Helt normalt

Å ha en paparazzi hjemme er vel helt normalt?
Jeg hater å bli tatt bilder av for jeg er ikke fotogen.. men jeg har da lært meg å smile på kommando, det er ikke verst bare det. Det hjelper i hvert fall på scenen, jeg skal gliiise til dere alle :mrgreen:

Det ble mange tullebilder, her er noen av de mer normale;
IMG_0531
IMG_0542

I dag startet jeg med 40 min på ellipsemaskin *klapp på skulderen*. Ellers har jeg styrkefri på lørdager, det er da disse rundt 650 musklene skal vokse og gro.
Jeg har også hatt skikkelig med oppkarbing i dag, lunsj besto av rundstykker og brødskiver med nugatti og brunost.
Nå blir det straks taco!

10 kommentarer til “Helt normalt

 1. Nems

  Synes du er ganske så fotogen nå jeg da 😛
  Kos deg med taco! Ser ut som litt av blogg-inspirasjonen har kommet tilbake eller? 😀

 2. Thale

  du ser fin ut på de bildene du legger ut, i hvert fall. 😉 Men så legger man gjerne ikke ut bilder av seg selv med halvåpneøyne og dobbelthake heller. Det er litt rart det der, hvordan man kan se fin ut i speilet, og på bildene er man plutselig litt skjev eller har dobbelthake 😆

 3. Hanne

  Kanskje man kunne montere et speil frempå kameraene? Da hadde jeg straks blitt mye penere på bilder, haha, for merkelig nok er jeg – som Thale sier – ganske så søt i speilet, men til tider en real heks på bilder 😆

  Synes de bildene du la ut var fine da 😀 Todd er hvertfall klar 😉

 4. Anonym

  Syns du er like nydelig som alltid jeg 🙄 Kan jeg spørre hvor mye du spiser på oppkarbingen?

 5. Anne

  Må bare si som de andre, bildene er kjempeflotte! 🙂

  Alle bildene du legger ut er veldig flott «bearbeidet» i kantene, hvilket program bruker du til å bearbeide de i? Tar dere bildene i sort-hvitt, forresten (de som er i sort-hvitt, mener jeg)?
  Håper tacoen var god, jeg spiste forresten taco-salat i går inspirert av et bilde du la ut tidligere, så takk for tipset! Godt var det også 😉

 6. Yvonne

  Masse fine bilder av deg =) synes du er svært VAKKER, så fotogen er du vertfall =) Flink er du, gleder meg å se deg på senen. masse lykke til håper du har hatt en fin helg stå på! 😛

 7. kriweb

  Tusen takk dere.. 😳

  Mulig det er noe med det å se seg selv speilvendt, kanskje det er derfor man ser ut som en heks til tider?

  I går spiste jeg masse – 4 rundstykker og et halvt brød + godis. Vet ikke hvor mye karbs det er, hundrevis!!

  Jeg bruker rammene som følger med programmet photoscape – last det ned gratis. Der kan man også gjøre vanlige bilder svart/hvite.

 8. Margrethe

  Jeg synes du ser veldig bra ut på alle bilder du legger ut. Nydelig jente 😀

  Hvor mye spiste du denne dagen? Har du slik oppkarbing hver uke?

 9. Hanne

  Brødskiver med nugatti kjennes jo som luft, synd de ikke kan loggføres som det! 😆 Godt å høre at der faktisk går med en del når du karber opp, en del fitnessjenter blogger nemlig som om de spiser såååå mye, men så er det jo bare salater og kanskje en lompe og to det går i.. 😛

 10. kriweb

  Margrethe: Jeg aner ikke hvor mye jeg fikk i meg, men det var en god del. Det kjentes ut som om magen skulle eksplodere, og det sier litt – for jeg kan å spise :mrgreen: Nå har jeg det, blir mindre lenger ut i deffen.

  Hanne: Ja, det er nedtur. 2 jafs så er brødskiva borte, men så utrolig godt da. Jeg liker å spise sånt, om det er «riktig» eller ei får så være.. Ingen lomper på meg 😆

Det er stengt for kommentarer.