Hell i uhell

Prosjekt Oppussing fortsetter og jeg klarer derfor ikke å være spesielt kreativ når det gjelder bloggen. Det er fortsatt så mye jeg ønsker å skrive om både kosthold og trening, men det får nesten vente. Jeg kan i hvert fall komme med små oppdateringer på diett og form, og så får de som ikke bryr seg noe særlig om hus og interiør skumlese når det kommer noe om det :grin:

Vi ble ferdig med maling av gangen og stuen i går, det var utrolig godt. Nå er jeg midt oppi maling av baderomsmøbler og det tar såpass lang tid at jeg gruer meg allerede til de andre møblene vi skal friske opp med hvitfarge, men en ting av gangen! Jeg får trøste meg med at det er betydelig enklere å male over beige enn grønt..

Vi hadde et lite uhell i går, for å si det kort og godt så har vi en servant/vask av marmor som nå er knust i to deler. Den var ganske bred, 140 cm.. så eneste mulighet (uten at det skulle bli svindyrt) var å kjøpe ny servant med to vasker. Hellet her var at det ikke ble noe lekkasje, og at vi nå får hver vår vask. Vi får se det positive i dette :mrgreen:

Så over til deff og form; alt går som det skal, og det går overraskende bra med tanke på alt kaoset i livet nå. Jeg rekker ikke å ta noen bilder om dagen, men skal se om jeg får gjort det i løpet av helgen. Ikke at det er så store forskjeller så tidlig, men greit å ha dokumentasjon på ting.
Dagene består av jobb, trening og oppussing så det sier seg selv at jeg ikke rekker å spise så mye, eller tenke så mye på det. Jeg veier meg hver fredag, og i dag var vekttapet fra forrige uke såpass mye (over 0,5 kg) at jeg har bestemt meg for å spise en god del mer i morgen – det gleder jeg meg veldig til! Kanskje jeg skal lage meg proteinvafler.. har ikke helt bestemt meg enda, jeg får se hva jeg rekker.
Selv om det er mye nå, så er fortsatt motivasjonen på plass. Tankene har selvfølgelig surret litt om hvordan timingen av alt dette er, men det vil alltid dukke opp noe som påvirker deffen på en eller annen måte uansett – så jeg kjører på videre. En erfaring rikere, og definitivt noe jeg vil styrke meg på.

Så litt matprat fra det siste døgnet;

I går ble det deilig laks til middag
img_9744
I dag orket jeg ikke å lage noe så det ble knekkebrød med makrell i tomat – du verden så godt det egentlig er! Hadde visst glemt det.
img_9755
Kveldsmat nå nylig ble kesam med banan og bringebær + sukrin over
img_9757

Ingen oppdaterte formbilder, men et fra halvannen uke siden;

img_9682

(Formen er i hvert fall mye bedre nå enn her ser jeg, overflødig (reise)væske fra Hellastur er borte :mrgreen:)

12 kommentarer til “Hell i uhell

 1. Christina

  Godt å høre at alt går som det skal med deff! Og to vasker er faktisk utrolig praktisk 😆

 2. Hanne

  Det var da virkelig hell i uhell 😀
  Slipper tannpuss-kræsj ved vasken da :lol2:

  Kjenner jeg gru-gleder meg til det er min tur..kjempegøy med hus, men masse arbeid! (Kunne egentlig sagt det samme om diett, må nok i gang med det og før eller siden :P)

 3. Annbjørg

  Du er flink! 😉 Og flott formbilde! 😀 Blir spennende å følge med på veien videre mot NM. Jeg heier på deg!

 4. Tone

  Hei 🙂 Spiser du både knekkebrød og banan når du er på deff? Fremdeles kjemepfan av siden din, du skriver så godt og er virkelig motiverende! Lykke ti med både form og oppussing!

 5. Malin

  Håper ikke doen er grønn også 😯
  Oppussing kan være noe herk, men det er kjekt å tenke på at det kan bare bli bedre enn det var :mrgreen:
  Litt som med trening!

  God helg 😀

 6. kriweb

  Christina: Vi fikk på plass servanten nå, og det blir utrolig fint!

  Hanne: Ja, hehe.. har allerede planlagt hvilken vask vi skal ha. Det er jo mest gøy – det vil si all jobbingen er absolutt verdt det, det samme gjelder deff. Keep your eyes on the prize!

  Annbjørg: Tusen takk 😀

  Tone: Hei! Ja, spiser banan og knekkebrød – gode karbskilder det. Tusen takk!

  Malin: Nei, thank god! Det er en lang tunnel, men det er lys i enden.. du verden så metaforisk jeg er i dag. God helg!

 7. kriweb

  Tone: Nei, hvorfor skulle det være det? 😀 Det er ikke nei-mat hos meg i hvert fall.

 8. Tone

  Siden det er ganske mye karbohydrater i det? Skal man ikke spise minst mulig av både det og fett under deff, og heller mye proteiner? I thought so! Kan du ikke fortelle litt om hvordan du spiser annerledes på deff, – hva du spiser og ikke?:)

 9. Kriweb

  Tone: Nei, det er ikke så mye karbohydrater i det – finnes veldig mange matvarer som er mye rikere på det. Uansett så er to knekkebrød eller en banan kun 100 kalorier 😉
  Jeg fokuserer på proteiner ja, men må jo også spise fett og karbs 🙂 Uten det fungerer hverken kropp eller psyke veldig lenge. Kan skrive litt om det senere ja.

 10. RJ

  Herlighet så bra kropp du har, creds til deg!! Har lagt til bloggen din på bloglovin, simpelthen fordi den er genial:D

Det er stengt for kommentarer.