Å smi mens jernet er varmt..

rain
..og været er kaldt..

Jeg dro som vanlig på gymmet rett etter jobb og hadde bestemt meg for å kjøre kardio i tillegg til styrke på overkropp. Man må jo dra nytte av det dårlige været så godt man kan, og det er nå nesten behagelig temperatur der inne. Det er fortsatt varmt og luftkvaliteten er dårlig, men det er ikke kvelende varmt lenger.

Så jeg bestemte meg for 40 min rask gange m/stigning, og det ble det. (Her skulle egentlig D ha kommet for vi skulle trene sammen). Ingen treningspartner i sikte, så det ble 10 min til. Hvor jeg hentet det fra vet jeg ikke, men det ble enda 10 min til før jeg ga meg – jeg tror det er fordi jeg får helt tvangstanker om tall noen ganger :lol: 
Jeg klarte ikke å stoppe på 50 min, det er jo midt imellom de vanlige 40 min og en time, så det ble sistnevnte. Jadda, neida så.

Veiedag i dag.
Vekten går nedover som den skal, jeg ligger til og med litt foran budsjett. Det er imidlertid vanskelig å vite hvilken vekt man skal ta sikte på, for jeg planlegger å bli hakket hardere enn jeg var på forrige NM, men samtidig har jeg kanskje lagt på meg noen hekto muskelmasse?
Dagens vekt viste uansett under 61 kg, så det får man være fornøyd med. (Jeg skal ned ca 5 kg til).
Jeg vet jo at jeg ikke vil bli den hardeste på scenen grunnet diverse ting, men jeg tenker som så at bodyfitness handler om så mye mer enn det; utstråling, symmetri, posering, sceneopptreden, muskeldefinisjon, hudtone, skjønnhet. Og listen er lang, og det er mye å tenke på både i planleggingen før og mens man står på scenen.
Jeg gleder meg veldig kjenner jeg, jeg synes fargevalget på draktene mine er ganske fine og spreke og ;-)

Jeg prøvde å ta et par selvutløserbilder tidligere, men jeg får det ikke til.. neste gang skal jeg ta frem stativ og fjernkontroll, eller få hjelp. Lover!
IMG_0514IMG_0515
Jeg klarer jo ikke å stå rett foran linsen engang :mrgreen:

Kos dere videre på denne ellers så grå fredagskvelden!

14 kommentarer til “Å smi mens jernet er varmt..

 1. Nems

  Hah, jeg er også helt OCD på runde tider i treninga mi! Ikke peiling på hvorfor men det føles liksom rettere når tidene blir runde jo!

  Formen ser da flott ut da, er sinnsykt spent på å se deg til NM. Og draktene, du har gjort meg nyskjerrig jo! :mrgreen:
  Lurer på om jeg skal få tatt meg turen til Oslo og se jeg 🙂

 2. Anne

  Takk for tilbakemelding på min første kommentar! Jeg er veldig imponert over at du takler diagnosen din så flott, de aller fleste ville sikkert ikke tenkt tanken en gang på å satse på konkurranseidrett med myyye mindre alvorlige plager enn det! Kjempeflotte bilder, forresten!!

  Jeg kjenner meg igjen i den talldillen 🙂 Jeg trener med pulsklokke, og jeg får helt noia om jeg ikke får det til å passe med nærmeste kvarter, om ikke annet. Jeg trener ofte 4×4 på tredemølle, og hvis jeg bommer på tidspunktet for nytt intervall blir jeg helt stressa, for da blir jo ikke skjemaet riktig 😆

  Har et spørsmål til, jeg. Jeg så i en post lengre ned at du bruker Heistad vaniljekrem. Det har jeg også i skapet, og er veldig glad i vanilje, så jeg vil gjerne bruke den. Funker det å lage den bare på skummet melk?

 3. Thale

  Jeg har sånn at jeg MÅ stoppe på et rundt tall jeg. 30-35-40-45.. en gang holdt jeg på sånn helt til det var gått en time 😆

  Nå vet jeg at min mening ikke betyr noenting, og at jeg ikke er «kvalifisert», til å mene noe som helst om det – men jeg synes du er en veldig komplett utøver. Slik du var på scenen er slik jeg synes målet med Bodyfitness bør være(+-). Du er i god form, har lav fettprosent, men ikke for lav. Bodyfitness skal, slik jeg har forstått det, være pent å se på, med litt «former» og kvinnelighet. I tilegg har du en fantastisk utstråling på scenen 🙂 skjønner du litt hva jeg mener?

 4. Marielle

  My inspiration number one!!
  Du ser helt fantastisk ut, gleder meg at du skal stille på nm i år og jeg skal selvfølgelig komme å heie! 😀

  Du er ikke alene om å ha litt tvangstanker angående tall…
  Jeg må alltid ha et rundt tall!
  Og på styrkedelen må jeg alltid ha partallet, og har en tendens til å telle 8`ere her..hehe..

  God helg, krysser fingrene for at sola snart titter fram igjen 😀

 5. Lina

  Jättefin form Kristine och vilket supermysigt hem ni har fått!!! Så inspirerande att följa din blogg 😛

 6. Stine

  Nydelig rygg! Jeg er også sånn at jeg må stoppe på et rundt tall.. 40, 45, 50, osv. Fordelen er at plutselig har man holdt på lengre enn planlagt, og vært ekstra flink :mrgreen:

 7. Hanne

  Jeg tror vi er veldig enige om hvordan en bodyfitness-utøver skal se ut – i hvertfall etter det jeg husker fra et innlegg et stykke tilbake i tid – og i mine øyne er du godt på vei mot idealet. Jeg var ikke tilstede da du stilte i Oslo, men fulgte med via webcam hjemmefra (takk, treningsforum!), og det som slo meg var at selv om du var ny innen det her, så var du en av de som virket mest komplett i din klasse. Du bærer deg fint og grasiøst – det er lett å se at du danser! – du så selvsikker ut, hard men samtidig rund i formene (noe jeg synes er svært viktig for den feminine siden av muskelbarbie ;)), og du så i tillegg både sunn og naturlig ut! Glød i huden, veldig bra farge, blankt og naturlig hår og også valget av sminke, alt bidrar til en bra helhet!

  Størrelsen har definitivt noe å si, man må jo «fylle ut sin egen ramme» best mulig, om du skjønner hva jeg mener, men samtidig betyr ikke det at man skal se STOR ut. Velproporsjonert og balansert er så mye bedre etter min mening, men nå er jo jeg bare meg, og ikke dommerpanelet 😛
  Masse lykke til videre! Jeg er fryktelig spent på om det blir noen konk. «over there» etterhvert!

 8. Marianne

  Veldig bra form på deg allerede! 🙂 tror nok ikke du skal få noen problem med å bli hardere nå enn i fjor. Selv om jeg også synes at BF ikke skal være for harde.. Er enig med deg at BF heller ikke skal være for stort, og det skal se feminint ut i tillegg til god symmetri og passelig med muskelmasse. Jeg tror det er bra at vi med litt «hofter» også får en plass i gamet. Tidligere synes jeg det var de som hadde en litt mer rett-opp-og-ned-fassong eller de som hadde stor overkropp og smalere ben/rumpe som stakk av med seieren eller øvrige plasser. Det blir feil i mine øyne..vi er jo kvinner er vi ikke? og ikke en halvveis blanding..
  Det som skremmer meg litt også er størrelsen på damene i classic bodybuilding..altså hva man kan veie ut i fra høyden sin. Om de største BF utøverne skal kunne ha mulighet til å konkurrere i CB, som forbundet «håper» på, kan de ikke regne høyde og vekt ut i fra det de har tatt utgangspunkt i nå. Om jeg skulle ha stilt i CB ville jeg ha veid bare 49 kg ut i fra høyden min.. utøverne jeg så på OGP var jo MYE spinklere og mindre enn BF utøverne. Får ikke den tankegangen der helt til å stemme jeg da.
  Blir uansett spennende å se hvordan de vil dømme i år. Siden de beste kommer til Nordisk vil vel standarden på dømminga følge det nordiske synet..fortsatt ganske så harde og store utøvere.. men det varierer jo så mye..uheldigvis.

 9. Strikkelaura

  Helt fantastisk! Nydelig er du 🙂
  Jeg har tatt en pause, motiasjonen er der. Men jeg har null overskudd og energi etter jobb. Fokusere på å spise sunt, kommer sterkere tilbake om èn måneds tid. Herlig å følge deg i bloggen din! 🙂

 10. kriweb

  Kristin: Takk!

  Nems: Hehe, godt å høre at det er flere OCD’s her. Ja, jeg synes du skal ta deg turen!

  Anne: Det er en ekstra motivasjon for meg at jeg klarer å gjennomføre dette til tross for litt ekstra motvekt. Men det er klart jeg må ta noen hensyn innimellom, helsa først!
  Vi brukte skummet melk ja, men kun ca halvparten av det som står på pakken da vi ikke ville ha vaniljesaus men vaniljekrem.

  Thale: Haha, vi er jo mange som ikke er helt gode på det der. Men enig, runde tall er et must 😆
  Jeg skjønner akkurat hva du mener og jeg takker så ydmykt. Min vei til den komplette utøver er nok ganske lang med tanke på symmetri osv, men vi er i hvert fall enige om hvordan hun skal se ut.

  Karina: 😀

  Marielle: Hei! Så koselig at du kommer og ser på, håper jeg får hilst på flere av dere.
  Jeg driver sånn på styrkedelen selv.. ihvertfall nå med myoreps. Er det første settet på mellom 15-20 så kan jeg ikke stoppe på 17 liksom 😆
  Fortsatt god helg!

  Nina: Takk! Nei, i hvert fall ikke med et kamera som er for avansert for sitt eget beste. Klarer ikke fokusere selv 🙂

  Lina: Så koselig! Tusen takk snälla

  Stine: Da er vi en stor tvangstankegjeng, alltid godt å vite at man ikke er alene 😆 Fordelen er at det som oftest blir mer enn planlagt ja.

  Hanne: Jeg er veldig enig i det du sriver, om hvordan den perfekte bf-utøver skal se ut og være på scenen. Man skal liksom få lyst til å se sånn ut, frisk, atletisk og sprek. Samtidig skal det være en form av muskelmasse som vitner om mye arbeid og timer lagt ned i treningen. At jeg er der nå føler jeg ikke, mangler litt her og der.. men jeg håper det kommer med tiden. Mitt ideal er jo nærmere det amerikanske enn det skandinaviske, så det er nok flere muligheter for meg «over there» 🙂

  Marianne: Det hjelper lite å være steinhard om man mangler mye av de andre kriteriene. Dessuten blir det vanskelig å balansere det feminine med muskler om man deffer seg helt bort.
  Jeg synes det viktigste er å finne en «perfekt» form som både viser frem musklene på best/finest måte samtidig som man ikke ser altfor soft ut. Det er nettopp den balansegangen som er vanskelig, og som man bør få uttelling for om man treffer. For meg så er det det som kjennertegner det å «treffe formen». Det er selvfølgelig annerledes i bygging og CBB.
  Ja man får håpe at de som er i det største laget ser det selv og stiller i CBB. Jeg synes ikke det er vanskelig å se, men jeg skjønner at dette er veldig subjektivt og det er mange forskjellige meninger der ute 😀 Men spennende blir det absolutt!

  Strikkelaura: Å takk 😳
  Det synes jeg hørtes veldig fornuftig ut! Noen uker er ikke mye i det store og det hele, det viktigste er at du føler deg bedre med litt hvile – motivasjonen vil komme tilbake igjen.

 11. Nems

  Skal se om jeg får tatt turen til Oslo ja 😀
  Nordic skal jeg hvertfall få med meg, siden det er i Trondheim og alt. Blir første gang jeg ser en fitness konkuranse, aaaaarti :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.