Se lyst på det

Hverdagene blir så mye bedre med sol og sommer, det spiller mindre rolle om man er sliten eller trøtt for det er i hvert fall lyst og varmt! Jeg sliter med nattesøvnen fotsatt, mer enn vanlig, men det er kanskje ikke så rart akkurat nå. I tillegg til alt som skjer rundt meg så føles det som om noe ikke er som det skal være, livet er liksom ikke helt komplett. Eller harmonisk om du vil. De fleste opplever nok faser i livet hvor livet tar en ny vending, man kan også oppleve å miste kontakt med mennesker man har hatt med seg hele livet. Man tror at ting skal vare evig, men det gjør de sjeldent. Enten som forventet, eller som et realt slag i trynet. Man vet aldri, slik er livet.

«Husk at glemme bagateller. Husk at nemme hvad det gælder. Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det»
Piet Hein

Jeg spiser mye frukt om dagen, det er det jeg spiser til lunsj på jobben nå. Jeg prøver også å ha en del hjemme, i dag hadde D kjøpt jordbær og fersken ♥

Kesam med jordbær og fersken, litt sukrin og valnøtter;
img_0019

Og hva passer bedre etter bentrening enn å slappe av i sola;
img_0026

Deretter var det middagstid, taco;
img_0044
Anbefaler å bytte ut salaten med spinat innimellom, det er utrolig godt og litt mer ‘crunchy’.

Og jeg testet forresten ut chocolate coconut proteinpulveret i dag og jeg synes det var veldig godt. Det smaker bounty-aktig, sånn som den skal med den smaken :smile:

7 kommentarer til “Se lyst på det

 1. Kikki

  Spinat er virkelig undervurdert! Det er så fantastisk godt, og for ikke å snakke om at det er enormt sunt. Min dille for tiden er salat med spinat, selleri, reddik og masse annet «snavvel». Deilig!

  … og jordbær og fersken da … 😆 *nammi*

 2. Nems

  Jeg tror man fort kan føle seg litt sånn når det blir mange store forandringer på en gang. Rutinene brytes opp og ting blir litt uforutsigbare, og uansett om det bare er positive forandringer så blir det likevel en liten tilpassnings periode. Tror jeg 🙂

  Det blir nok bedre når du blir litt mer vant til ting og finner en flyt i hverdagen, håper det i alle fall :mrgreen:

  Nå skal jeg gå å finne meg et jordbær, du gjorde med sulten, haha

 3. Hanne

  Som Nems sier over her er det ikke uvanlig at man føler seg litt i ubalanse i forbindelse med flytting. Jeg har flyttet to ganger til siden jeg først dro hjemmefra for noen år siden, og selv om jeg begge ganger flyttet til noe bedre, er det likevel noe som skjer med humør og form.

  Håper i hvertfall det «bare» er flyttinga som påvirker deg, for i så fall vil det gå seg til helt av seg selv 😀
  Fint sitat forresten…

  Ellers godt å høre at Todd alt har funnet seg til rette, og at matlysta er der til tross for harde dager og netter 🙂

 4. synnøve

  ah.. frukt er godt! Nå som det er sommer, skal jeg spandere på meg litt annet, utover epler og bananer 😆

  Håper nattesøvnen bedrer seg etterhvert som dere blir ferdig i det nye huset 😉
  Og så bra at Todd er blitt husvarm allerede!

  Ha en fin dag!

 5. Yvonne

  Synes du er utrolig flink som har jobbet såå mye med hus å trening og ikke minst jobb. Pluss at man skal ha venner på siden som og tar mye energi, sånn er livet og man må bare kjempe seg igjennom hver eneste ting som skjer. Stå på aldri gi opp håpet for det kommer alltid noe godt i vente fram over 😀 Ha en super sol fylt dag!

 6. kriweb

  Anya: Den ER det, helt herlig 😀

  Kikki: Jeg har nok fått en ny favoritt for tiden jeg og ja, spinaten. Frukt er godt, det smaker jo så mye bedre nå om sommeren 😛

  Nems: Ja du har nok rett, det blir vel mange tanker rundt forandring/flytting. Det ordner seg nok, enten den ene eller andre veien. Det er mye man ikke får gjort noe med, så man får heller akseptere ting som de er og har blitt 😉
  Håper jordbærene smakte!

  Hanne: Takk, godt å vite at man ikke er alene om å ha litt svingende humør og tanker.
  Todd oppfører seg som om han aldri har bodd noen andre steder 😆
  Matlysten er der, den begynner å bli ganske stor og.. ja ja, 2 dager igjen til helg!

  Synnøve: Det synes jeg du skal gjøre! Jordbær, bringebær.. og fersken, eller heter det nektarin? Husker aldri hvem som er hårete eller ikke – begge er uansett gode.
  Todd koser seg som aldri før 🙂 Takk i like måte!

  Yvonne: Takk for gode ord. Nei det er ikke alltid så lett.. Det kan ofte bli litt for mye på en gang.
  Jeg gir aldri opp vet du 🙂 Håper du nyter det herlige været!

Det er stengt for kommentarer.