Go’ og mager

I dag ble det middagspølse til middag! Jeg er fortsatt veldig lei meg for at lakseproduktene gikk konkurs :cry: men gildes go’ og mager er en ok erstatning. Jeg spiste faktisk mye laksepølser på deff i fjor, det var så enkelt og godt.. Jeg var vel omtrent den eneste som likte de produktene.
En regel jeg har er å spise grønnsaker til minst ett måltid om dagen, det passer som oftest best til middagen.
img_8541
img_8542

Ellers fant jeg denne i butikken i dag, sorbet-is! Det slår ikke ekte vare, men gleder meg til å prøve – akkurat nå er jeg faktisk for mett :shock:
img_8543

En siste anbefaling om du skal på svensketur i nær fremtid; lett ostekake. Den er veldig god, kalorifattig og full av proteiner. Spiste faktisk en del av dette på deff og, alt går så lenge man tenker proteinrikt og antall kalorier ut/inn.
img_8544

14 kommentarer til “Go’ og mager

 1. Hanne

  Å så sommerslig is! Sorbet er perfekt når det er varmt eller som en lettere dessert etter en tung middag..hmm..sommer sommer..drømme drømme..

  Jeg prøvde aldri lakseproduktene (med vilje), men kyllingpølser synes jeg er ganske greit sånn en gang i blant. Kjekt når man vil ha noe annerledes enn bare rent kjøtt/fisk, og noen slike på grillen er også en del billigere enn å bare grille biff og kyllingfilet 😛 (student vettu..)

  Den ostekaken skal jeg huske på! Når vi først er på harrytur plukker vi som regel med oss et par ting som ikke står på handlelisten, og da er det greit med slike ting som ikke er for unyttig/usunt som kan ta plassen til det man ellers ville lesset oppi kurven 😆

 2. Lillemy

  Det var vel ikke veldig rart de laksepølsene ikke ble no mer av? Jeg hadde nå faktisk ikke fått med meg at de ikke var mulig å få tak i lenger. Og det var nok bare du som likte de i hele verden, det er jeg sikker på 😆

  Den ostekaka skal jeg se etter neste gang jeg er i Sverige, ostekake er utrolig godt, og finnes det en som er mulig å spise også på diett så sier jeg ja takk jeg 😛

  Fortell om den smoothies saken da, den ser jo utrolig god ut, men jeg tørr jo aldri kjøpe produkter jeg ikke vet er gode. Men har fått utrolig mange gode tips fra bloggen din 😀

 3. Marielle

  Jeg også savner lakseproduktene 🙁
  La min elsk på burgerne jeg..
  Her om dagen var jeg så heldig at jeg fant ei god erstatning;
  lakse-/ørretburgere (med 65% fisk, mener det er samme som de fra mills?) Så nå er jeg fornøyd igjen :mrgreen:

 4. Lill Adriana

  Hmm… Her har jeg noen kommentarer.

  1. Jeg likte også laksepølsene, når jeg var å grillet med min kusine og noen flere i fjor endte jeg opp med å spise alle av laks, fordi jeg var den eneste som likte det 😆 Viste ikke at de var borte 🙁

  2. Nå skjønner jeg ikke. Du spiste ikke isen du kjøpte? Jeg har vanskelig for å tro på dette. 🙄

  3. De «go’ og mager» pølsene er veldig gode i omelett med kesamdressing og mais til. Nam..

  4. Ha en fin dag!

 5. Malin

  Jeg har plukket opp en god del mat tips hos deg, og i går lagde jeg ein liter med fun light-gele`en 😉
  Gleder meg til å smake!!!

  Samboeren min er så imponert over kreativiteten min på kjøkkenet for tiden..kremt.. :mrgreen:

 6. Anya

  God morgen! 😆 Har du testet lakseburgerene de selger i frysen hos Europris? De består av kun laksekjøtt og krydder såvidt jeg har fått med meg, og de er GODE 😛

 7. Marianne

  Jeg digga også de laksepølsene!!! je har ikke fått med meg at de har gått ut egentlig, men det er fordi jeg føler pølser alltid går med til grilling om sommeren 😉 hva skal jeg grille nå liksom?? når alle andre griller ekle bacon og ostepølser..blir bare kvalm på tanken her jeg 😡 ❗
  Forresten..den gele’en (vet ikke hvordan jeg får til strek over..hehe) den må jeg prøve snart. Har helt glemt den jeg..på 17 mai blir det gele istede for is tror jeg 😆

 8. kriweb

  Hanne: Sorbet er myye bedre enn denne.. dette var et forsøk på frossen smoothies, som ikke slo helt an hos meg i hvert fall. Men verdt å prøve uansett!
  Det får bli kylling- og kalkunpølser på meg fremover.. skuffa.

  Lillemy: De var gode!! 😆 Pølsene, burgerne, de søte små laksebollene.. sukk.
  Den ostekaka er veldig god, men ikke lik som ostekake slik vi kjenner den. Ingen kjeksbunn for å si det sånn 😀 Men smaker litt som søt cottage cheese-kake, absolutt godt på diett.
  Anbefaler heller lett-is, se innlegget over.

  Marielle: Godt det var flere enn meg. De er blitt erstattet med kanelboller, det er så typisk.. Gjorde du, hvor? Jeg var egentlig mest glad i grill- og middagspølsene jeg.

  Hanni: Det er *mums* som dere bruker å si 😀 Må ha litt sylt på ja.

  Wonderboy: det er et kjent scenario :mrgreen:

  Lill:
  1. Ja det er så dumt.. ellers vet jeg jo hva vi hadde spist mye av i sommer. Det får bli kylling- og kalkunpølser..
  2. Du har så rett, jeg klarte selvfølgelig ikke å la være :mrgreen:
  3. Jaa, det skal jeg lage! Omelett er så godt når det er mye oppi.
  4. Ha en fin dag du og!

  Malin: Håper du lagde den litt sterkere enn vanlig da.. hva synes du, og samboer?

  Anya: Nei, de har jeg ikke smakt.. har en europris i nærheten da, får ta en tur og titte.

  Marianne: det var ingen flere enn meg, Marielle, Lill og deg som ville ha de så.. de sluttet å produsere.
  Jeg holder meg til grillpølser-light :mrgreen:
  Ja den må du prøve! Men ikke i stedet for is på selveste 17.mai, fy! 🙂

 9. Malin

  Lagde gelen`en sterkere enn vanlig saft ja, å det var jo bare helt nydelig 😀
  Det fallt i smak hos samboer også :mrgreen:

  Nå skal det lages i bøtter og spann!!!

 10. ragii

  Lurer på en ting angående kostholdet ditt. Du skriver at du unner deg en sunn «dessert» etter middag fordi du driver med periodisk faste, men spiser du denne som kvelds eller spiser du både noe etter middag og deretter et måltid til senere på kvelden? Klem:)

 11. Marielle

  Ser jeg er litt treig å svare her…
  Jeg fant burgerne på Rimi, de var av merket Sjarken..
  Veldig gode etter min smak! Så blitt mye fisk på meg siste par ukene…hehe..(reine fileter innimellom også selvfølgelig!;)
  Fisk er nam!!

 12. kriweb

  Malin: Godt å høre! 😀

  Ragii: Det kommer litt an på om jeg spiser lunsj eller ikke, jeg spiser ofte kveldsmat i tillegg til «dessert» etter middag om jeg har spist lite på jobben. Slår jeg til med mer mat til lunsj, så slår jeg dessert/kveldsmat sammen 🙂

  Marielle: Sjarken, jøss aldri hørt om. Takk for info! 🙂

Det er stengt for kommentarer.