Pusen er fornøyd!

De siste dagene har naturlig nok gått med til mye flytting og utpakking, tanker om hvordan ting skal se ut, innredning og innkjøp av møbler og lignende. Jeg visste ikke at det gikk an å bli så opptatt av det, jeg har liksom ikke brydd meg noe særlig om det tidligere.

Ellers må jeg si at jeg har undervurdert pusen min og hans tilpasningsdyktighet. Han synes det var ganske ille da vi pakket i leiligheten.. plutselig var alle tingene hans borte og store, sterke menn bar ut alle eiendelene våre. Han hadde til slutt ikke noe å gjemme seg bak.. DET var ille for mammaen hans, jeg hadde lyst til å legge meg ned på det helt-for-jævlig-støvete gulvet og gråte.
Men da jeg hentet han noen timer senere og introduserte han til hans nye hjem så tok han det ganske bra. Han jamret seg da vi dro fra leiligheten, og fortsatte de første sekundene han kom ut av buret i huset, men så ga det seg. Han er jo altfor nysgjerrig, gikk (som forventet) rundt som et smygende ullteppe og luktet i alle kriker og kroker, deretter kom halen opp og han begynte å trives – og det etter bare et par timer.
Jeg er overlykkelig, han har det så bra her.
img_9988

Over til interiør; det er vanskelig å innrede et stort hus! Ja jeg vet det er et luksusproblem, men det er fortsatt noe man må ta på alvor for å trives i hverdagen :smile:
Jeg har kjøpt noen småting i dag som jeg får i slutten av uka;
d 
knaggrekke 
henger 
sticker 
bath 

Jeg kjøpte også en nydelig kommode fra hun samme som jeg kjøpte det hvite rokokkobordet mitt fra;
img_0009 img_0013

Jeg får avslutte med litt matbilder igjen, og anbefaling av nye produkter fra Nordic Nutrition

Torsk m/sitronpepper, blomkål, brokkoli, sopp og mais
img_0001

Vaniljekesam med sukrin, havregryn og valnøtter
img_0003

SJOKOLADE! Ok, proteinbarer fra Nordic Nutrition.
img_0006img_0005

De har fått inn helt nye proteinbarer + proteinpulver med Zero Carb (passer utmerket nå når jeg er på deff).img_0008
Den første 2good baren her er sikkert kjent for mange av dere :wink: Min absolutte favoritt.

Deretter er det nye barer; med jordbær! Jeg skal innrømme at jeg var skeptisk, for jeg liker ikke å blande nydelig sjokolde med slikt, men det var faktisk godt. Under 150 kcal i en bar så de er ganske små og lette. De har også mange flere smaker – som jeg for øvrig er meget nysgjerrig på så gi meg gjerne en tilbakemelding om dere prøver noen!

Ved siden av er også en ny proteinbar, denne med kokos. Søt, myk og klissete – en slager for en søtmums som meg selv.

Jeg skal også teste ut nye proteinpulveret med smakene; vanilje, kokos og belgisk sjokolade. Jeg kommer tilbake til dere på dette  :grin:

Ellers håper jeg at dere nyter denne deilig sommervarmen, måtte den vare lenge!

14 kommentarer til “Pusen er fornøyd!

 1. Malin

  Så bra at Todd liker seg :mrgreen:
  Ja, de er noen fornurlige dyr. Overrasker gang på gang.
  Det lover bra, for om 2 uker flytter pusene mine også!
  Glede 🙂

  De barene hørtes utrolig gode ut, kanskje jeg bør snope meg noen jeg også 🙄

  Å for noen fine ting du har kjøpt!!! Jeg liker stilen din.

 2. Pinglo

  Kokospulver hørtes spennende ut! Går sikkert an å blande inn i annet pulver også vil jeg tro. Blir spennende å se hva du syns.

 3. Liv

  Hei, jeg lurer på om du har noen lure tips til å blande proteinpulver i – jeg har kjøpt en boks med Myo sjokolade, har bare prøvd å blande med vann og hadde ikke sjanse til å få de i meg, det smakte så fælt.. Håper du har noen gode råd 🙂

 4. Nems

  åh så bra at pusen trives da 🙂
  Innkjøpene dine var kjempefine! Ser ut som han liker kommoden også :mrgreen:

  Blir spennende å høre om pulverene faller i smak, var det metapure du fikk eller? Vet du forresten hvor mye laktose det er i barene? Lyst til å smake men blir teit å kjøpe 12 stk om jeg får vondt i magen av de 😆

 5. Martine

  Så utrolig nydelig dere har fått det i huset,er selv stor fan av shabbychic stilen 🙂
  Godt å høre pusen har funnet seg til rette,det varmer en mors hjerte å se at barnet har det bra!

  Ønsker deg en strålende dag i solen,klem.

 6. Teresa

  Så mye fint! Vi har lik smak. 🙂
  Så godt at Todd trives i nytt hus. Alltid så fælt å flytte de, men tilpasser seg fort da.

 7. heidi

  Så bra at pusen trives. i nyhjemmet.

  Skrik ut om du skulle synes at sjoko-cocos-pulveret smakte dårlig og vil adoptere det bort.

  jeg melder meg som adoptiv-mamma 😆

 8. CL

  Godt at pusen trives da. Det er sikkert spennende for ham også.
  De tingene dine ser bare supernydelige ut altså. Sikker på at dere får et superfint hjem når alt er på plass 😀

  Proteinpulver med kokos sa du 😛 Det kan ike være annet enn godt, spesielt blandet med litt sjokopulver også 😛

 9. kriweb

  Malin: Skal dere flytte til hus? Langt bort? Det går nok helt fint ja, jeg bekymret meg unødig.

  Pinglo: Jeg er ganske spent, tror jeg skal smake på den i dag 🙂

  Liv: Blander du ut med for mye vann kanskje? Jeg drikker aldri pulver+vann lenger, blander det heller med noe annet.
  Noen tips er å blande ut litt pulver i havregryn, havregrøt, kesam/vaniljekesam eller i smoothies. Ellers kan man også bruke proteinpulver i vafler, pannekaker og muffins.

  Nems: Puh ja, det var en stor stein som ble løftet fra mine skuldre.
  Alt nytt må inspiseres og luktes på, og gjerne prøveligge på/under 🙂
  Ja, metapure Zero Carbs. Det vet jeg ikke, men de inneholder melkeprotein. 10g protein er allikevel ikke så mye sett i forhold til andre barer, så kanskje det hadde gått bra med de små. Dumt man ikke får kjøpt en og en, du kan ikke kjøpe sammen med noen da? 🙂

  Martine: Jeg gleder meg til å få alt på plass, kanskje jeg knipser noen bilder og.
  En katt blir som sitt eget barn ja – spesielt når man har innepus. Vi bodde jo lenge sammen bare vi to.
  I like måte, kos deg i solen!

  Teresa: Ja, elsker den stilen. Det er så fint hjemme hos dere.
  Det verste var utflyttingen ja, nye huset var jo bare spennende 😀

  heidi: Jepp, det skal jeg gjøre! Du står først i køen i så fall 😀

  CL: Han har fortsatt ikke utforsket underetasjen, men overetasjen er mer enn stort nok for han 🙂
  Jeg er jo veldig glad i kokos, så håper det faller i smak.

 10. Nems

  Laktose er melkesukker da, så hvis melkeproteinet er fra isolat og ikke konsentrat går det bra. Også er det ikke så mye som du sier, så hvis det bare inneholder litt laktose går det nok greit ja. Bare kjekt å vite på forhånd 🙂

  Metapure er iallefall laktosefritt! Har snust litt på det en stund nå, tror jeg skal kjøpe det når jeg går tom for det jeg har nå. Litt avhengig av hva du sier om smaken :mrgreen:

  Jeg får vel sende en mail til Nordic nutrition og spørre dem om det vet noe om laktoseinnholdet, barene fristet veldig 😛

 11. Malin

  Vi har kjøpt oss hus ja :mrgreen:
  Skal ikke flytte så langt, vi holder oss i Stavanger..

  Det skal bli kjempe deilig, og å få nyte sommeren med egen terrase og hage. Å Melvin og Saga som utekatter, om de vil det 😀

 12. kriweb

  Nems: Det står ikke noe om isolat eller konsentrat på papiret heller, så du får sende en mail til Geir på NN og høre om han vet 🙂
  Metapure med kokos var i hvert fall god. Jeg har fortsatt sjokolade og vanilje igjen å prøve, men regner med at de smaler som de skal.

  Malin: Det stemmer, nå husker jeg – jeg har spurt om det før og. Stavanger er en herlig by, håper jeg får dratt tilbake igjen dit snart.
  Gled dere, det er helt utrolig digg 😀

 13. karina

  ååh, bloggen din er så pen!
  alt er såå gjennomført.. har sakt det før, men det er bare så gøy å lese!:D jeg gleder meg hver eneste dag, og sitter og håper hver eneste time på at det har kommet nye innlegg 😀

  du gir meg en god sommer:D

Det er stengt for kommentarer.