Hekta på svin

Kiwi har fortsatt mye av helgetilbudet sitt liggende i butikkdisken her og det er jeg så glad for! 160g ytrefilet av svin til 15 kr, det har derfor blitt mye gris i det siste. Jeg skal også ha det til middag i dag :smile:  Jeg liker det mye bedre enn kylling, det spiser jeg så og si aldri.
Det er jo så utrolig mange forskjellige retter man kan lage med svin, det går nok lang tid før jeg blir lei av det. Variasjon vet dere; nøkkelordet for at man skal orke å holde seg til noe over lang tid.

Dette har jeg laget mange ganger før; Woket svinekjøtt med banan, curry og kokos. (Middagen på tirsdag).
img_9609

Og så stekt svinebiff med salat til. (Middagen i går).
img_9629

Og dessert; jordbær med sukrin og vaniljekesam (ekstremt godt)
img_9636

Dette pleier jeg å spise etter trening; mager kesam med fun light, sukrin, kanel, havregryn, linfrø og banan.
img_9639

Jeg har hatt 6 treningsøkter hittil denne uka; 3 styrke og 3 kardio. 2 dager med ben og 1 dag med rygg og skuldre. Kardioen er som vanlig rask gange i oppoverbakke – jeg har variert fra 20-35 min alt ettersom matinntak.

Det er såpass varm og tett luft på Elixia nå så jeg har kjøpt meg en ellipsemaskin. Planen er å ha eget gym hjemme, men det vil nok ikke komme på plass før til høsten – men nå kan jeg kjøre kardio hjemme fremover. Det skal bli så deilig! Da har jeg i hvert fall muligheten til det,  jeg kan jo også sette den ut på terassen og sole meg samtidig :cool:

09_813946534

16 kommentarer til “Hekta på svin

 1. Malin

  Åh, er det det nye huset?? Koooslig 😀
  Uff, ja lufta på Sats er også forferdelig. Men da er det jo en super mulighet å ta seg ein treningstur ute.

  Middagene såg svinegod ut :mrgreen:
  Her blir det hjemmelaga komle, er sååå lenge siden sist..

  Du må en finfin torsdag 😀

 2. Ida

  Så utrolig mye sunt og godt du lager! Blir skikkelig inspirert av bloggen og tipsene du kommer med! Allerede blitt hekta på kesam med fun light 😛

  Huset var kjempefint!! 🙂

 3. kriweb

  Malin: Ja, det er det! Takk! De VAR svinaktig gode :mrgreen:
  Håper komlen smakte!

  Ida: Så bra at du blir det! Det er sånn jeg spiser hver dag, og jeg nyter det.

 4. Liz

  Er enig med det: variasjon, er nøkkelen til suksess, uansett om det er mat eller trening, det gjelder 🙂

  er utrolig varmt på sats der jeg jobber og trener og, så jeg går til jobb så ofte jeg orker, blir ofte sent å gå hjem men gjør det om det er pent vær, da får jeg en ca 30 min oppoverbakke tur.

  Men nå har de fått no nye ellipselignende maskiner (mellomting mellom ellipse og step) som jeg har svanet så blir masse cardio på meg fremover 🙂

  Du er et stort forbilde for meg:) ar lyst til å stille selv, trentte beinhardt for å nådet men faldt ut når jeg flyttet til Danmark, nå er jeg hvertfall tilbake, både i norge og treningsmessig, så kanskje det er håp for neste år allikevel 🙂

 5. Hege

  Hei, Kristine 🙂

  Lurer litt på den blandinga av Fun Light og kesam – smakar ikkje dette litt syntetisk? Har du noko du kan samanlikne den smaken med, eller? Er vel best å prøve det ut sjølv. Eg innbillar meg berre at den smaken kan vere litt kvalmande i det lange løp.

 6. kriweb

  Liz: Ja om man ikke orker gymmet kan man alltids kjøre kardio i det fine været!
  Tusen takk, du er jo bare 18 år så du har mer enn nok tid til å nå dine mål 🙂

  Hege: Hei! Nå er jeg blitt veldig vant til smaken, så synes det er godt. Det smaker akkurat som en youghurt, blande/røre ut godt nok bare. Man blir nok lei av det sånn som med alt annet etter en lang stund, kan variere med cottage cheese eller vaniljekesam.

  Cathrine: Takk! Jeg må si jeg gleder meg ja 😎

  Anonym: Jordbærene spiste jeg rett etter middag ja, middagen ble veldig sen. Ellers pleier jeg å ta det etter tidspunktet.. spiser jeg middag i 19-tiden kan jeg godt vente en times tid og ta det som kveldsmat.

 7. Yvonne

  Sååå fint hus. 😀 deilig med noe egent å ingen rundt =0) får prøve litt svin etter vert jeg å, ha en strålende dag 😛

 8. Margrethe

  Svin er kjempe godt. Kjøpte selv noen pakker på Kiwi :mrgreen:

  Logger du fortsatt trening på Iform?

  Kan du lage et kort innlegg om ditt kosthold? Jeg vet at du ikke spiser frokost, men vil gjerne vite litt mer, hvordan en vanlig dag ser ut for deg hadde vært kjempe spennende å vite. Ser ikke ut til at du spiser så mye frukt, tar du da noe vitamintilskudd eller lignende? Hva gjør du annderledes nå frem mot NM enn det du har gjort tideligere?

  Gleder meg til å se deg på scenen 😀 😀

 9. kriweb

  Yvonne: Det er veldig fint der, takk. Ja, gris må du spise!

  Thale: Takk søte

  Margrethe: Nei, jeg er ikke så aktiv på iform lenger..
  Jeg spiser faktisk frukt nesten hver dag! Og massevis av grønnsaker.
  Denne gangen har jeg mer motivasjon, sist var jeg allerede sliten etter vårens konkurranser. Dessuten har jeg lagt inn en hel måned lengre deffetid (i fjor var det kun 3 mnd).
  Takk 😀

  Synnøve: Tusen takk! Koselig og stort område.
  God helg!

 10. Martine

  Så fint hus dere har fått dere Kristine 🙂
  Svin har jeg faktisk ikke spist på maange år, spiser ikke rødt kjøtt (bare kylling og fisk/sjømat) men svin er jo innenfor denne kategorien så kanskje jeg burde prøve det en dag for variasjonen sin del?

  Kult med eget hjemmegym :mrgreen:

 11. kriweb

  Martine: Jeg spiser ikke rødt kjøtt/biff jeg heller, det er i så fall svært sjeldent. Anbefaler svin! 😀

  June: Tusen takk!
  Kommer og fikser negler med en gang alt er i hus :mrgreen: Klem

Det er stengt for kommentarer.