So long!

imgp5627_kopi
Da blir det stille fra meg i noen dager. Kommer tilbake neste søndag, forhåpentligvis uthvilt, stappmett og brun – og klar for hverdag, oppussing og deff igjen.

Jeg håper dere får en fin uke, og at dere får fint vær og litt sol her hjemme og :grin:

10 kommentarer til “So long!

 1. Rebecca Malin

  Du får kose deg masse! Det stedet så kjempe deilig ut, og for en brakstart på sommern, sikkert deilig med full avkobling fra tjas og mas før flytting og deff.

  Jeg har selv også blitt veldig opptatt av styrketrening og kosthold, følger bloggen din hver dag og gleder meg veldig til å se deffkostholdet ditt, finner nok et og annet som kan inspirere meg. Også er det godt å se at det er noen andre som også tenker kosthold på sommern og ikke bare bader i pølser og is.

  god ferie!

 2. Anonym

  God tur! Vi klarer oss sikkert uten oppdateringer her, selv om det blir hard. Kos deg og sol deg litt for oss som er igjen hjemme i Norge også.

 3. Anya

  Håper du får en fiin ferie! Si fra om du besøker Platanias, dit drar jeg i august 😛 Og ta gjerne en gresk salat for meg! 😆

 4. Hanni

  Ha en skön resa! Sola lite för mig med och tja du får gärna käka lite god mat också för min del. :mrgreen:

  Grattis till sponsorn!

 5. Thomas

  Hei, om du er inne på nett og leser dette før dere drar hjem, anbefaler jeg dere å ta en tur over til Kephalonia (naboøya). Nydelig øy, og totalt forskjellig fra Zakynthos. Men det er jo ikke alt man rekker på en kort uke!

  God tur!

Det er stengt for kommentarer.