Null hull

ist2_1819458-tooth-cartoon
Jeg var hos tannlegen i dag, og det gikk jo strålende. Jeg synes det er så artig når tannlegen er ekstra snakkesalig mens man ligger og gaper som en fisk. Ikke lett å kommunisere med tenna på tørk, men har funnet ut at man formidler ganske mye med bare øynene.

I dag ble det 25 min kardio og en bra økt på overkropp. Holder fortsatt på med myoreps, og nå er jeg nede i 12-15 reps på første sett (utmattelsessettet), og jeg øker på vektene og kjører tyngre.
Jeg har imidlertid fått litt småvondt i høyre arm, overgangen etter skulderen er ikke helt god. Jeg husker at jeg opplevde det samme i fjor, så jeg får ta det med ro på skulderøvelsene. Det virker som om det skjer når polstringen forsvinner, jeg mister jo fett på armer og bryst først.

Ellers prøver jeg å ta formbilder når jeg orker, men synes det er kjedelig.. føler ikke at formen blir noe særlig bedre heller. Ting tar tid! Jeg får trøste meg med at jeg ligger like godt an (om ikke bedre) enn på samme tid i fjor.
IMG_0553IMG_0573

Det er vanskelig å være seriøs når man står liblek i en litt for trang konkurransebikini..
IMG_0600IMG_0596
IMG_0597IMG_0594

15 kommentarer til “Null hull

 1. Kristina

  Du ser kjempeflott ut! 😛 I år skal du ha palleplass!!
  Foressten,den sorte bikinien du har på deg?Er den spesiell for når du skal stille?Hvor får du kjøpt og sydd draktene til konkurranse? Skal selv stille i 2011,så greit å vite hvor jeg kan hendvende meg..Bor i Stavanger 🙂

 2. Lillesøster

  Du er så inspirerende! Noe av det jeg verdsetter mest er viljestyrken din, for jeg kjenner så godt til dette genetiske sukkerbehovet vårt 😆

  Neida, alt du gjør står i stor respekt. Jeg er veldig stolt av deg Kristine, og vi må som sagt få til flere treningsøkter sammen 🙂

 3. Stine

  Hehe, herlige bilder :mrgreen: Viktig å ikke være for seriøs hele tiden! Formen ser forøvrig meget bra ut 😀

  Min tannlege er også fryktelig pratsom.. Hun skravler ivei, og ser på meg for å få svar. Jeg lager rare lyder, «prater» med øynene og hun skravler videre. Må ha mange givende samtaler, disse tannlegene 😆

 4. Annbjørg

  Damn girl!! 😯 Du har den perfekte kroppen, i mine øyne. Lurer på hvor mange timer du har tilbrakt på gymmet…til sammen. 😆 Pleier å ha sånne tanker av og til…ala «lurer på hvor mange timer jeg har gjort ditt eller datt i mitt liv…til sammen». :mrgreen:

 5. kriweb

  Kristina: Takk! Det er en konk.bikini fra Sefa ja, de fleste kjøper nok alle draktene herfra. Jeg kjøper de øvrige bling-draktene mine fra en superhyggelig dame som syr i USA. Ulempen her er mva og toll, men jeg synes de blir så fine. Dessuten har jeg en dyktig søster som hjelper til med stensetting av drakten så det blir ikke så dyrt.
  Jeg ville ha tittet etter brukte drakter og, både norske og svenske som selger etter konk. – deriblant meg etter nm.

  Therese: Det var godt å høre, tusen takk!

  Lillesøs: Aw, takk.. Ja dette godisgenet er ganske sykt, 1 kg smågodt lett som en plett er ikke normalt. Men klarer jeg, klarer du!
  Ja vi må få til treninger, er der hver dag jeg liksom 😆

  Stine: Nei stakkars fotografen, noen ganger blir det bare tull og andre ganger kan jeg bli hissig 🙄 Men så blir det alltid et par ordentlige bilder ut av det hele da.
  Det hadde jo blitt rart om tannlegen var helt stille, dette med himling av øynene og rare åpen-munn-lyder hører liksom med.

  Therese: Sure is :mrgreen:
  Uten å si det helt sikkert, så tror jeg at jeg er den eneste ja.
  Jeg kjører daglig kardio når det passer best, og det er hovedsaklig på ettermiddagen – og det forbrenner like mye sett hele dagen under ett.
  Om man ser bort ifra det psykiske ved morgenkardio, fin start på dagen osv, så har det ingen fysiske fordeler sammenlignet med resten av dagen. Jeg står opp kl 5 hver dag, så det sier seg selv at jeg ikke piner meg opp før det når det ikke har noen hensikt. (Søvn er da viktigere).
  For meg så er det en livsstil året rundt, og ikke noe jeg gjør noen uker før konkurranse (selvom mengden kardio og mat øker/minsker – så er fremgangsmåten lik).

  Annbjørg: Takk! Haha, sånn tenker jeg noen ganger og.
  Jeg begynte å tenke på det; 1 time daglig trening i 3,5 år osv, men så kom jeg på alle årene med dansing som også har bidratt med sitt så jeg droppet det ganske kjapt :mrgreen:

 6. Hanne

  Råkule bilder 😀 Morsomt å se noe annet enn «konkurranseposering» og! Likte det med så bestemt pose og furtent ansikt best, haha, så bra. Litt småfrekt egentlig 😀

  Formen ser i hvertfall veldig fin ut. Skjønner om du føler deg litt «rar» nå som du er et sted i mellom sommerform og sceneform, men jeg synes nå virkelig det har skjedd en utvikling her! I starten av dietten ser du nemlig fort litt tynn ut, men så kommer definisjonen snikende og du ser med ett mye mer velutviklet ut igjen, om du skjønner hva jeg mener 🙂

  Flink fotograf, og flott jente!

 7. Yvonne

  Så fine bilder og ikke minst formen din kommer seg bra, selv om du ikke ser det fra ditt syn. Du ser jo kroppen din hver dag,noe vi ikke gjør, ser store forandringer 😛

  Hvor mange par sko skal man egentelig ha? jeg har fått kjøpt meg et par svarte må jeg ha et par til? har det noe med høyden? hælen altså? har en på litt over 10cm. 😀
  Du er strålendes ut masse lykke til, smør deg med masse tolmodighet kristine 😀

 8. synnøve

  Formen er uPÅklagelig!
  Du er en så FLOTT utøver, Kristine – på alle måter!

  Gleder meg bare mer og mer til å se deg på scenen til høsten!

  OG grattis med null hull :mrgreen:

  God helg 😀

 9. Aleksander

  Du har jo kjempeform allerede og må da være i god rute frem mot NM? I mine øyne er det store forbedringer over hele linja i forhold til i fjor! 🙂 Får bare håpe at dommerne har baller til å trekke de damene som er for store, slik at du får den pallplassen du fortjente i fjor 😉 Lykke til og kick ass!

 10. kriweb

  Hanne: Tenkte at det kunne være gøy å se behind the scenes bilder 😆 Hva jeg egentlig gjør når jeg skal ta disse poseringsbildene. Tusen takk forresten! Jeg er nok fortsatt litt tynn i forhold til mange andre.. føler meg ikke så stor nå nei, men sånn blir det vel alltid når fettet blir borte. Man føler seg plutselig litt naken 😯

  Yvonne: Du kan ha 3 par sko, en til hver runde, om du vil. Første runde så er det svarte matte pumps. I andre runde kan du ha farge på de, og i tredje runde kan du ha valgfritt – altså åpen tå og bling bling. Felles for alle tre rundene er at sålen under tærne må være helt flat og hælen bak opptil 12 cm.

  Synnøve: *klemme* Du er god du, takk for fine ord. Fortsatt god søndag!

  Aleksander Etter at mamma sa det samme så sjekket jeg det opp og ja jeg er i bedre form, føles godt. Nå gjelder det bare å stå på og gjøre sitt beste de neste ukene 😎 Takk!

  Lill: Takk vennen! Håper været blir bedre snart sånn at dere kan komme hit på grillings.

 11. Lill Johnsen

  Det hadde vært veldig hyggelig, må teste Webergrillen 😆 Også må vi få møte Todd og Jack. Ha en fin kveld! Hils hjem. Nattaklemmer 😉

Det er stengt for kommentarer.