Ferieflyt

Dagene og timene løper ifra meg, så bloggen får jeg dessverre ikke oppdatert så ofte. Jeg har mange baller i luften for tiden, og kameraet blir ofte liggende hjemme.. Kanskje jeg husker å ta det med på gymmet en dag snart. Neste uke så roer det seg litt rundt meg, så får mer egentid da.

Jeg er på dag 3 av ferien min og nyter å ha fri, det er godt å slippe å stå opp kl 5 hver dag kan jeg love dere.
Treningen går veldig bra om dagen. Jeg kjører som vanlig kardio hver dag i 40-60 min, og styrke med myo-reps 4 dager i uka. Jeg øker stadig på vektene, og føler meg heller sterkere enn svakere selv om jeg nå har gått på deff i 7 uker – det er godt, og må nytes mens man kan.

I går var jeg ute i skogen og plukket blåbær, så nå må jeg bare bestemme meg for hvordan de skal spises. Naturell med melk og sukrin, eller som syltetøy på et par proteinpannekaker kanskje :smile:
Ellers må dere komme dere til en kiwi og handle helgens produkt; ytrefilet av svin
IMG_0702
Undertegnede har allerede hamstret noen pakker.. gjett hva det blir til middag i dag :roll:

Et ryggbilde til, tatt samme dag som det forrige (ikke en bf-posering da men.. litt kjipt egentlig, den er tøff lissåm  :mrgreen: )
IMG_0687
Formen begynner å tighte seg til men tipper at det fortsatt er en 4-5 kg til som skal av før tømming og konk. Det er ikke lett å skulle treffe det jeg mener er perfekt bf-form, men skal gjøre mitt beste.

16 kommentarer til “Ferieflyt

 1. Christina

  Elsker den «pose’n» der!! Jeg synes ryggen ser fantastisk bra ut, og armene er også helt supre.. 😉

 2. Hanne

  Aaaaargh, DET var det jeg glemte i dag. Kiwi-tilbudet.. 👿
  Nydelig rygg, og armene…me wants 😀

  Glimrende at du får såpasse mye ut av ferien! Jeg kjenner jeg savner gymmet nå..grådig mye.. Du får prioritere det som er viktigst nå som tida er knapp 🙂

 3. Malin

  Det ser ut som du har to sinte øyne på ryggen,hehe 😀
  Herlig med ferie da. Jeg fikk ferie i dag og gleder meg til å få sove litt lenger om morgenen.
  Men opp kl 5?? Djizez, da forstår jeg godt ferien har vært etterlengta;-)
  Kos deg med ytrefileten, i dag skal jeg ha sjokolade!! 🙂

 4. Hilde

  Den ryggen din er imponerende altså, så på de andre bildene også. Morro å se fremgangen! Selv jobber jeg med saken, men fettprosenten er det så som så med, akkurat nå skal jeg bare bli svinaktig sterk :mrgreen:

 5. Cathrine

  Keep on going; 4-5 kg klarer du superfint Kristine! LOOKING GOOOOOD!!!!!! :mrgreen: jeg er back on net; loves it!! aaaaaahhhh!!!!! 😎

 6. kriweb

  Christina: Ja den er jo litt tøff, også er rygg favoritten min 😎

  Marte: Takk 😀

  Hanne: Jeg får påminnelse på mail hver uke 😎 Har gått og håpet på svinefilet en stund nå.. akk ja, livets små gleder på deff.
  Jeg gleder meg til neste uke og litt mer ro.. da skal jeg sy noen puter av gamle strisekker og kanskje lese en bok.
  Du får ta noen push-ups og Jane Fonda’s :mrgreen:

  Malin: Haha, en bad ass sinnarygg.
  Svinet er fortært, håper du koser deg med sjokolade! Blir nok en liten bit på meg i morgen 😎

  Hilde: Takk! Det er digg å gå inn for det og øke på vektene 😎 Jeg opplevde at fettprosenten snek seg litt ned da jeg trente med det tyngste, så mulig det skjer med deg og. Mer muskelmasse, mer fettforbrenning.

  Cathrine: Takk! Godt å ha deg tilbake!
  Jeg SKAL klare dette! (Trenger også denne støtten litt lenger ned på veien når håpet begynner å svinne hen) :mrgreen:
  Jeg er fortsatt skeptisk til den matta, funker den på mega muskelknuter mon tro.

 7. Stine

  Du er så flink, Kristine!! *klapper på den fine, tøffe skuldra/ryggen/armen* Kos deg med ferie! 😀

 8. Cathrine

  Jeg lover deg å teste den ut og fikser den meg så kan den fikse hva som helst! Manuellterapeuten min kaller meg for «klumpen» og det er ikke ment i en skjønn betynding..En vandrende muskelknute med bein og to øyne; ryggen er et kapittel for seg selv 😆 So far so good!Jeg liker spikermatten! Fakiren; that’s me..
  Og kommentarene skal hagle fremover,nå som jeg er tilbake..Ryker nettet sender jeg deg bare sms! jeg GLEDER meg til å se deg på scenen!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Just do it-you can! 😀

 9. Hanne

  Ah, så genialt med påminnelse på mail. Her oppe er der en – ja jeg sa EEEN!!! – Kiwi-butikk, og sist vi var innom hadde de ikke engang go’helg disken fremme 🙄 Det blir noe annet nede på østlandet hvor man har Kiwier i alle retninger 😀

  Takk for påminnelsen. Jeg begynte så bra med hjemmetrening og turer, og så skled det jammen ut 😳

 10. kriweb

  Stine: Hehe, tusen takk!

  Cathrine: Ok, det høres jo lovende ut. Jeg har nemlig knuter over hele ryggen, hver eneste dag. Stakkars D presser de ut så og si hver kveld, men blir aldri bra. Høyresiden er verst.
  Jaa, du er en knupp – glad for at du er her for meg :mrgreen:

  Hanne: Haha, jeg skjønner greia :mrgreen: Jeg får heller minne deg på neste gang svinet dukket opp, da er du kanskje hjemme igjen.

  Connie: Takk!! Nei, jeg pleide å logge på iform men nå er det dårlig med det gitt..

 11. Trude

  Imponerende form på deg og for en nydelig rygg, den er til stor inspirasjon:)Stå på videre:-) Hva betyr tatoo’n i nakken?

 12. kriweb

  Trude: Tusen takk, det skal jeg! Det er hebraisk for «beskytt mitt hjerte» (den ble tatt kun måneder etter at jeg fant ut om hjertefeilen(e) )

Det er stengt for kommentarer.