En dag nærmere helg

Man burde kanskje ikke gå og glede seg til helg allerede torsdag kveld, men jeg trenger virkelig noen dager med mer søvn nå kjenner jeg. Jeg er så trøtt at det er helt ekstremt.. det tar riktignok på å kun sove 6 timer hver natt, men det går på et vis sånn ellers- bortsett fra denne uka. Kanskje det har noe med pollen/allergi å gjøre? Jeg er ikke allergisk av det jeg vet, men det er lenge siden jeg har vært så trøtt. Ikke slapp, bare sviiir i øynene. Må lukke de innimellom, flaut i møte da :oops:

Hadde en liten cowboystrekk etter jobb i dag, og forsov meg faktisk til balletten. Men glad jeg dro, alltid så deilig å få danset! Det var dessuten siste gang før sommerferie, litt dumt. Får prøve noen moves her hjemme istedet, vil gjerne beholde mykheten og fleksibiliteten.
211

Det ble pølse til middag i dag og, blir ofte det samme 2 dager på rad – når pakken først er åpnet.
img_8575

Og en sans youghurt (eple&pære) som «dessert», med kokos over :grin:

Fikk dette bildet tilsendt – fra bryllupet vi var i for litt siden. Jadda.. Neida så.
flex

9 kommentarer til “En dag nærmere helg

 1. synnøve

  Du er ikke alene om å være dødtrøtt for tida! Er så trøtt om morra’n at jeg vil gå så langt som å kalle det dyreplageri! 😆

  Men, nå er det fræddan, og snaart helg. Heldigvis 😉

  Fiiine bicepsen :mrgreen:

 2. Malin

  Jeg henger meg med på trøttis-bølgen.. 😎
  Det er heldigivs helg, og kort uke i neste uke :mrgreen:

  Men, du reiser jo snart til Hellas Kristine. Tror ikke det blir ett problem å slappe av der :mrgreen:

  Du må ha en superhelg! Og en flott 17. mai 😀

 3. Hanne

  Du er såvisst ikke alene nei 😆 Etter jeg flyttet og begynte å pendle har jeg ikke helt kommet inn i ny rytme, så jeg sovner litt for sent i forhold til hvor tidlig jeg må opp. Ergo blir det søvnunderskudd. Masse søvnunderskudd….

  Selv om det er tydelig hvorfor du er trøtt, kan jo det at du svir sånn i øynene være tegn på noe annet. Der er såvidt jeg har fått med meg ganske kraftig pollenspredning her øst, så…hmm..

  Morsomt med litt utradisjonelle selskapsbilder 😉

 4. Kristine

  Lider også av «trenger-å-sove-mer» syndromet om dagen.

  Vanligvis kvikner jeg til på våren, men ikke i år gitt. Blir godt med helg i alle fall! 🙂

 5. Thale

  tror det er flere som lider av sovesyndromet! blir deilig når alt av pollen forsvinner!

  fra i dag har jeg offisielt ferie! :mrgreen: (v :mrgreen: ar denne jobbsøkingen da.. kremt)

 6. Emilie

  Så vakker du er! Jeg lurer på hvordan du har fått så nydelig brunfarge. Selv er jeg naturlig bleik og blir ikke særlig brun i sola. Har prøvd minst 10 forskjellige selvbruningskremer og syns det alltid blir brunoransj og ujevnt.. Og solarium er ikke noe alternativ for meg. Kanskje du har noe tips til en bleiking som meg? Takk for en motiverende og fin blogg, Kristine (:

 7. pernille

  Jeg ville bare legge igjen en hilsen og si; du har en fantastisk blogg! Utrolig inspirerende å lese og jeg er innom hver dag! Jeg liker veldig godt at du virker å være utrolig disiplinert og flink, men samtidig har et ganske avslappa og reflektert forhold til «det hele».

  Stor stor inspirasjon! Fortsett sånn 🙂

 8. kriweb

  Synnøve: Det er freeedag! 😀 Håper du får slappet av og nytt helgen! Det var ikke-edruelig bicepsen, flaut..

  Malin: Ja, jeg burde egentlig ikke klage.. Hellas snart! Jeg må huske å gni det inn neste fredag :mrgreen:
  God helg!

  Hanne: Vi snakker om et underskudd som ikke kan taes igjen tror jeg.. litt godt å høre at jeg ikke er alene, noen ganger føles det som om jeg er den eneste som sover 6 timer 🙄
  Selskapsbilde ja.. det føles plutselig så naturlig etter litt drikke, godt det ikke skjer så ofte.

  Kristine: Ja nå får vi nyte helgen til det fulle!

  Thale: Heldig!! Da snakker vi heldig :mrgreen: Men huff.. søke jobb er kjedelig, masse lykke til!

  O: tack 😳

  Emilie: Takk! Jeg er ikke like brun lenger nå da det er leenge siden jeg tok sol, men føler at fargen har vart litt lenger takket være betakaroten. Jeg tar det hver dag. Ellers bruker jeg selvbruning; L’oreal spray til kroppen og Vichy til ansiktet.

  Pernille: Tusen takk! Slike tilbakemeldinger varmer veldig 🙂

Det er stengt for kommentarer.