Søndag

Startet dagen med en lang og herlig tur,  rask gange i 1 times tid. Kjempedeilig da det var så fint vær, jeg trengte virkelig det nå kjente jeg. Noen ganger er det terapi å komme seg ut i rolige og fine omgivelser og bare gå, ikke tenke eller stresse.
Det klassiske turbildet..
getattachmenthest

Fant ikke båndet til Jack, så måtte være litt kreativ med gavebåndet.. :grin:
band

Tenkte jeg skulle vise dere litt av stua og hva vi har gjort. Det er kanskje ikke store forskjellen på bildet, men det har blitt mye lysere og bedre i virkeligheten – og ikke minst lettere å innrede med tanke på matching av møbler, teppe osv.
Før:
img_9616

Etter: Panelet ble malt i fargen Vanilje og veggen over i Hvit
img_9812

Jeg har nok en gang funnet billige skatter på finn.no, vitrineskapet mitt;
img_9808

Det er ikke så lett å spise når man ikke har kjøkkenutstyr annet enn plastikkbestikk og papptallerken.. det blir ofte kesam da.
img_9800

Og middag ble litt av hvert av det jeg fant i skapet; svinefilet, champignon, rødløk, mais og tomat. Spiste egg også.
img_9817

Nå er det dusj og natta.. ny uke i morgen, og forhåpentligvis den siste oppussingsuka før vi flytter :smile:

13 kommentarer til “Søndag

 1. Line

  Oppussingsprosjektet ser lovende ut 🙂 Blir gøy å se bilder av det ferdige resultatet!
  Har fulgt med på bloggen din leenge, og jeg må bare spørre om en ting; hva slags kamera har du? 🙂

 2. Malin

  Stua blir jo knallfin 😀
  Utrolig hva litt maling kan gjøre. Å takk gud for det..

  Spennende å se hvordan det grønne badet blir det slutt :mrgreen:

  Gleder meg skikkelig til å flytte nå å male selv, når jeg ser slike bilder!! Gøy 😀

 3. CL

  Blir superfint i stua deres! Men blir dere ferdig med oppussinga til dere flytter inn, eller skal dere gjøre mer etterpå også? Det er en egen opplevelse å bo i et oppussingsprosjekt. Men man lærer å bli kreativ med tanke på matlaging i hvertfall.

 4. Nems

  Stua ble jo dritfin! Det ble enda lysere og åpnere når dere malte 🙂
  Liker det litt mørkere gulvet mot de nøytrale veggene 🙂

 5. Hanne

  Det gjorde absolutt forskjell å male. Jeg er ikke noen stor fan av panel, men når dere fikk det til å se så rent og nøytralt ut ble det jo veldig fint 😀 Mørkt gulv er også veldig lekkert, spesielt når man vil ha lyse møbler 😉

  Godt du fikk deg et avbrekk 😀 – og som en oppfølger til forrige kommentar; Skjønner at det blir en del vekt som skal bort likevel ja, selv om det er like vanskelig som alltid å skjønne hvor det faktisk skal fjernes fra! 😆

 6. Kristine

  Utolig bra mage på deg på innlegget under! :mrgreen:
  Hvilke mageøvesler er dine favoritter? 🙄

  Er det hermetisk sopp du bruker? Jeg er ikke så veldig glad i fersk sopp, men kanskje jeg skal prøve meg på hermetisk.

  Lykke til med siste opppussings uken. Det ser bra ut så langt 🙂

 7. Yvonne

  Synes huset deres begynner å bli super bra. =0) blir utrolig moro å se når alt er på plass. lykke til 😛 fortsett å trene hardt 😀 ikke gi deg !!

 8. Cathrine

  Fine Jack.. og fine hestene 😀 Kjente jeg ble veldig misunnelig på det vitrineskapet ditt, men jeg får vell finne meg bopæl før jeg tenker på møblement…. 🙄 😳
  Fortsett på veien Kristine, det blir sååå bra!Skal sitte i salen og heie 😉

 9. Kriweb

  Line: Takk for det! Koselig at du følger meg. Det er et Canon EOS 450D

  Malin: Hehe, badet skal fremvises – må bare male ferdig og henge opp innredningen. Som er HVIT.

  CL: Overetasjen er så og si ferdig til helgen, blir bare småplukk etter at vi har flyttet inn. Underetasjen må pusses opp/males mens vi bor der, men det er jo ikke noe problem – slipper å bo oppi kaoset 🙂

  Nems: Takk! Det mørke gulvet er lekkert om jeg så skal si det selv, alltid ønsket meg det 🙂

  Hanne: Jeg synes panel kan være ganske fint jeg da, vi har til og med malt det med høyglans slik at de ser nyvaskete og shiny ut 😀
  Nei du sier noe, nå føler jeg meg liten allerede. Skrekkblandet fryd det der, vil miste mer fett men samtidig ikke.

  Kristine: Jeg kjører ikke så mye mage, men det blir sit-ups på ball eller i skråbenk med vektskive. Ellers har det blitt endeløse mange sit-ups fra dansingen 🙂
  Åh, jeg elsker sopp – helst ferske. De på bildet er små hermetiske ja, fåes som skiver og.

  Yvonne: Nei fy skam den som gir seg! 😀 Takk for det!

  Cathrine: Du får skaffe deg lagerplass og handle inn møbler til din fremtidige bopæl! Eller kanskje ikke.. 😆
  Takk for pepping, trenger sånt innimellom!

 10. Lina

  Gud vilket fint hus ni har! Supermysigt! Och jätteroligt att du ska tävla igen, jag följer dig tjejen 😉

 11. kriweb

  Lina: Tack tjejen! Håper det blir bra når vi har fått alle møbler på plass. Koselig, takk for det!

 12. connie

  Ble drit stilig med anne hver stripe med samme farge som panelet på veggen, vi har også panel i gangen, lurer på om jeg skal gjøre det samme hjemme hos oss, vi har nettopp kjøpt hus og holder på å pusse opp 😛
  Og ps, du er fantastisk ut ❗

Det er stengt for kommentarer.