Gjentar meg selv

Jeg har blitt litt smålei bloggen min.. kanskje det er for varmt til å tenke kreativt. Det føles litt som et tiltak noen ganger, og er det noe jeg ikke trenger mer av så er det det.
Det er noe som heter at man kjeder seg sammen med kjedelige mennesker, så jeg er redd denne bloggen blir kjedsom etterhvert?
Mulig skrivelysten plutselig dukker opp igjen, og da tar jeg selvsagt tastaturet fatt!

Her er i hvert fall to gode middagstips med svin;

Svin med chili, eple, curry og rødløk
IMG_0167
Og så fant vi ut at noe manglet… kokos!
IMG_0169

Dette var middagen i dag;
Svin med rødløk, sjampignon og masse krydder
IMG_0197

Håper dere nyter varmen, spiser godt, er i bevegelse og har det bra!

25 kommentarer til “Gjentar meg selv

 1. Christina

  Ja, fortsett med å blogge! Du kan jo bare skrive ned dagens økt eller matinntak når det skorter på fantasi..? Alltid interessant å lese om det 🙂 (Og se bilder selvfølgelig 😉 )

 2. Synøve

  Liker og se at du skriver om hva du spiser! du gir oss mye bra tips 😛 😀
  skriv mere om hva du spise på en dag? liker og ha tips til hva jeg bør spise og hva som er sunt 😀 😉

 3. Pinglo

  At motivasjonen til å blogge går i bølgedaler kjenner jeg kjempegodt til selv. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, så kommer skrivegleden tilbake 😉

 4. T

  Det er sol og sommer, selvfølgelig mister man litt interessen for data og blogging… det blir nok bedre..

  Kos deg videre med sommeren. 🙂

 5. Nems

  Kansje du bør ta en liten blogg-pause, så kommer nok lysten snikende tilbake ettervert 🙂

  Du bør i alle fall ikke blogge fordi du føler deg tvunget eller ikke vil skuffe oss! Er kjempeglad i å lese bloggen din, men det er viktig at du blogger fordi *Du* vil 😉

 6. Malin

  En liten blogg-ferie kanskje? 😆
  De fleste kommer jo litt sterkere tilbake etter en ferie..

  Jeg har veldig stor glede av bloggen din, å det tror jeg det er flere som har iom det er de samme leserne (kommentarene) som går igjen!
  Men som Nems sier, det er viktig at du blogger fordi DU vil 😉
  Kos deg. Det er viktig 🙂

 7. Marianne

  Jeg er også kjempeglad i bloggen din 🙂 selv om jeg ikke kommenterer så ofte, så leser jeg nesten hver dag 😉 Du orker å skrive om så mye mer interessante ting som jeg ikke har ork til, og det er bra at noen av oss gjør det, slik at den ikke bare blir et stykk svada og reklameblogg som så mange andre 😉 Føler det litt sånn ovenfor min egen blogg siden jeg i utgangspunktet absolutt IKKE er en bloggperson.. 😆 Skulle gjerne skrivd litt mer rundt kosthold og trening slik som du, men det blir fort til at man ikke orker å «konkurrere» med riktige fakta og visdomsord rundt trening og kosthold mot alt annet folk leser som bare er myter, tull og hjemmelagde «religioner», da spesielt innenfor ernæring. Vi deler veldig mye av det samme synet på kost og trening, derfor føler jeg ikke for å skulle repetere noe folk allerede kan lese her. I tillegg er jeg også lite kreativ til å finne på noe å skrive i det hele tatt 😎 har slått til noen ganger, men da blir det til at jeg skriver lange avhandliger som ingen gidder å lese..jeg blir så engasjert 🙄 haha. Om du er litt lei, så ta deg enten en pause, eller bare skriv litt svada så lenge 😎
  Ha en kjempefin dag..by the way ➡ u look amazing!

 8. Anonym

  hei kristine! lurte på om du har lyst å forklare spesifikt hva som egentlig er forskjell på slanking og deffing? tror ikke jeg helt skjønner det.. greit om du kunne forklart forksjell på hvordan en som deffer og en som slanker seg spiser, kanskje det blir klarere da 😛

  kjempeglad i bloggen din 🙂

  ha en god sommerdag!

 9. Yvonne

  Hei synes du er utrolig flink til å blogge, forstår deg godt vis ting blir det samme hele tiden. Er ikke alltid lett å finne på noe nytt å blogge om. Men ta deg noen dagers pause og vis du kommer på noe så skriv i vei, mere glede av det da =)

  Ha en super fin sommer med varme og sol.=)

 10. kriweb

  Lasse: Jeg fortsetter nok frem til høsten.. mer eller mindre 🙂

  Christina: Nja.. føler at mye av maten går igjen da, men det dukker sikkert opp noe.

  Synnøve: Blir sikkert flere matdager ja, mye av grunnen til at jeg har denne bloggen er jo tips og råd

  Pinglo: De fleste som har blogg har nok blitt skikkelig lei en eller flere ganger ja 😉

  T: Du har nok rett i det, fortsatt god sommer!

  Nems: Kanskje litt fri ja, men lager innlegg om jeg føler meg produktiv 🙂 Vil ikke blogge om jeg ikke føler at det gir meg eller andre noe nei.

  Malin: Dere «faste» lesere gir meg mange positive og ikke minst konstruktive tilbakemeldinger, det er gull verdt både når jeg er høyt oppe og langt nede.

  Marianne: Ja jeg vil ikke at det skal bli en kjip blogg (selv om mange sikkert synes det allerede) hvor man ser at det er halvhjertet fra bloggers side.
  Man trenger ikke å «finne på kruttet» for å skrive noe, så det er bare å skrible ned tanker og meninger selv om noen kanskje har skrevet det før deg – du når sikkert ut til folk som ikke leser min blogg. Enig i at det er vanskelig å komme med innlegg hvor meninger går imot «sannheter» fra gammelt av, jeg har nok blitt upopulær i manges øyne ved å rokke på dette. Men samtidig så vet jeg at jeg har gitt mange flere håp ved å vise og fortelle at man kan komme i form på flere måter, så det veier tyngre.
  Men uansett, takk! Nyt varmen mens den er her 😀

  Sofie: Kanskje litt pauser innimellom bare? Takk!

  Anonym: I korte trekk:
  Når noen skal slanke seg så er de mest interessert i å gå ned i VEKT, trening spiller ikke like stor rolle her og fokuset ligger på mindre mat. De vil bli kvitt ekstra overvekt og bryr seg lite om det både er fett og muskler som forsvinner på veien. Stor pære blir liten pære.
  Når noen går på deff så er de mest interessert i å gå ned i FETTPROSENT, det vil si at trening i tillegg til mindre mat er svært viktig da man vil beholde mest mulig muskelmasse. De er interesserte i å bli kvitt fettet slik at musklene kommer bedre frem og man blir strammere og fastere.

  Takk, i like måte!

  Yvonne: Jeg får oppdatere når jeg føler for det, og så får vi håpe lysten kommer for fullt igjen 🙂 Takk det samme!

 11. Hilde

  Jeg har nettopp begynt å følge med her, og det er ikke kjedelig 🙂 Men skjønner at det bloggemotivasjonen går i bølgedaler, merker det selv. Gode mattips setter jeg pris på uansett bilde eller ikke 😉 Skal følge med jeg!

 12. Hanne

  Jeg har flere ganger tatt meg selv i å begynne på et heller ambisiøst innlegg, for så å bryte av pga manglende motivasjon, evt fordi jeg bare tror det blir kjeeedelig lesing.. Men en blogg skal jo enkelt og greit reflektere hva du tenker og hva du driver med, og så mye mer enn det er strengt tatt ikke nødvendig. Dvs, er dagene dine litt ensformige, så blir kanskje også bloggen din det, men det betyr såvisst ikke at det er kjedelig lesing likevel 😉 Vi blogglesere har også behov for litt enkel underholdning 😛

  Curry-retten så forresten rålekker ut etter et lett kokosdryss.. nam nam!

  Finfint at du fortsetter å blogge en stund til 😀 Din blogg er definitivt den jeg besøker mest. Kort og greit så har du bra innhold, masse spennende bilder, bra design og jeg får hentet massevis av inspirasjon og motivasjon til både det ene og det andre 😀

 13. Kiwa

  Føyer meg inn i rekken av blogglesere som håper at du ikke slutter å blogge. Jeg er alltid innom her selv om det ikke er så ofte jeg legger igjen spor etter meg. Synes det er morsomt å følge med på forberedelsene til konkurranse og alt annet du måtte finne på å gjøre. 🙂

  Men jeg har selvfølgelig stor forståelse for at motivasjonen til å blogge går opp og ned så jeg er ikke så kravstor på hvor ofte du skriver. 😉

 14. kriweb

  Hilde: Takk for det! Artig når nye skriver her, jeg tror liksom ikke det er andre enn mine faste bloggvenner som følger med 🙂

  Hanne: Haha, det har jeg gjort flere ganger.. skrevet et lite, meningsløst innlegg, slettet det igjen. Jeg har til og med en del lagrede (aldri publiserte) innlegg som ligger her.
  Jeg liker jo enkel underholdning selv.. og noen ganger synes jeg det bare er gøy å se på bilder hos andre, men det er liksom ikke godt nok her. «Skal jeg legge ut dette? Blir det for privat? Virker jeg selvopptatt?» Mange tanker som virrer serru.
  Let go Kristine, let go – ikke bry deg om hva andre synes :mrgreen:
  Curryretten var snadder, en av favorittene blitt.
  Takk snille Hanne

  Kiwa: Koselig, takk for det! Og takk for at du ikke er kravstor :mrgreen:

 15. Anonym

  hei! må spørre igjen jeg ang deffing vs slanking 🙂 : for hvordan beholder man mest mulig muskelmasse på deff vs kun slanke seg og bli mindre pære? 😛 skjønner ikke helt forskjellen på hva som spises.
  takk for svaret ! 🙂 🙂

 16. karina

  Årh håper du ikke slutter.. Men jeg skal jo ikke nekte deg i å ta fri og leve livet liksom..
  men jeg gleder meg liksom faktisk til å lese på bloggen din.. 🙂 Du er jo ikke nødt til å skrive en hel bok, du kan jo bare ha noen mat bilder, stikk ord fra dagen idag, random tips du vil dele, kanskje en spesiell ting som skjedde om dagen, hva som helst!
  For jeg liker virkelig bloggen din jeg =)

 17. Stine

  Hei!
  Nå er det lenge siden jeg har kommentert her, er på ferie, men følger selvsagt med allikevel. Slutter meg til resten av gjengen her og krysser fingrene for at du ikke slutter å blogge. Din blogg er uten tvil den jeg besøker mest, både for å se etter oppdateringer og å lese gamle innlegg for inspirasjon.

  Stå på videre med deffen, du ser smashing ut! 😀

 18. Janicke

  Hei Kristine,

  Jeg er også innom daglig og leser selvom jeg ikke etterlater synlige spor 😀

  Leser om hva du spiser og ser på de fantastisk flotte bildene av deg. Jeg er så fascinert (på en komplimenterende måte).

  Stå på, Frøken Dancing Elastica

  J.

 19. Kristine

  Bloggen din er en av mine absolutte favoritter :mrgreen:
  Jeg er selv veldig glad i trening og helse, og synes du er veldig inspirerende. Jeg har prøvd flere av dine matoppskrifter, og alltid blitt veldig fornøyd. Taco salat og wok med kokosmelk, svin og banan er blitt mine store favoritter som jeg spiser svært ofte! 😀 Du skriver masse nyttig, og ikke minst virker du som en person som har bena godt plantet på bakken. Du vet hva du skiver om og det er flott at du både vil dele erfaringer, tips og triks. Selvfølgelig passer ikke alt for alle, vi er alle forskjellige. Men jeg vil tro bloggen din hjelper andre til å finne sin egen vei, og ikke minst gir et ekstra kick i ass’n for å komme seg til trening 😆

  Jeg følger daglig med, og håper absloutt du fortsetter å blogge :mrgreen:
  Du er mitt forbilde 😳

 20. marte

  forstår deg godt:) trenger avåtil litt pause. blogging er noe du skal gjøre når du får lyst selv, ikke av plikt eller at du føler at u MÅ:)
  men såklart, blir leit om du gir deg helt da=/
  god sommer!

 21. Annbjørg

  Du må ikke slutte å skrive, Kristine! Ved å lese bloggen din har jeg fått inspirasjon til å følge MIN egen vei, og jeg har bare lyst til å si TAKK. 🙂 Skjønner at du blir lei bloggingen av og til, men som du leser over her så har du mange «fans». 😉

  Fortsatt god sommer!

 22. kriweb

  Tusen takk for utrolig hyggelige kommentarer, dere gjør det vanskelig å ikke ville blogge 🙂

  Koselig at du følger med fortsatt Janicke 😀

  Ang. slanking og deffing så er det ikke maten som er den viktigste forskjellen her – det er treningen både før og under. For å deffe burde man ha noe å deffe ned til – altså noe muskelmasse under fettet. Og for å beholde mest mulig muskelmasse må man styrketrene selv på kaloriunderskudd.

Det er stengt for kommentarer.