Hei!

Takk for hyggelige kommentarer mens jeg har vært borte, så koselig :grin: 

Vi kom hjem i ettermiddag og til vår store glede hjem til nyydelig sommervær. Vi ble nesten litt usikre på om vi i det hele tatt hadde lettet fra Zakynthos.
Jeg har ikke tenkt til å skrive noe langt reisebrev om turen, men bare fortelle litt av det viktigste.

Positivt:
Vi har vært på stranden hver dag, deilig sand og blått vann
Det har vært veldig få mennesker der
Endelig en ferie hvor jeg har kunnet fråtse i det jeg ville
Hotellet var utrolig fint, luksuriøst
Har fått trent fire ganger denne uka
Vi har leid kul beach buggy (250cc) og kjørt øya rundt
Jeg møtte nydelige katten Toddisius (som senere viste seg å være en Toddesia) som jeg matet hver eneste dag

Negativt:
Jeg ble matforgiftet og ropte noe kolossalt på elgen en hel natt, hver fordømte time.
Det var overskyet i to dager
Jeg ble solbrent på overleppen og fikk noe som minnet om en rød bart
Altfor mange engelskmenn. De var overalt! De jobbet til og med der.
Jeg måtte reise fra pusen min Toddesia..

Og så litt bilder for de som vil se det.. Vi tok veldig mange, men her er noen:
blogg3
blogg1
blogg2
blogg4
blogg5
blogg7           blogg12
blogg6
blogg9blogg11
blogg101
blogg13

Vi tok noen treningsbilder og, men det får bli neste innlegg.
Det er meldt fint vær i morgen og, passer helt perfekt med helligdag  :wink: 

Og jo forresten, deffestart :twisted:

17 kommentarer til “Hei!

 1. Stine

  Gud så turkist det vannet var 😯 Så ut som en herlig ferie! Reiser selv til USA om noen dager, blir herlig å komme seg bort og slappe av 😀 Lykke til med deffestart, tenker det kommer til å gå meget bra, jeg!

 2. Vidar

  Neste gang er det jeg som drar til hellas. Reise klar allerede men. Noen gode mat tips derfra som du vil dele?

 3. Therese

  Kjempe fine bilder…..
  Ser ut som dere har storkost dere.

  Hvor er solbrillene dine kjøpt, på jakt etter sånne. 😉

  Og nydelig pusen da, jeg ender alltid opp med å grine når jeg drar fra ferie, fordi jeg alltid knytter meg til noen puser… og da går jeg i ukesvis å tenker på hvordan de har det. 🙁

  Begynner du deff på Tirsdag?

 4. Martine

  Ser ut som om dere har hatt en meget fin tur!
  Du ser som vanlig flott ut :mrgreen:

  Lykke til med diettstart,gleder meg til å se deg på scenen igjen 🙂

 5. kriweb

  Stine: Ja det stedet kalles shipwreck, skulle gjerne ha tatt båten dit men det fikk vi aldri gjort. Måtte stå på fjellet og sikle.. men fine strender ellers og da.

  Pinglo: Kjempebra tur absolutt, med unntak av matforgiftningen da. Takk! 🙂

  Therese: Takk 😳

  Vidar: Heldiggris! Vel jeg synes maten der er blitt altfor påvirket av turister (les:engelskmenn) og derfor fettdryppende og med pommes frites til alt. Til og med pizzaen er blitt ødelagt av altfor mye ost (og jeg er glad i ost). Etter den dagen jeg ble dårlig så ble jeg mer forsiktig med hva jeg spiste, men synes de har godt svinekjøtt der. Maten varierer også veldig fra restaurant til restaurant, så man må nesten teste ut – de har stort sett akkurat samme meny alle steder. Hold deg unna de stedene med de verste innkasterene.

  Therese: Solbrillene er kjøpt på H&M (via nettet).
  Jeg skal innrømme at jeg felte noen tårer da vi dro. Vi sto og ventet på taxien kl 9 om morgenen og jeg prøvde å stå musestille og ikke si noenting, men hun så meg og kom løpende bort og koste og malte. Jeg vurderte et sekund og å kvitte meg med noen klesplagg og putte henne ned i kofferten..
  Deffen startet i dag!

  Martine: Vi har hatt det strålende! Koser meg alltid på ferie når jeg har tilgang til strender og deilig blått vann.
  Tusen takk!

 6. My

  SKjønner det med kattene, Jeg er superglad i katter selv, og har slitt skikkelig når jeg har vært på sydenturer til steder med mye søte pusektatter. Jeg har rett og slett måttet la være å se på den, tenke på dem og alt det der, hvis ikke hadde sikkert jeg også hatt lyst til å ta med meg noen hjem. Men hadde tatt seg ut om pusen hadde begynt å mjaue på flyet nedi veska di 😆
  Hvordan var temperaturen der nede nå i disse dager? Som en varm sommerdag i Norge? Jeg er superglad i skikkelig varme, men bor sammen med en som ikke er det, så skal vi på sydentur må det være på den tiden det ikke er som varmest.

 7. Hanne

  Utrolig flotte bilder! Akkurat slik en strandferie skal være..sukk.. 🙂 Vel,kanskje utenom matforgiftning og masete innkastere osv, men likevel!

  Flott form og, ikke akkurat vondt å starte en deff med et slikt utgangspunkt! 😀 Deffestart i varmen burde passe ganske bra, jeg merker hvertfall selv at matlysten går noe ned, og at frukt og grønt frister mer enn noe annet. Grillet kjøtt og salat – ja takk! :mrgreen:

 8. Mimmi

  Du er så flott, Kristine! Du er virkelig et forbilde for mange spesielt unge jenter, og en sunn motsetning til dagens radmagre «idealkropp». Selv syens jeg idealkroppen er en sterk kropp, og det er akkurat det du har. Du ser sterk og frisk ut! Og det er jo sånn det skal være! 🙂

 9. Anette

  Hei!

  Du poster sikkert innlegg uansett, men kan du gi noen pointers om hva du spiser når du er på diett og om det er noen klokkeslett og den slas man bør unngå å spise etc.. ?

 10. Line

  Hei!
  Det så deilig ut med en sydentur!! 🙂 Selv om vi nå er så heldig å ha fint vær her hjemme (vertfall her jeg bor) er det ekstra koselig med litt fri fra hverdagen 😉
  Jeg har fulgt med på bloggen din en stund fordi jeg synes den er gøy og interressant å lese. En god blanding av trening, mat og diverse andre seriøse og useriøse temaer 😎 Lykke til med dietten!
  Line.

 11. synnøve

  Velkommen hjem igjen! Så ut som en Superbra tur 😀
  Kjedelig at du ble matforgifta da.., men godt at det ikke varte hele oppholdet!

  Utrolig fine bilder av deg! Du er et flott forbilde 😉

  ..og lykke til med dietten! (du får si i fra når det begynner å bli tungt, så kan vi backe deg opp i kommentarfeltet her.. :mrgreen: )

 12. kriweb

  My: Det er så koselig at mange katteelskere leser bloggen min 🙂 Alle (u)mulige måter for å ta med pusen hjem ble vurdert.
  Jeg synes det var perfekt varme der nede nå, spesielt fordi det ikke blåser like mye der som f.eks kreta. Det lå tett under 30 grader, med litt skyer innimellom. I juli/august blir det lett oppimot 40 grader så da må man være en heftig sol-elsker (som meg :mrgreen: )

  Hanne: Et par ting kunne jeg vært foruten ja, men alt i alt en meget bra ferie 😀 Man må regne med et par svinn.
  Takk! Et ok utgangspunkt, men tror faktisk jeg var hakket vassere før forrige nm (men da hadde jeg oslo gp ikke så langt bak i tid og). Men denne gangen har jeg bedre tid, og mer motivasjon 😉
  Apetitten går litt ned i varmen, men desto mer fristelser synes jeg.. som iiiis!

  Mimmi: Tusen takk! Akkurat den «looken» jeg er ute etter :mrgreen:

  Anette: Jeg spiser proteinrikt og tenker kalorier inn/ut, ikke noe mer fancy enn det. Hvilken tid på døgnet man spiser har ikke noe å si. Skal poste matbilder som vanlig fremover 🙂

  Line: Hei! Her er det også strålende vær nå, deilig! Men det er uansett veldig godt å komme seg bort fra det hverdagslige og til et annet land noen ganger.
  Tusen takk!

  Synnøve: Tusen takk 😀 Jeg skal prøve å ikke klage eller syte, men det dukker muligens opp noen slike innlegg fremover 🙄 Men det er da det er godt å ha dere!

 13. Marte

  Håper ferien var akkurat som foventet:) så vertfal voldsomt deilig ut:))

  btw. u look good;)

 14. siri

  hei bare lurte på om du kunne skrive litt om deffen, hvordan du trener og spiser under deff`?

 15. kriweb

  Marte: Det var det 😎 Tusen takk!

  Siri: Det kan jeg gjøre i et eget innlegg litt senere ja 🙂 ..skjønt det ikke er annet enn en innstramming av det jeg allerede gjør til vanlig.

Det er stengt for kommentarer.