Greece calling

img_8867-1

Når jeg først har muligheten til å være på nett i noen minutter så kan jeg jo skrive til dere!

Vi har det kjempebra her, lite folk fordi høysesongen ikke har startet enda og det passer midt i blinken akkurat nå. Været er strålende, sol og opp imot 30 grader – ikke for varmt heller. Rett og slett nydelig. Jeg prøver intenst å få litt farge, men nordisk blondine som jeg er blir jeg fortere brent enn brun – i ansiktet selvfølgelig, det stedet jeg mest vil skal være brunt.
img_8916-1

Hotellet er fantastisk, og rommet er som en liten leilighet. Fitnesscenteret er så som så, men man får gjort det som trengs. To manualer à 2 kg (haha), tredemøller, sykler og et multiapparat. Mulig vi skal være så selvsentrerte at vi tar med kamera ned dit og knipser en av dagene. Dagen i dag startet med 30 min kardio på mølla før frokost. (Ja her spiser jeg faktisk frokost). Jeg skal ikke ta helt av med treningen her, det er tross alt min siste koseuke før deffen starter for alvor.

Crazy catlady har funnet en stakkars tynn katt med sår på hodet og et skjevt øre. Han heter nå Toddisius og skal få sardiner av meg hver dag.. han fikk første servering i går. Stakkars. Jeg så to andre katter og, men må nesten begrense meg.
img_9016

Nå skal vi ut og spise, håper dere har det bra hjemme!

20 kommentarer til “Greece calling

 1. Kristine

  Flott å høre at du skal stille i NM 😀 Gleder meg allerede til å følge med deg på deff og ikke minst og se deg på scenen!

  Kos deg masse i Hellas og nyt uken til det fulle 🙂
  Da kommer du sterkere tilbake og er hundre prosent klar for deff. Håper du kommer til å logge jevnt og fortelle mye om deffen din. Dette blir spennende 😀

 2. Malin

  Stilig fly :mrgreen:

  Uff, jeg får helt vondt av de pusekattene..
  Men, hva kan man gjøre? Putte de i kofferten? 😆

  Kos deg videre, og husk at rødt blir til brunt..til slutt 😉

 3. heidi

  Så snill du er som «adopterer» en gresk katt 😀 . Jeg er redd katter utenlands ( kremt..egentlig hjemme også), så jeg er imponert over hvor oppslukte enkelte, inkludert deg, blir.
  Nyt resten av ferien.
  Det er meldt sommervarme her hjemme til helgen og begynnelsen av neste uke.. så da kan du briefe med brunfargen når du kommer hjem 🙄

 4. synnøve

  ååh.. herlig herlig! Jeg føler på kontrastene altså.. Der er du å koser deg.., også må jeg sitte å ha eksamener! Det er urettferdig 😆

  neeida.. :mrgreen:

  Husker når jeg var i Gran Canaria for mange år siden, da smugla vi ut litt mat fra hotellbuffeen til de stakkars kattepusene.. Synd det er så mange av dem uten hjem..

  Kos deg masse videre 😀

 5. Harefrøken

  Så flott at du koser deg, det fortjener du!!!

  Gleder meg til å se deg på scenen til høsten, jeg skal komme å heie på deg. 😉

  Har forresten vært nydelig vær på østlandet i dag, og «tænen» kommer seg hehe..;-)

  Kos deg videre, klem;-)) 😛

 6. ayna

  Håper du koser deg super masse der!! Siklet meg ihjel på de bildene fra det hotellet der…Kan vel ikke annet enn å kose seg der hihi!!*grisesjalu* hihi Have a fantastic holiday!! ;D

 7. Yvonne

  Dakkar pusene.. 😥 Godt at det finnes noen snille mennesker som deg der ute, som er en liten engel for dem der og da. =0) De vil nok leve lenge på det. Godt å høre dere koooser dere masse. Ha en super fin ferie! 😛

 8. Marianne aka Gen-i-alt

  Hehe.. måtte le når jeg så deg i det flyet.. :):) Barnlig glede, man skal aldri la barnligheten forsvinne ut av livet sitt og bli en kjedelig tørrpinne… Kos deg i sola, og ta med deg sola hit på vei hjem.. Vi vil også ha 30 grader 😛 😀

  Forresten veldig glad for at du velger å stille igjen. Synes du er et veldig sunt og flott forbilde for andre jenter, både i denne sporten og utenom;)

  Jeg vil også være med i heiagjeng 😛

 9. Julie

  Hei Kristine!

  Høres fantastisk deilig ut, godt at du koser deg – meget velfortjent!!! Tenkte jeg bare skulle fortellet at nå er endelig opptaket gjennomført og det gikk supert. Fikk 9 poeng, 5 er best mulig og 21 poeng er ikke bestått, så det gikk med gooood margin 😉 Fikk virkelig samlet opp overskudd med riktig mat og rolig trening de siste dagen… Så vet du det 😉 Kos deg masse videre, og hold avstand til min bleke kropp når du er tilbake på elixia 😉 Klem fra Julie

 10. Anonym

  Håper du koser deg! Er din utkårede like dedikert til trening som du er forresten?

 11. Anonym

  hei:-)

  Jeg liker bloggen din veldig godt:-) Lurer bare litt på en ting, ser du ofte har dressing på salatene du spiser, bare lurte på hvilken dressing det er … har liksom en formening om at dressing er fy fy ..? Og om det er slik at du ikke spiser etter et visst klokkeslett?

 12. Anonym

  ja, og så lurte jeg på en annen ting. jeg bor i england, og vi har ikke kesam her, og mager kesam vanilje er jo veldig godt og sunn dessert. Har du noe gode forslag til hva jeg eventuelt kan putte i cottage cheesen for å få en litt søtlig feeling på det?

  thank you 🙂

 13. Hanne

  Sukk, det så godt ut! Men du, det er jo nesten ikke nødvendig å reise bort nå som vi har DET fantastiske været her hjemme 😀
  Håper du har – og har hatt – en herlig ferie, og tenk så deilig at du også kommer hjem til strååålende sol 😀

 14. Kriweb

  Tusen takk for alle gode kommentarer!!
  Jeg har lest de på internett på mobilen og setter så pris på dere alle 😀

  Må bare si;

  Julie: Wow, grattis!! Ikke at jeg er så overrasket, du er meget godt trent og har også trent lenge for dette. Jeg har allerede begynt å flasse av fargen, så ingen fare 😎

  Anonym: Min utkårede liker å trene like mye ja, han har selv stilt i AF og CBB. Kommer kanskje noen bilder senere om det er av interesse 🙂

  Anonym: Man kan ha myye i cottage cheese; kanel, syltetøy, frukt, honning, tørket frukt, kornblanding osv.

 15. Anette

  Hei:-)

  Takk for tilbakemelding. Lurte også på hvilken dressing det er «lov» å spise om man er på diett? Eller om det er helt fy fy da ?
  Flotte bilder fra Greece forresten!

Det er stengt for kommentarer.