Heilnorsk

Denne helgen har vært preget av mye nasjonalisme og feiring av Norge og nordmenn.. nesten litt lei av oss nå. Hvor var du da Rybak vant liksom  :lol:

Super dag i går med lang tur i det fine været, titte litt på interiørting på storsenter og deretter grand prix med all slags tilbehør av mat og søtt. Såå gøy, jeg var skikkelig Eurovisionsschlagerfestival-nerd i går. (Ja, det er faktisk det svenske ordet for det).
Litt forskjellige bilder fra gårsdagen:

Morgentur
img_8611

Soling på balkongen
img_8619
img_8621

Svensk lett-ostekake
img_8626

Mammadalten
img_8666

I dag har vært en nydelig dag!
img_86841 

Kostholdet skal jeg ikke skrive ned, men jeg kan garantere at ingen slår meg i antall kcal :lol: 
Stikkord; rømmegrøt, spekemat, rømmegrøt, rømmegrøt, kake, is, og is. I say no more.

I morgen blir dette en trenings- og kostholdsblogg igjen, lover! Mye god og sunn mat i vente, og litt endring på øvelser når det gjelder trening.

Håper dere har hatt en fantastisk 17.mai!

3 kommentarer til “Heilnorsk

 1. Malin

  Det er heldigvis lov å kose seg på 17.mai, og jeg angrer bittert på at jeg ikke spiste mer is.. 🙁

  Hvordan reagerte Todd og «mammadalten» på tog og korpsmusikk?
  Melvin ble livredd og gjemte seg under komfyren..
  Sære sære katten :mrgreen:

 2. cathrine

  hohohoh det er så godt å høre.. Kostholdet mitt var det samme på 17.mai, så nå er det strengt fremover, men..17.mai er jo..17 mai 😎 Har lagt ut bilde av den ene herligheten på bloggen min, skal legge ut av jenten også, hun er helt vanvittig kule markeringer i ansiktet på :mrgreen: Gleder meg til inspirerende oppskrifter Kristine!!Ha en fin fin dag, trening av m.latissimus dorsi og slanking av fettdepoene awaits.. 😆
  -CaT-

 3. kriweb

  Malin: Akk ja.. da synes jeg faktisk det er bedre å angre på at man spiste litt for mye. Få det ut av systemet liksom 😀
  Stakkars Melvin.. Mammadalten Jack sto og pep i takt med alle disse trompet-dubbedittene og ble stressa av at vi sto helt stille – mange andre hunder var det der og. Todd var hjemme og jeg tror han hadde det ganske greit, han lå garantert og sov på teppet sitt 😀

  Cat: Det var tross alt 17.mai ja.. godt å høre at jeg ikke var alene :mrgreen:
  Aw, så bildene nå – så skjønn!

Det er stengt for kommentarer.