Mi casa

En liten titt på hvordan vi har fått det hjemme! (Overetasjen i hvert fall).
Fra vi overtok huset for 5 uker siden så synes jeg vi har fått gjort veldig mye; både oppussing og kjøp av møbler og innredning.
Jeg har funnet utrolig mange «funn» i mine øyne, jeg har nemlig bevisst valgt å kjøpe mye brukt. Både fordi jeg vil ha mest mulig til lavest pris slik at vi fortsatt kan bruke penger på andre aspekter av livet (mer reising og hjemmegym er to ønsker som er høyt oppe på listen), og fordi jeg er veldig glad i shabby chic-stilen som ikke krever det nyeste eller mest moderne i butikkene. Det skal nettopp være noe slitt, men samtidig pent og romantisk (selv om det fort kan bli meget dyrt om man skal ha det helt gjennomført).
Og det fine er at man kan variere denne graden så mye man vil, jeg har valgt å holde litt igjen på det rosa og romantiske da ikke alle er like glad i det sukkersøte  :roll:

Vi er ikke helt ferdige med alt (blir man noen gang det..),  men her er noen bilder til dere som synes bolig og innredning er gøy.

Stua;
Her hadde de forrige eierene valgt å ha lesekrok ved de store vinduene og sofa der hvor det er litt mørkere, vi valgte helt omvendt. Koseligst der hvor lyset kommer inn, synes jeg da.

IMG_0390

IMG_0392
Dette er da hjørnet hvor de hadde sofa. Trenger en fin bordlampe + leselampe her.

IMG_0227
Og spisestuen. Et teppe her kanskje?

Jeg har også laget min egen hylle med knagger av en gammel og slitt tallerkenhylle jeg fikk, det er slikt som gjør at man føler at man er en del av hjemmet sitt – hjemmekoselig liksom.
IMG_0401

Badet;
IMG_0492 IMG_0489
IMG_0495 IMG_0496

Det var jo grønt før..
grønt_bad

Litt av soverommet;
IMG_0480 IMG_0477

Og det beste av alt: En fornøyd pus
IMG_0409

25 kommentarer til “Mi casa

 1. Malin

  Så utrolig fint dere har fått det 😀
  Jeg liker stilen din veldig godt,lys og pent. Og kjempe bra at du mixer brukt og nytt. Min mamma er veldig flink til sånt, drar på loppemarkeder, og er fast kunde på Fretex.
  Håper det genet kikker inn hos meg også snart :mrgreen:

  Badet var ikke så fælt som jeg trodde da, så for meg sånn typisk 70-talls bad. Men grønn baderomsinnredning er sært da.
  Jeg tror de forrige eierne våre var fargeblinde, for å si det sånn 😎

 2. Kiwa

  Nå ble jeg jammen misunnelig, dere har fått det veldig fint. Jeg vil også ha stort hus! 🙄

 3. Yvonne

  Du er jo helt strålendes flink til å dekkorere, humm.. missunelig. utrolig vakker blei det. =) ha en super helg å kooos deg masse 😀 😛

 4. Nems

  Dere har gjort en kjempejobb da! Liker virkelig stilen din jeg også, fint at det ikke ble rosa og sukkersøtt som du nevner 😛

  Fargen på soverommet så veldig varm og fin ut, uten at det ble mørkt og tungt 🙂

  Tror et teppe hadde funket helt perfekt i spisestua! Veldig fin sjenk der forresten :mrgreen:

 5. Anne

  Så flott dere har det! Delikate, lyse farger og nydelig gjennomført stil 🙂 Også så nydelig katt, da!

 6. heidi

  Jeg bøyer meg i støvet! Dere har fått et veldig fint hjem, og det så rask etter innflytting 🙂 . Ser veldig koselig ut overalt.
  Likte den søte pynten med ballettsko og fjær(?) som «tilfeldigvis» har blitt slengt på en krok.

  Nyt helgen 😛

 7. Martine

  Så utrolig nydelig dere har fått det,du har meget bra stil Kristine 🙂
  Også er du jo i kjempe-bra form om dagen,nice booty! :mrgreen:

  Håper du får en fin helg,klem.

 8. Pinglo

  Jeg har også sansen for shabby chic stilen. Det å kjøpe en del brukt er jo både miljøvennlig og til dels også en del billigere, og det er jo lett å glemme når IKEA er i nærheten. Synes du hadde fått det veldig fint.

 9. kriweb

  Malin: Takk! Jeg anbefaler finn.no, det er så mange folk der ute som ikke er klar over hva de egentlig selger. Jeg fikk spisestuen for en tredjedel av hva det egentlig er verdt. Se spesielt etter mannlige selgere, for de har virkelig ikke peiling på hva de selger når det gjelder interiør (sorry guys) 😆 Badet i seg selv var ikke så ille, bare baderomsmøblene – veldig 90’s 🙂
  Håper pusene dine finner seg til rette snart.

  Kiwa: Tusen takk! Ja, men det kommer 🙂

  Karina: Takk! Det ble en del timer og banneord brukt ja 😆

  Yvonne: Takk snille deg, ha en god helg!

  Nems: Soverommet hadde en veldig fin farge som vi lot være, vi tapetserte veggen bak senga (får ta bilde av det og etterhvert) med en lysebeige barokk-aktig tapet – det lyser opp rommet og det passer faktisk bra med fargen på veggene.
  Ja burde kanskje ha teppe der, men er usikker på om det blir koksgrå eller hvit.. Skjenken er en favoritt 🙂

  Anne: Takk for det! Det varmer kattemors hjerte, Todd er en herlig og vakker pus.

  Stine: Tusen takk! Jeg synes det er finere i virkeligheten enn på bildene men, sånn blir det vel alltid.

  Heidi: Takk! Vært en del jobb ja, men selve innredningen er jo kjempegøy.
  Soverommet er ganske «jentete» (så takk for at jeg fikk det David). Den fjæren er englevinger – har alltid ønsket meg slike. og kanskje en fotoshoot med dem 🙄

  Martine: Takk! 😀 Den ser mer bootylicious ut på bildet enn her dessverre 🙁
  God helg søta!

  Therese: Tusen takk! 😀

  Pinglo: Det er veldig deilig å ikke ha et typisk Ikea-hjem (selv om mange småting er kjøpt der), jeg velger heller et brukt vitrineskap på finn da ja. Man MÅ jo ikke ha alt nytt (bortsett fra seng og sofa, det må jeg ha ubrukt altså).

 10. Therese

  Så utrolig fint dere har fått det; har holdt øye med interiørinnleggene dine etter huskjøpet, for det er av min interesse også (dog er jeg ikke helt shabby-chic fantast da..). Likte spesielt godt sofakroken deres; så delikat og stilig (så den jo i forrige «svette-innlegg»). 😉
  Prøver å holde orden og fint jeg også – men du kan tro det er et svare strev med to hyperaktive lekeglade barn, som endevender det meste og sprer sine hundrevis av leker rundt i huset hver dag.. 🙄

 11. Hanne

  Nydelig pent, rett og slett!
  Gleder meg ekstra mye til det blir min tur nå..hehehe.. Flinke dere er som har klart å få til en så gjennomført stil så fort 😀
  (Kanskje det er nettopp det som er nøkkelen? Handle mest mulig på en gang?)

 12. kriweb

  Therese: Takk for det, hyggelig 🙂
  Det er ikke alltid like ryddig her heller (dyr har jo leker de og, noen mer enn andre..), men vi har mange lagringssteder som kurver og puffer. Ute av syne ute av sinn :mrgreen:

  Hanne: Tusen takk! Ja, når man først er i interiørtåke så gjelder det å bli ferdig mens interessen for det er på sitt høyeste. Dessuten hjelper det å ha en henger stående klar og hente ting man har kjøpt på finn.no – slipper leveringstid 😉

  Vidar: Ja det tror jeg nok du hadde 😀

  Julia: Tack så mycket tjejen!

 13. Anonym

  HEI! JEG TRODDE FØRSTE BILDE I STUA VAR SÅNN «DETTE ØNSKER JEG MEG»VAR SOM TATT UTIFRA ETT INTERIØR MAGASIN.
  HELT FANTASTISK NYDELIG!HÅPER DERE OG PUSEN TRIVES!

Det er stengt for kommentarer.