Tiden flyr

time_flies

Dagene går så utrolig fort! Kjenner dere det slik og?
Jeg står opp i 8-tiden om morgenen i helgen for å få maksimalt ut av dagen, det er forsåvidt lenge i forhold til ukedagene hvor jeg er oppe kl 5. Før jeg vet ordet av det så er det allerede ettermiddag.. typisk at tiden går fort når man ikke vil og omvendt.

I går gjorde jeg meg ferdig med den gamle leiligheten min, det vil si utvasking av den. Det var ikke så rart/trist som jeg hadde trodd, men det er fordi jeg fortsatt eier den og nå skal leie den ut.
Jeg burde kanskje ikke si hvor lang tid jeg og min kjære mamma brukte for da skjønner dere hvor møkkete det var der men.. :roll: Vi holdt på i 6 timer. 6 timer kardio.. jeg var helt innhul da vi var ferdige. Og monstersulten.. jeg var så mett da jeg la meg at jeg ikke fikk sove.
Vasking av alt, fra tak til gulv. Jeg blir helt skamfull av å tenke på hvor lite husmor jeg er og hvor ekkelt det var enkelte steder. Jeg har mange unnskyldninger på lager da.. men det holder ikke mål, nå har jeg blitt flinkere til å svinge vaskekosten – det er helt sikkert. Ingen skippertak, da blir det alltid for mye på en gang.

Spiste en veldig god middag på fredag med ekstra karbs; karbonadedeig med fullkornsspaghetti og rundstykke:
img_0078
Godt som dessert; vaniljekesam med sukrin og müsli
img_0103

I dag var vi en liten tur på stranda like ved der vi bor, kjempekoselig sted.
img_0132redimg_0132sv
Ellers har jeg trent ben i dag + dips og mage. En god blanding, det føltes veldig godt. Jeg liker å trene ben, og jeg må fortsette å ha fokuset her.
Nå blir det straks egg og reker!

Håper dere har nytt helgen og er klar for ny uke! (Også håper jeg at noen av dere skal på jobben så jeg ikke blir helt alene om det.. føles som om alle har ferie for tiden, alle utenom meg :mrgreen: )

22 kommentarer til “Tiden flyr

 1. Kristina89

  Ja, tiden flyr.. å godt er d så lenge man har noe å se frem til, som ferie o.l.. skal til tyrkia om halvannen uke 😀 så klager ikke på at tiden går fort 😉 utrolig bra form Kristine, nok engang, du er mitt forbilde nr1 😎 ang vasking så er du nok ikke den eneste som ikke vasker i alle krinkelkroker hver bidige uke, samles fort opp en del på plasser man ikke tenker på, som feks for min del bakom div sofa og høytalere o.l, bare noe stress.. 😉 når tid skal du ha sommerferie da ? =)

 2. Malin

  Jeg skal også på jobb, så du er ikke alene 😉
  Lo litt av det du skriver om vaskinga..Jeg er ganske lik selv, og gruer meg ganske mye til utvaskingen her.
  Jeg skylder bare på kattene jeg, men når alt kommer til alt så er det mye lettere å vaske rundt noe, enn under 😎

 3. Anya

  Haha, godt å se at vi er flere som ikke ligger topp 10 på husmoremnelista.. 😀 Formen ser knallbra ut, blir moro å følge med fremover! 🙂

 4. Hanne

  Uff jo, tida flyr. Jeg trodde jeg skulle få mer fritid nå som jeg «bare» skulle jobbe og ikke lese noe fag, men den gang ei.. Dagene går rett og slett i ett!

  Vasking er definitivt et nødvendig onde. Etter å ha bodd i kollektiv vet jeg så alt for godt hva som skjer dersom man IKKE er flink 😕 (får nesten frysninger her jeg sitter)

  Nå er du i hvertfall ferdig! Godt du belønnet deg selv litt i ettertid, og så håper jeg for din skyld at D. også bidrar til husarbeidet fremover 😛

 5. CL

  6 timer på å vaske ut leilighet? Er ikke mye det… Jeg jobbet i renholdsbyrå i gamle dager da jeg var student. Og da regnet man minst en arbeidsdag på å vaske ned en normalt stor to roms leilighet, og vi var alltid to som vasket. Så du er sikkert super husmor.

  Jeg syns forresten ikke tida går fort nå. Det er alt for varmt, jeg har hatt fri alt for lenge og teller dager til sommeren er over. (Men det er fordi jeg er gravid og har termin på seeeensommeren).

 6. Kirsti

  Pleier å snilese bloggen din, og du har etthvert blitt mitt kroppslige forbilde. Du er skikkelig lekker ass, det må jeg si

 7. kriweb

  Kristina89: Det er som oftest da tiden går sakte, når man venter på noe godt som skal skje 🙂
  Nå får jeg etterhvert mer tid til å nyte dagene, så det blir sikkert bedre. Jeg har ferie om 3 uker.. sukk.

  Malin: Ah godt å høre at flere skal jobbe :mrgreen: Det er ikke spesielt gøy nei.. badet er det verste *barf*. Ja det er noe med ute av syne ute av sinn – farlig leveregel, hehe.

  Anya: Tror det er mange av oss 😎 Takk for det!

  Hanne: Ja, timene virker som minutter noen ganger.. i hvert fall om man blir opptatt med et eller annet, og vips så er sola på vei ned igjen.
  Vasking er et helv.. ork, men det skal gjøres flittigere fremover. Ingen flere polske vaskehjelper 🙄
  Jeg og D gjorde faktisk husarbeid i dag tidlig! Jeg støvsugde, han vasket gulv 😀

  CL: Nuvel.. møkkete og ekkelt var det i hvert fall, men nå er det heldigvis gjort.
  Ja da skjønner jeg at tiden går sakte! Gravid når det er hetebølge er ikke lett vil jeg tro.. spis saft-is som kjøler deg ned 😎

  Kirsti: Veldig hyggelig at du etterhvert skrev noen ord til meg da, takk!

 8. karina

  hehe du er kul =) og morsom 😀

  og nok en gang, nydeligeeee bilder av deg… got nothing to say

 9. Kristine

  Tiden går alt for fort! 😯 Men snart har du ferie og litt bedre tid :mrgreen:

  Du ser utrolig bra ut nå! Hatten av for deg 😀
  Hvor mange dager trener du styrke?
  Hvilke mage-øvelser er det du gjør?

  Morro å se at det går fremmover med deg :mrgreen:

 10. synnøve

  Du ser uforskammet bra ut! 😀
  Jeg lurer også på hvilke mageøvelser du tar, sliter med å finne gode mageøvelser selv..

  Ellers må jeg si at du inspirerer meg til å ta fatt på prosjektet romvask, som er utsatt så altfor lenge! 😉

 11. Margrethe

  innspirerende 😀
  Hvordan beholder du motivasjonen, og hvor finner du den?

  Har du noen treningsblader eller lignende å annbafelle? Må ha noe spennende å lese på stranden :mrgreen:

 12. Kriweb

  karina: Tuusen takk 🙂

  Nems: Hehe, godt å høre

  Anonym: Hei! Tror ikke det er mulig med venneliste her?

  Hanni: Ja, det går fremover! Vekten er ganske nøyaktig 61,7 for tiden.

  Aurora: Jeg jobber som controller innen finans

  Kristine: Ja, det verste er jo over sånn sett. Mye å glede seg til fremover.
  Takk! Jeg trener styrke 4 ganger i uka, mageøvelser jeg pleier å ta er sit-ups på ball (eller på matte) og i skråbenk med ekstra vektskive. Ellers er jeg flink til å bruke og fokusere på coremuskulaturen i de fleste styrkeøvelser.

  Synnøve: Takk 🙂 Synes som sagt sit-ups på ball eller i skråbenk er bra, spesielt om man klarer å lene seg ganske langt tilbake mellom hver sit-up. Husk også å stramme mage og rumpe når du gjør andre øvelser, statisk magetrening er noe jeg gjør ofte.
  Ja, gjør det Synnøve! Ikke utsette det noe mer 🙂

  Margrethe: Motivasjonen min for tiden er jo konkurranse, det er det langsiktige målet. Sånn for hver dag så er det den oppkvikkende følelsen jeg får etter en styrkeøkt, den godslitne følelsen jeg får etter en svett kardioøkt og fremgang for hver uke av å spise rent og holde et underskudd. Det å være stolt av seg selv!
  Jeg er flink til å belønne meg selv; enten i form av koselige gjøremål, eller mat/søtt. Jeg har funnet min egen gylne middelvei, og det er utrolig deilig 🙂
  Jeg leser ikke så mye annet enn Body.. og på stranda blir det pocketbøker av Marian Keyes, morsomme bøker.

 13. Marie

  Søkte opp hjemmelaget müsli, men finner bare dette innlegget som har med müsli å gjøre. Så da spør jeg like så godt her; har du en oppskrift på en sukkerfri müsli? Vet at Paulins fra Sverige og first price sin müsli blanding er gode på næringsinnhold. Saken er den at jeg kunne tenkt meg å lage egen 😛 Har du noe tips til hva jeg kan bruke i stedet for honning og juice? Ser at mange bruker det ved siden av det tørre 😕

Det er stengt for kommentarer.