Movin on

Denne helgen blir det ikke så mye tid til overs annet enn pakking og flytting, så blogging uteblir til tider..

Jeg sto opp tidlig og gikk en times lang tur i dag, det var jo så fint vær tidligere. Deretter har jeg pakket.. og pakket. Du verden så lang tid man egentlig bruker på det! Man tror at det skal gå på et par timer men..
Jeg har så mye klær, for ikke å snakke om sko.. blir nesten flau. Jeg klarte å fylle en søppelsekk med bare treningsklær, så det betyr jo at jeg er ganske aktiv. Eller? :mrgreen:
Jeg klarte med hard hånd å legge unna en del sko; tenkte jeg skulle høre med mor og søster om de vil ha noen, ellers blir det vel fretex.

Jeg er fortsatt ikke ferdig, har kjøkkenet og badet igjen.. egentlig det verste. Men soverom, gangen og stuen er i hvert fall sånn nogenlunde nedpakket. Det viktigste er at vi får ut store ting i morgen (svoger kommer med stor lastebil), jeg har jo en del dager igjen på meg til å ta småting. Jeg skal i hvertfall benytte meg av muligheten til å rydde i sminke, koster, kremer, hygieneartikler osv. når jeg tar badet – jeg har altfor mye jeg ikke bruker. Det er det positive med denne prosessen, man kvitter seg med mye unødvendig og rot.
Ellers synes Todd at dette er litt spennende, han snuser og løper rundt. Litt skeptisk er han, og litt skvetten av alle eskene her.
Gleder meg til vi har kommet på plass, da blir det sikkert flere bilder av prosessen.

Hadde veiedag i dag som vanlig, det gikk veldig bra. Jeg fortsetter som jeg gjør, det er tydeligvis riktig for meg.  Tok noen bilder og – hovedsaklig for å ha selv.

Men her er i hvert fall ryggen; uflekset vs flekset
img_9936img_9938

Middagen i dag ble laks oppå et lass salat;
img_9946

Denne helgen er jo midsommar, så til de av dere som skal kose dere ekstra, feste eller drikke; gjør det med måte! :grin:
God helg til dere alle!

13 kommentarer til “Movin on

 1. Kristina89

  *Drømme rygg* 😯
  Kristine, du skal vite at eg jobber knall hardt hver bidige dag for å en dag se ut som deg.. 😀 😀 du er forbildet mitt.. finnes mange fitness utøvere der ute, mn du er klar nr1.. Det har noe med åssen du er som person i tillegg til fysikken og kroppen din.. Du virker så jordnær, og du reflekterer over mange ting som det virker som andre fitness jenter har glemt.. Har tendens til å miste litt fotfestet selv når eg driver med kost og trening.. lett at d tar overhånd, så da blir eg så glad av å komme inn på denne bloggen, der du skiver så greit at feks : alt med måte, noe funker for noen, mn ikke for alle, og at man liksom ikke må glemme å leve.. Vil du ha litt lettmajones så skader ikke det liksom 🙂 blir så glad av det, for du virker så målrettet og disiplinert, men samtidig driver du ikke ett nazi opplegg 🙂 å tross d har du en kropp som man bare kan drømme om 🙂 du er go du Kristine =)

 2. Nems

  Ryggen ser jo fantastisk ut da, og herre så smal midja di så ut!

  Du får *kose* deg med pakking i helga da 😛
  Hvis du ikke poster noe innen tirs-onsdag får vi vel ringe politiet i tilfelle du ligger begravd under pappesker et sted 😀

 3. synnøve

  Nydelig rygg, både uflexa og flexa 😎

  Utrolig hva som kan dukke opp under en (tvungen) storopprydning hehe..

  Lykke til med siste finish..og med Todd! Det går nok veldig bra, han er sikkert bare fornøyd over å få et større område å herske over :mrgreen:

  Ha en riktig fin helg! 😀

 4. Anonym

  åhh.. jeg må, som alltid si: ryggen din <3.

  akkurat dn opprydninger der er noe jeg grugleder meg litt til selv. i hvert fall klær og sko. «men, men , tenk om jeg får bruk for dem en dag!» 🙄 😆

 5. CL

  Flytting er ikke bare bare. Man vet ikk ehvor mye man har før man skal begynne å pakke ned. Men ikke gjør som jeg gjorde en gang jeg flyttet, pakket sko i feil type sekk, og når alt var ferdig pakket trodde jeg det var soøppel, og kastet sikkert 20 av mine favorittpar på dynga 😕 Tok en stund å komme over det.
  Men i og med dere har kjøpt hus nå, så er det vel ikke så mye mer flytting, for det er virkelig en slitsom prosess. Men du… ikke la for mye smått stå igjen da, for det er som regel myyyyyye mer enn hva man først tror! Vi gjorde det sist, trodde vi hadde et billass igjen i stasjonsvogna vår. Men var det ett? Neida, det var vel nærmere ti…
  Lykke til med flytting!!

  Forresten, ryggen din er suuuuuuperfin! Håper jeg får til noe lignende om ikke alt for lenge.

 6. Hanne

  Lykke til med videre pakking og flytt! Jeg pakket nylig ned en 12kvm hybel, og selv det ble litt av en jobb 😮

  Ser at du ser mye «tørrere» ut allerede, bra at dietten funker! Jeg har fått sjokolade og kaffe til «frokost» i dag, i store mengder, så jeg tror ikke jeg skal si stort mer om form… 😆

 7. T

  Du har helt rååå rygg, all creds til deg…
  Jeg elsker å gå innom din blogg fordi jeg alltid får lyst til å komme meg til gymmen og du har alltid noen lure triks og råd til alle føler jeg.

  Men du jeg lurer på en ting. Dette er ikke negativt ment i det hele tatt. Så ikke ta det negativt, det er egentlig et spørsmål, jeg har jo ikke peiling på bygging og NM så kan hende jeg tar helt feil.

  Ok, here we go.:)

  Når du stilte i fjor så kom du jo ikke på pallen, sant? Var det fordi du var for liten eller hva? Som sagt jeg har ikke peiling 😉 Jeg vil bare at du skal vinne hele greia jeg, men føler kanskje at du ikke er stor nok til det ennå? Er planen å bli større med årene eller kan man vinne når man er liten også? Altså, du er ikke liten. Ikke det jeg mener… uff.. Ja, jeg håper du skjnner hva jeg mener her.

  Håper dere får en fin kveld i det nye huset deres.

  Klem

 8. kriweb

  Kristina89: Du gjør meg helt rørt her jeg sitter.. tusen takk. Det forteller så mye om deg som person at du skriver slike støttende og positive innlegg, du er en utrolig flott jente!

  Nems: Hehe, jeg har nå halve kroppen over pappeskene så skal nok overleve. Jeg kommer forhåpentligvis helt ut i morgen 😆

  Synnøve: Takk! Ja, for ikke å snakke om de mega monsterhybelkaninene som dukket opp da hvitevarene ble båret ut 😯
  Todd har overlevd, han ligger nå i døråpningen til stua og observerer.

  Anonym: Takk <3 Klær og sko var faktisk det beste å pakke, da fikk man ryddet og brettet litt. Kjøkkenet var hat..

  CL: Nei det er sikkert og visst! Jeg har nå skjønt at jeg absolutt ikke trenger flere singletter..
  Herregud, gjorde du? 😯 Huff.. men da hadde du i hvert fall en unnskyldning til å kjøpe mange nye 🙄
  Vi tok med det meste - heldigvis. Bare gardiner igjen i leiligheten.

  Hanne: Takk for det! Det tok laang tid å bære ned alt fra leil. i 4.etasje, men en drøm å bære alt inn i huset. Nå gjenstår utpakkingen.. og det tar lang tid 😕
  Mm, det er lørdag da.

  T: Takk! Det er bare å spørre, gjør da ingenting!
  Jeg vant BF debutant i fjor (vi var 2 stk, hehe) og kom faktisk på pallen (3.pl) på Oslo Grand Prix - så det er håp! 😆 På NM kom jeg på 4. ja.
  Før jeg stilte så fikk jeg høre at jeg var for liten, og det sikkert mange som synes det fortsatt. Jeg har også fått høre at jeg passer perfekt, så da velger jeg å høre på det - og magefølelsen 😉 Jeg har ingen intensjoner om å bli noe særlig større, så derfor blir det spennende å se hva som skjer i dette NM.
  (Jeg fristes mer av konkurranser i usa der de ikke er like harde og grove som i skandinavia).

 9. Maiken

  spennende med flytting da! 🙂 selv om det er en del som må pakkes og ryddes og vaskes osv. laks fristet utrolig mye nå, så det får bli en av de kommende dagene! 🙂

 10. Pinglo

  Å rydde opp i klær/sko gir en god sånn «nå var jeg flink» følelse :mrgreen: Jeg elsker det. I tillegg har man muligheter til å gjenoppdage gamle skatter i skapet også!

 11. kriweb

  Maiken: Fordelene med flytting overgår alt stress og mas, nå går alt mye bedre 😀 Fisk er viktig å få i seg ja!

  Thale: Noe sa meg at det var søte deg 🙂

  Pinglo: Ja, om det gjør. Jeg har ikke utrettet noe som helst stort, men allikevel går jeg rundt med en god tilfredshetsfølelse 😆

 12. Tilbaketråkk: Anne Kremer

Det er stengt for kommentarer.