du fikk kost deg lenger enn en halvtime, det gjorde i hvert fall jeg. Nydelig vær! Det hjelper å klage litt.

  Anne: Det er så koselig med slike tilbakemeldinger, det motiverer meg veldig. Så bra at du har lagt om matvanene til det bedre, og jeg kan anbefale crosstrainer ja.
  Jeg mener å huske at karbonadedeigen i Sverige har en høyere andel fett enn kjøttdeigen her hjemme. Det du kan gjøre er å steke det opp, skylle i vann, og deretter steke litt til. Litt mye pes kanskje..
  Jeg anbefaler karbonadedeigen til coop, billigere og med samme innhold som i gilde sin.

  Karina: Jeg liker min godt, enkel sak med et lite hjul som man vrir til +- alt ettersom hvor mye motstand man skal ha. Det er et display som viser tid, speed osv. Ingen program på den, ikke så fancy 😀

 9. Vibece

  Skal si meg veldig enig i at været nå for tiden er det mest irriterende ever! Det skifter fra dag til dag og hodet mitt reagerer med å være tungt og vanskelig…ergo lite trening. Kjipt. Men nå ser det faktisk ut til å lysne litt rundt her 🙂 Yeay!! Utrolig hva været gjør med treningsmotivasjonen også.

  Den der sminken bestilte jeg også i fjor, men glemmer alltid at jeg har den liggende. Har nok litt for mye sminke da skjønner jeg….hehe.

  Ha en flott dag videre !

 10. kriweb

  Marte: Aw, takk!!

  Vibece: Været har altfor mye å si noen ganger, spesielt når man har ferie. Nå er det jo overskyet og småregn 😐
  Jeg glemte å bruke de selv første gangen jeg bestilte 🙄 Men nå har jeg fått flere børster som gjør det enklere, de er utrolig fine – både foundation og blush med shimmer. Nøgd 😀
  Ha en fin dag!

Det er stengt for kommentarer.