Det nærmer seg

Vi har bestemt oss for å gjøre ferdig det viktigste og heller ta småting og andre rom vi ikke kommer til å bruke så mye i starten etter at vi har flyttet inn, det vil si at vi pakker og setter i gang på fredag. Overetasjen er nå slik vi ønsker, vi har igjen å tapetsere en vegg i hovedsoverommet og det er gjort i en fei i morgen.
Det jeg gruer meg mest til er kattepusen min.. tenk så forvirret han kommer til å være :sad: Han vil få det mye bedre i huset, spesielt med tanke på hvor mye større plass han vil få, men dere som har katt vet hvordan de er når det kommer til nye ting. Han kommer til å gå som et snikende ullteppe i flere dager.. Jeg tar gjerne imot hvordan-flytte-en-katt-smertefritt-råd, hunder er liksom litt enklere sånn sett – overlykkelige over forandring og action.

Slik ble kjøkkenmøblene våre forresten, vi synes det som var der tidligere (som du kan se av det første prospektbildet) ble litt for «moderne».
Før
09_-527050918_red1
Etter
img_9878
Den kroken er så koselig, skal bytte ut den lille grønne lampen da.. det skal være en lignende HVIT der.

Kjøkkenet har også en gasspeis til venstre;  litt porr :mrgreen:
09_-1542011120_red1

Ellers går diett og trening som på skinner, utrolig nok. Jeg ville ha trodd at det skulle være tøffere (ikke misforstå, dette er tøft nok), men jeg har fått trent som jeg skal og holdt meg til dietten – nesten litt for bra da jeg har gått ned ørlite fortere enn budsjettert. Jeg hadde derfor en oppkarbingsdag i dag med masse havregrynsgrøt, boller og polarbrød.
Gårsdagen er kanskje derfor litt mer givende med tanke på mattips;
Salat med egg
img_9832
Laks med sitronpepper og mangocurrysaus

img_9862
Vaniljekesam med sukrin, havregryn, kokos og hasselnøtt
img_9865

19 kommentarer til “Det nærmer seg

 1. Marte

  dette blir finfint:))
  det å flytte katt er ikke lett, hjerteskjærende når gullet ditt går rundt og ser så usikker ut i ukesvis.
  går seg somregel til, også er det glemt:p

 2. Thale

  Pusen til tanten og onkelen min sov under en kommode første natten hun var hos dem da hun var kattunge og var skikkelig trist – men hun var også nettopp skilt fra moren sin. Da vi første gang skulle ta henne med til huset på vestlandet, er jeg ikke helt sikker på hva vi gjorde, men vi hadde med en del kjente ting, som nok bidro til at hun raskt følte seg hjemme! kosedyret hennes, feks. hun brukte ikke lang tid på å bli varm i trøya da, når det i tilegg bare var kjente folk rundt henne. Dette varierer nok en del fra katt til katt..

  huset ser ut til å bli kjempefint!

 3. Malin

  Jeg tror Todd kommer til å tilpasse seg fintfint 😀
  Litt «snikende ullteppe» må en jo bare rekne med, men å flytte i nye omgivelser er jo en omstilling for oss som går på to bein også.
  Jeg fikk jo Saga for snart 5 mnd siden, å hun hadde bodd i lag med 2 andre katter på Stord i 3 år.
  Første dagen såg vi ikke noe til ho, men etter en ukes tid kunne vi sitte ilag i sofaen uten at hun sprang å gjemte seg.
  Melvin, derimot tok det litt lenger tid med før han godtok en til pusekatt 😎
  Nå har de ett hat-elsk forhold :mrgreen:

  Så lenge katter finner en plass så kan være deres, så tror jeg ikke omstillingen blir så dramatisk.
  Kanskje verre hvis du skal slippe han ut, å han ikke finner veien hjem 😕

 4. sabrina

  Merkelige vesener disse kattene, de ferdes innenfor grei radius der de hører hjemme med høy hale og værhårene på snei, men så fort de flyttes på er de enda mer varsomme enn spurvemødre på barnevakt. Jeg vil anbefale deg å være med pusen din ut på tur, være tilstede når nærområdet skal undersøkes. Noen kjøper kattesele for slikt, jeg tror det genererer mere stress enn nødvendig. Man hører om tilfeller der kattene rømmer til det gamle hjemstedet (og det _har_ skjedd) men som regel er en katt, uavhengig som den påstås å være, ganske avhengig av deg likevel, og vender seg lett til nye omgivelser.

 5. CL

  Ser supert ut i huset deres. Men skjønner at du heller vil ha en hvit enn grønn lampe 😀

  Er Todd innekatt? Da må han jo bare venne seg til det nye huset. Er han utekatt derimot kan han bestemme litt selv. Hadde en kollega en gang som bygde seg nytt hus. Det var ca 10 minutter å gå fra det gamle. Da de skulle flytte tok de med seg katten sin mot hans vilje. Dette var en forholdsvis gammel katt som på ingen måte var interessert i forandringer. Så den tuslet veien tilbake til det gamle huset. De var og hentet den hos de som hadde kjøpt huset flere ganger de første ukene. Men til slutt måtte både eieren av katten og de nye eierne av deres gamle hus innse at de hadde fått med katta på kjøpet da de kjøpte huset. Den nektet rett og slett å flytte.

 6. Anonym

  Hei, jeg lurer litt på hvilken dressing du bruker på salaten din. Hva som er «lov» når man er på diett?

 7. Annbjørg

  Ser ut som dere får det fantastisk fint i det nye huset! 🙂

  Jeg har flyttet med katten min 3 ganger. Alle gangene har jeg gjort det klart i den nye boligen med mat- og vannskål og ting litt på stell før jeg har hentet henne dit. Så har jeg stengt alle dører til soverom, bad osv slik at det ikke blir et så veldig stort område å forholde seg til i begynnelsen. Katten min har roet seg forholdsvis kjapt. Hun er utekatt, men jeg holder henne alltid inne i 3 dager før jeg slipper henne ut. Har gått veldig greit. 🙂 Går nok helt fint å flytte Todd.

 8. Kristina89

  haha, eg drømte om at eg møtte deg i natt 😛 haha, du va skikkelig lav og snakket rar stavanger dialekt 😉 husket d nå når eg så de møblene dine.. for d var noe med de i drømmen også men d husker eg ikke.. 😛 du spiste hvertfall smågodt husker eg 😆 haha

 9. Hannah

  Så utrolig fint! 😯 :mrgreen:
  Da vi flyttet med katten vår, gjorde vi som Anbjørg over her, vi lot henne få være på mindre områder i huset av gangen, og det har gått veldig fint. Hun er også innekatt. Derimot stemmer det ikke helt at hunder er lette å ta med seg på flyttelasset. Vår hund var så redd at han lå i en uke under stuebordet i det nye huset, og han tør fremdeles ikke å gå ut på kjøkkenet. Står bare i døråpningen 🙄

  Lurer forresten på om du har noen tips til meg? Har vært syk hele uken. Startet med sinnsyke muskelsmerter, nysing og tørrhoste. Jeg er rastløs og vil trene. Nå er jeg noenlunde oppegående, men er fremdeles tung i hodet og kroppen, muskelsmerter og veldig tett, mye slim og hoster enda litt. Har også sinnsyke halssmerter om morgenen. Hva ville du gjort? Bør jeg manne meg opp og komme meg på trening?

 10. Anonym

  HEi! kjøp sånn stikkontakt hos vet med duft hormoner som roer ned,så bruker du ett rom som han kan ha tingene sine i og kose kurven osv de første to dagenen også lar han gradvis tilvenne sitt nye hus.Hvis han skal være både ute og inne bør han være inne i min 2 uker,jeg holdt mine me masse kos og aktivitet i 1 mnd.Ville vært fælt hvis han begynte å lete etter sitt gammle hjem og rote seg bort!
  Lykke til!

 11. Hanne

  Så peeent 😀
  Den kjøkkenkroken var virkelig koselig, og peis da, herlig herlig. Morsomt å se hvor ulik utsikten virket alt etter hvordan bilde er tatt, forresten 😀

  Håper Todd finner seg fort til rette i nytt hus, mange gode tips her 😀

  ..og så har jeg veldig lyst å be Hannah over her om å holde seg hjemme, selv om hun ikke bad meg om råd.. Best å bli frisk først, for hva får du egentlig ut av å trene når kroppen er svekket av sykdom…? Høres ut som influensa det der gitt!

 12. nn

  jeg har flytta med pusen min 5 ganger… er ikke noe stort problem. Katten er den siste som skal flyttes, alt skal være klart i det nye huset så dere ikke skaper unødvnedig stress ved at dere flytter rundt, hamrer i vegger etc. Katten skal alltid være inne i minst 3-4 dager før den flyttes ut for at den skal bli kjent med huset og bli trygg, hvis ikke går den «hjem» til det gamle bostedet… Men jeg tror alt det der går fint jeg..

 13. kriweb

  Tuusen takk for svar dere!

  Todd er innepus så han har «bare» et stort nytt hus å forholde seg til.
  Jeg var i dyrebutikken og kjøpte god mat og en lekemus til han tidligere i dag (han har jo bare ørten leker fra før). Skal ta med alle sakene hans og plassere de inne på «dyrerommet», og jeg skal til og med ta fri fra jobben på mandag og være hjemme med han hele dagen.. ja, jeg er ganske opptatt av katten min :mrgreen:
  En sånn dufte-hormon-kontakt får jeg titte etter i helgen. Og selvom det verste han vet er lukkede dører, så skal jeg lukke et par i starten.
  Det blir nok rart for han i starten, men selvom katter er sære så er de som regel tilpasningsdyktige. Puh.. dette går nok fint.

  Anonym: Jeg bruker lett thousand island/selskapsdressing

  Kristina89: Haha, slike drømmer er geniale. Jeg er ikke så kort da 😀

  Hannah: Enig med Hanne, ikke tren om du ikke føler deg helt bra – du gjør det muligens vondt verre og kroppen bruker lengre tid på å heles. Jeg ville i hvert fall ikke trent med de symptomene.

 14. Beate

  Ville bare si at jeg håper du knuser allle i NM! Hadde vært så kult siden du gjør ting annerledes enn mange andre!!

Det er stengt for kommentarer.