Sulten?

Her er noen gode middagstips igjen;

Taco
IMG_0264

Chili con carne
IMG_0310

Kyllingwok
IMG_0315

Og så litt søtt; kesam med frukt og valnøtter

IMG_0304

6 kommentarer til “Sulten?

 1. Malin

  Nomnom..Matbildene dine ser alltid så fristende ut, tatt rett ut fra en kokebok :mrgreen:

  Hvordan går det med Todd etter flyttingen forresten?
  Har han komt seg til rette?
  Jeg har en som er veldig forvirret stakkars og gjør fra seg på plasser han ikke skal..Som på det eneste rommet med teppe 😕
  Merker jeg først blir veldig irritert, så synst jeg jo bare synd på han..

 2. Anonym

  Hei!

  Jeg titter litt innom bloggen din innimellom, men føler at du skriver om det samme om og om igjen…….Er hele tiden de samme rettene du viser…..Kanskje en ide å fornye litt her????

 3. Anne

  Hei!

  Jeg fant siden din for noen dager siden, og vil først og fremst gratulere med en flott blogg! Jeg kommer til å følge med her på det du skriver, som jeg synes er bra og inspirerende, og ikke minst for å se hvordan det går med forberedelser og konkurranser 🙂

  Jeg synes mattipsene dine er kjempegode, her fant jeg mange nye ideer som jeg begynte å teste ut med en gang, så takk for at du deler! Masse flotte bilder ellers også, du har kjempefin symmetri!

  Du har kanskje skrevet noe om det i tidligere innlegg som jeg ikke har funnet, men trener du noe aerobics/step eller spinning også?

 4. Margrethe

  Mye god mat her :mrgreen:
  Du sier du generelt ligger lavt på karbsene, hva vil egentlig det si? Vet at du ikke teller, men lavt regner du det som under 100 g karbohydrater?
  De dagene, du a det var to, hvor du spiser litt ekstra karbohydrater, hvor mye karbohydrater spiser du da? Nærnemre 200?

 5. synnøve

  …blir ihvertfall sulten av å se på disse bildene! :mrgreen:
  Jeg er veldig glad i karbonadedeig, så jeg skal definitivt lage noe mer spennende ut av det neste gang! 😀

  Thank you 😎

 6. kriweb

  Malin: Nomnom :mrgreen:
  Todd har faktisk tatt dette helt supert, det har gått over all forventning. Han stortrives og fant seg til rette allerede etter en dag.
  Så trist med Melvin da 🙁 Todd har et anstrengt forhold til doen sin; han vil aldri gå noen andre steder enn den, og han mjauer HØYT om jeg ikke har ryddet den i tide.
  Jeg ville nok ha fjernet teppet, han lukter jo tiss der og da fortsetter de. Jeg plasserte Todd i doen med en gang vi kom hit (har en slik med lokk). Jeg var også mye hjemme med han, fotfulgte han og snakket til han slik at han skulle føle seg trygg. Håper det går bedre snart!

  Anonym: Jo, det vil nok være mange matretter som går igjen, av den enkle grunn at jeg ofte varierer mellom 4-5 middager. Synes jeg har kommet med mange nye og spennende retter i det siste jeg da! 🙂
  Jeg tar gjerne imot kritikk, og forslag til hva dere vil lese.

  Anne: Tusen takk! 😀 Det var hyggelig lesning.
  Aerobic/step er jeg veldig glad i og det første året jeg trente så gikk jeg kun på slike saltimer. Etterhvert begynte jeg med styrke og prioriterte det, dessuten passer ikke saltimene med tidspunktet jeg trener lenger – ellers hadde jeg nok fortsatt å gå på det innimellom.
  (Jeg har prøvd spinning én gang, men det ble for tøft for meg og hjertet dessverre).

  Margrethe: Jeg aner virkelig ikke.. og det er ikke for å være sær eller gå imot strømmen, men av den enkle grunn at jeg ikke vil telle alt til punkt og prikke. Blir det for mye fokus på det er jeg redd for at det skal ta over mer av tankene (og hverdagen )enn jeg ønsker.
  Jeg spiser hovedsaklig karbo i form av frukt og grønt, og når jeg øker karbo blir det ofte havregryn/musli, pasta eller rundstykker. Mulig jeg dobler det jeg spiser på de lave dagene ja.

  Synnøve: Det var godt å høre 😀 Jeg elsker karbonadedeig selv, så det vil nok fortsette å bli postet bilder av diverse med det.

Det er stengt for kommentarer.