Var alt bedre før?

Nei, definitivt ikke for min del.. ikke når det kommer til helse, velvære og det å både være glad i og å ta vare på seg selv. Jeg visste riktignok ikke noe om sykdommen min da, sånn sett var jeg lykkelig uviten, men når jeg ser tilbake så kunne jeg ønske at det hadde blitt funnet ut tidligere slik at jeg kunne kommet igang med økt fokus på helse i yngre alder.

Min treningsbakgrunn er ganske lik mange andre jenter sin, nemlig dansing. Jeg startet på ballettskole og klassisk ballett da jeg var 5 år gammel, og jeg har fortsatt med det med unntak av et par år hvor vi bodde i utlandet og et friår i nyere tid. Det ble etter kort tid jazzballett som sto i fokus da dette var en danseform som passet meg best. I tillegg gikk jeg på det som da kaltes RS – rytmisk sportsgymnastikk i noen år.

Jeg utviklet en godt trent kropp etterhvert, men har aldri vært noen atlet akkurat.. som så mange andre så blir man aldri helt fornøyd – i hvert fall ikke i tenårene. Jeg var ikke spesielt glad i kroppen min av mange grunner, og jeg så på meg selv som mye større enn det jeg nå ser at jeg var, det er først nå jeg ser at jeg var en helt vanlig jente med hverken for lite eller for mye. Det er både rart og godt å bli eldre, jeg er om ikke annet mye mindre kritisk til meg selv. Og andre for den saks skyld.

Jeg fant et bilde av meg i 18 års alderen.. Det blir selvfølgelig helt feil å sammenligne en usikker og foroverlent jente med en småharry muskelbarbie, men ikke mindre artig av den grunn!
IMG_0245IMG_0132

(Her ser dere også at mindre bikinibukser med lavt liv og gjerne høy skjæring er å foretrekke :lol: )

10 kommentarer til “Var alt bedre før?

 1. Nina

  Man forandrer synet på seg selv ettersom man blir eldre, men helt fornøyd blir man kanskje ikke… Jeg ser vel også mer nå at jeg hadde et litt feil bilde av meg selv da jeg var yngre.Var ikke så stor som jeg trodde.Satt ganske fast i hodet:)
  Artig å se på gamle bilder;)

 2. synnøve

  Artig å se sånne sammenligningsbilder!
  Hadde vært morro å se flere bilder fra du var yngre 😉

  Jeg var også veldig kritisk til meg selv i tenårene (jaja, er fortsatt tenåring, men.. 😆 ) – Husker jeg hadde store komplekser for «klumpleggene» mine, når alle de andre jentene hadde tynne fine legger.. – Nå, derimot, er jeg bare glad for å ha litt kjøtt på beina!

 3. Thale

  du var jo i ifn form da også – men bikinibuksen kan nok ha noe å si, ja 😉

  selv var jeg veldig tynn og spinkel fram til jeg var rundt 13-14, da begynte jeg å se mer normal ut. da syntes jeg selvsagt at jeg hadde blitt kjempediger 😐 tor komplekser er noe veldig mange (heldigvis) vokser litt av seg etterhvert som de blir eldre. Det har i hvert fall jeg merket(selv om jeg er for ungsau å regne enda 😉 )

  fitnessbarbie ser ti ganger bedre ut enn vanlig barbie :mrgreen:

 4. kriweb

  Nems: Jo takk for det 😆

  Nina: Nei helt fornøyd blir man vel aldri, men det er vel ofte det som er drivkraften bak så kanskje det er positivt?

  Marte: :mrgreen:

  Synnøve: Jeg har en del bilder, men ikke mange i bikini som dette 😉
  Komplekser er ikke bra, men vi har det alle og som oftest jenter – vi må bli flinkere til å like oss selv bedre 😀

  Charlotte: Til tider er jeg jo det, ser det selv 😆

  Thale: Formen var jo ikke så verst, men den trusa… djeez.
  Dette med selvtillit og selvbilde er ikke enkelt, men vet at du har kommet så utrolig langt fra der du var tidligere – så sånn sett er du ingen ungsau i gamet 😉
  Jeg elsket barbie (hadde 10 stk), men er enig i at fitnessversjonen er bedre 🙂

 5. Thale

  jeg og min søster hadde også massevis av barbier. Dvs, hun lekte med barbiene, jeg var mest opptatt av barbiehestene 😆

Det er stengt for kommentarer.