Godt!

Da er en lang oppussingsdag forbi og ny servant er på plass – to vasker er meget pent! Flaks at vi ødela den andre.

I dag ble det spisedag på meg, eller det er det fortsatt. Sitter og spiser smågodt as we speak :grin: 
Det startet med «kaffebrød» til kaffen tidligere i dag.. deretter fornuftig kesam. Og så mistet jeg piffen, fikk vondt i viljen og ville bare slappe av. Det var kun et lite «dra ut og kjøp deg noe godt da elskling» og jeg var overtalt. Jeg hadde uansett ikke fått laget meg hverken proteinpizza eller proteinvafler, så det ble smågodt og lett-is sjokolade. Nyydelig. Jeg ble til og med litt småkvalm, hva skjer :shock:

Tipper morgendagen kommer til å gå strålende, med masse energi. Blodåren våknet i hvert fall til liv; den kan skimtes såvidt.
img_9767

Håper dere har en god helg!

15 kommentarer til “Godt!

 1. ragii

  Godt å høre det er flere som har hatt spisedag i dag! Her har det blitt risgrøt, masse rundstykker og brød med brunost og syltetøy og iiis xD Har hatt behov for det alt for ofte i det siste. Hele 2-3 ganger i uka. Leser til eksamen så blir fort mye spising for å holde energien oppe!! Men etter den: Strikt hverdag igjen:) Utrolig nydelig mage du har! Er den så flat etter all spisingen? Her ser jeg nærmest gravid ut hver gang! :O

 2. Hanne

  Dæven jente, buksa sitter da fryktelig løst allerede, og så blodårer da gitt 😯
  Selv om du ikke skal ned så veldig mye i vekt skjønner jeg at det likevel krever sitt, kanskje til og med mer enn en «vanlig» diett. En spisedag/avslapningsdag var nok på sin plass oppi alt arbeidet 😀

 3. Marianne

  Så bra å se at du er i god rute 🙂 det liker vi. Spiste selv litt is i går, men prøvde å lage meg hjemmelaget proteinis av eggehvite, kesam og proteinpulver..haha.. blei litt for mye iskrystaller, så den blei litt rar..men effekten jeg fikk av å stå og piske eggehvite stiv for hånd gjorde at det var verd det 😆 gud så slitsomt. Ha en fin søndag 🙂

 4. Charlotte

  Wow, drømmemage!!

  Selv får jeg noen veeldig ukontrollerte spisedager som helst kan kalles matorgier. Har du noen tips til hvordan man kan unngå dette?

 5. Marielle

  Velkommen tilbake fra ferie (på etterskudd)
  – og gratulerer med overtakelse av hus!

  Knallform på deg! Du er godt i rute ser det ut som ja.
  Blir som alltid SUPERmotivert av å lese hva du skriver og se bilder du legger ut.

  Kos deg i finværet idag!
  Klem fra meg meg
  (som reiser til rivieraen imorgen, hihi;))

 6. Kikki

  Nydelig magen! Men du? Din blodåre vises tydelig, min bare skimtes … på en god dag … med rett lys .. 😆

  Skal bli artig å følge deg i år også!

 7. Nems

  Så bra at det ble bra med to vasker, håper vi får se flere vilder av huset etterhvert 😀

  Enig med kikki i at den blodåren er mer en tydelig!
  Min kan i likehet med Kikki’s bare skimtes…. i VELDIG rett lys 😆

 8. Annbjørg

  😯
  Jeg trener hardt, spiser bra, og målet mitt er en sånn mage som det der. 😆

 9. kriweb

  Ragii: Ah, hørtes ut som en fantastisk spisedag. Den var slik like etterpå, men så ble den større og knurrende.. vond 😐 Men i dag er jeg fin igjen!

  Nell: Ja, får håpe vi ikke blir løsmiddelskada.. maler med oljebasert 😆

  Hanne: Jeg har en 6-7 kg jeg skal ned, og det er jo litt da.. men det føles godt å ha bedre tid enn jeg har hatt tidligere. Det var både etterlengtet og på sin plass ja 😀

  Marianne: Jeg har også hatt et par mislykkende forsøk på hjemmelaget is – kanskje man må kjøpe seg is-maskin, da slipper man i hvert fall mye av disse krystallene. Håper du har hatt en bra helg!

  Charlotte: Det viktigste er å kontrollere hva du faktisk kjøper i butikken, det er der det starter hos meg i hvert fall. Velg en eller to favoritter og kjøp inn det, man spiser som oftest det man har tilgjengelig hjemme så ingen vits i å hamstre for mye.

  Marielle: Tusen takk!
  Hyyyl, din heldiggriiis 😎 Kos deg masse masse!

  Synnøve: Takk! Det ble massse smågodt skal jeg si deg 😎
  Håper du har hatt en fin helg!

  Kikki: Hehe, takk! Gleder meg til å følge deg på CBB-veien 😀

  Karianne: Takk! 🙂

  Nems: Bedre å legge ut litt bilder når det ikke ser ut som en bomba h–hus der kanskje :mrgreen: Blir sikkert litt oppdatering innimellom, men prøver å holde det til trening og kosthold da 🙂

  Annbjørg: Tuusen takk!

  Thale: Søte deg :mrgreen:

 10. Kriweb

  Marit: Hei! Det er favorittbuksa, kjøpt på only/vero moda for et par år siden.. har prøvd å finne den igjen uten hell 🙁

Det er stengt for kommentarer.