Valgets kval

I dag var jeg på sykehuset igjen, fikk svar på 24 timers ekg-reg. jeg hadde for ett par uker siden i tillegg til ultralyd av hjertet. Man skulle tro at ultralyd er en grei sak, men det er faktisk ubehaglig å ha den pressende og roterende på brystkassa i en halvtime.. Anyhow, jeg synes det gikk greit i dag! Det er mulig diagnosen min er litt sprikende og at jeg faktisk har hull mellom forkamrene (og ikke hjertekamrene) og det er jo dumt.. men det klarte han ikke å finne ut av nå. Da må jeg i så fall ha ultralyd-ledninger ned i halsen og ned til hjertet og det er jeg ikke helt klar for kjenner jeg.
Selv om noe var kjipt å høre, så ble jeg positiv av å være der. Legen var veldig hyggelig og jeg fikk med meg noen gode råd (og noen hensyn som må taes), og klarsignal til å trene og leve som jeg har gjort til nå.

Så, over til dette med konkurranse. Nå har jeg stilt 3 ganger; Sandefjord Open 08, Oslo GP 08 og NM 08. Jeg er jo rene nybegynneren fortsatt! Etter dette året/fjoråret så var jeg meget sliten og ikke minst drittlei. Jeg revurderte hele BF-aspektet og fant ut at jeg ikke ville bli med på «større og grovere» trenden. Dessuten synes jeg det er altfor mye doping i en sport som ironisk nok skal fremvise det feminine sammen med symmetrisk muskularitet, og ikke minst at ingen tør å stå for det de gjør eller snakke om det.
Jeg har dette som en hobby – og til en viss grad lidenskap, men ikke nok til at jeg er villig til å gjøre alt for en pokal i skapet. Jeg vil gjerne stille i USA en gang, og det har jeg som mål fortsatt – i en dopingfri konkurranse såklart.

Etter at CBB for kvinner ble innført nå i vår så øynet jeg et håp om å stille igjen, men jeg har vært usikker. Jeg er veldig fornøyd med mine to første konkurranser, men ikke min siste – NM. Jeg vil gjerne gjøre mitt aller beste – om det i så fall blir min siste konkurranse. Jeg vil vise for meg selv at jeg klarer det, og gjør jeg ikke det etter å ha prøvd mitt beste så vet jeg at jeg ikke har noe der å gjøre. Jeg har funnet en kroppsstørrelse og form som jeg trives med, og grov blir jeg aldri. Det er ikke dermed sagt at jeg ikke har mye å jobbe med, men det går mer på symmetri i mine øyne.

Nu ble det mye skriving..
Jeg avslutter med å fortelle dere at jeg stiller i NM 09, og jeg håper dere vil være her og backe opp denne berta :mrgreen:

img_8647

Jeg starter på deff 1.juni, det vil si dagen etter at vi kommer hjem fra ferie OG samme dag som vi overtar nytt hus. Det blir mye denne sommeren med oppussing, flytting inn/ut og utleie av leil., men når andre stålkvinner i denne sporten klarer det med barn og hele pakka så skal vel jeg klare dette.

Ha en fin kveld videre!

24 kommentarer til “Valgets kval

 1. beate

  ingen overraskelse der! mistenkt dette lenge;-) God tur, lykke til med diett etter 1.juni, og jeg heier selvsagt på deg!! du er det beste forbildet innen fitness,fortsett med det:)

  god helg!

 2. kriweb

  beate: Jeg har vurdert det lenge ja.. Legebesøket i dag var ganske avgjørende, men det gikk såpass bra at jeg tør å sette igang en ny runde 😀
  Tusen takk for det, god helg!

  Marte: Det skal jeg gjøre! 🙂

 3. Janne Moland

  Så gøy å høre at du sikter på scenen igjen. Gleder meg til å se deg der oppe. Og jeg har stor tro på at du klarer både diett, utflytting, innflytting, oppussing og alt annet som måtte dukke opp på din vei under dietten. Masse lykke til, blir artig å følge deg på dietten fremover. 😀

 4. Daniel Myrvold

  Kjempebra at du velger og stille igjen, var ikke mye som skilte deg ifra pallplass ifjor, trodde du faktisk du skulle få 2.
  Men nå er ikke jeg dommer da,hehe , lykke til på dietten, så sees vi backstage i deffetåken 😉

 5. Nina

  SÅ gøy! Skal bli gøy å følge med,du er en stor inspirasjon;) Heier på deg;). Lykke til!

 6. heidi

  Hurra hurra…
  Så flott at legen kom med såpass gode nyheter. Må være herlig for deg å vite det.
  Så vet jeg hvertfall hvem jeg heier på til NM.
  God helg Kristine 😀

  Ps: all flytting og oppussing er jo fysisk aktivitet og gratis trim i deffingen .
  Du får be din kjære om a ta seg av kaffekoking, matlaging og bildeoppheng, så kan du ta de fysisk krevende oppgavene 🙄

 7. Kristina89

  jajajajaj 😀 det va gøy å lese 🙂 du, når tid dato er det NM ? kjempe lyst å komme til oslo åse på 🙂 heier på deg vettu 😉

 8. cathrine

  JAAAAAAAAAAAA!!!!!! Så fornøyd med å se deg på scenen igjen, det blir så kjekkt!!Count me in i heiagjengen da, jeg sitter der og hyler med Bergensdialekten min og er den som griner av glede når du tar gullet; wee!!:D Dette var jeg glad for å se/høre Kristine.. ¨
  Keep on going!! 🙂

 9. Hanni

  Kul att du ska tävla igen! Kommer följa dig i din satsning eftersom jag själv inte bestämt när jag ska upp på scen igen. 😎

 10. Yvonne

  Såååå bra STÅ PÅ!!! 😀 flink du er! Skal heie på deg!!!! Du er en stor inspirasjon.. 😉 masse lykke til bit tenna sammen å gi f i alle andre og gi bånn gass…! Masse lykke til! 😛

 11. Martine

  Yes,dette var helgens gladnyhet :mrgreen:
  Jeg kommer selvfølgelig å heier på deg,du er jo et stort forbilde!

  Ønsker deg en fin helg.Klem 🙂

 12. kriweb

  😯 Tusen takk dere!

  Janne: Ja det er nok mange som har hatt mer å rutte med på deff enn dette så det skal nok gå bra. Tusen takk for tiltroen! 🙂

  Daniel: Takk! Dumt at du ikke var dommer 😛
  Jepp, sees i tåka :mrgreen:

  Nina: Tusen takk!

  Pinglo: Takk! 😀

  heidi: Jeg ble veldig glad i går! At diagnosen muligens er verre enn antatt forandrer ikke det faktum at jeg føler meg helt fin og kan leve et tilnærmet normalt liv mens jeg enda er ung 🙂
  Ja maling er bra for skuldrene! 😉 Og løfting er en killer for hele kroppen.

  Kristina89: Det er 3.okt om jeg ikke husker helt feil!

  Pernille: Takk! 🙂

  Synnøve: Bra! Jeg trenger nok det :mrgreen:

  Cath: Takk!! Men.. Skal vi ikke være i tåka sammen? Du stille, ja? 😐

  Hanni: Ta et standpunkt og følg meg på deff nu fremover då! 😎

  Yvonne: Det skal jeg! Kjører samme opplegg mutters alene, liker det best sånn 🙂 Bare at denne gangen skal jeg virkelig ønske det og kose meg – da tror jeg man har gjort sitt beste.

  Martine: Tusen takk! Det er koselig, stor klem

  Malin: *weee* Takk, jeg trenger heiing

  God helg!!

 13. Hanne

  Sexy mama 😎 😀
  Dette var v irkelig en gladnyhet, på flere plan. Knallbra at du får lov å fortsette som du har til nå, og sååå kult at du har valgt å stille igjen 😀 Da må jeg bare ta turen inn og se, det er avgjort.

  At du fikser diett oppi alt det andre denne sommeren er jeg ikke i tvil om. Du er jo ikke som «alle andre» på diett, og siden du spiser når du er sulten heller enn å ha måltidene timet og tilrettelagt burde en travel hverdag ikke by på problemer, mener nå jeg. I så fall blir vel heller problemet at du går ut for hardt og glemmer ut spisinga oppi flytting og dekorering (sukk..drømme drømme) 😆

  Ta godt vare på deg selv, og MASSE LYKKE TIL 😀 😀 😀

 14. cathrine

  Jeg kan ikke stille i bodyfitness Kristine, er du gal hihi.. Men stille; joda. I’ll be back in AF, uten samboer som dumper meg 8 uker før tenker jeg at jeg skal klare holde fokus, forhåpentligvis dør ingen familiemedlemmer heller, men kanskje jeg skal be samtlige ta en helsesjekk før jeg bestemmer meg helt hehe. Bestemmer meg nok ganske snart for om det blir til våren eller ikke.. 😉

 15. kriweb

  Hanne: Jeg føler jo at jeg skylder meg selv den viten om å ha gjort sitt beste i noe, nå føler jeg at tråden henger litt løst. Og legen var så positiv til trening atte (selv om jeg unnlot å nevne bodyfitness, tviler på at kunnskapen er like stor her som i kardiologi). Så lenge jeg holder meg unna ekstremsport som boksing o.l 🙂
  Deffen skal nok gå bra, mitt opplegg er svært tilpasselig ja – den følger mitt liv og ikke omvendt.
  Tusen takk snupp!

  Cath: Det kan du vel! Jeg fikk med meg at det var mye vondt som skjedde i tiden før ja.. det er ikke lett å gi slipp på noe man har startet på da. Men du er tøff, dette vil gå som smurt neste gang du bestemmer deg 😉

 16. Stine

  Her har jeg vært uten nett i mange dager, og se så mye jeg har gått glipp av allerede! Så gøy at du skal stille igjen!! Da skal jeg søren meg komme nedover og heie – men denne gangen vil jeg hilse på også :mrgreen:

  Nå ble jeg virkelig SÅ GLAD på dine vegne!! 😀 😀

 17. Hanni

  Hehe…jag går redan på diet. :mrgreen: Sista två veckorna har varit lite sämre medvetet, men nu är det 100 % igen. 😛

Det er stengt for kommentarer.