Grønn gélé

.. smaker bedre enn det ser ut!
jello21
Lagde med lemon/lime fun light, og den ble veldig frisk og god. Kunne godt ha blandet ut med mer saft, husk at man fint kan lage blandingen sterkere enn om man skal drikke den.

Ellers skal det mye til før jeg blir lei av salat, så lenge man er flink til å variere på ingrediensene så kan man fint spise det hver dag – og bør også gjøre det.
salat

Til slutt en liten beskjed til en fra kolbotn. Det er ikke ofte jeg får meningsløse kommentarer her lenger, det er for det meste både positivt og givende og det gir meg mye motivasjon. Nå skal det sies at slike som deg gir meg nesten enda større motivasjon til å fortsette.

«kjør på med masse varer ståå på nå bli hulken delux:)klovn ler ass»
 
håpet du ikke holdt kjolen jeg da!!er du sammen med typen enda eller er det slutt!!»)

så deg kjørte innover til byen rundt kl 06.15 på mosseveien i en sort golf regnr bd 318 eller noe.tror du hadde sort skinnjakke på deg:)du har mistet den ene Kapselen på dekket høyre foran hehe kl 06.22 paserte du oslo s og du kjørte som en gris heheh full fart forbi hihihi.»)

Klarer du ikke helt å bestemme deg?

15 kommentarer til “Grønn gélé

 1. Thale

  for noen kommentarer 😯 jeg synes forresten du skal trene en gang på colosseum eller sjælyst snart jeg 🙄 kremt 🙄

 2. kriweb

  Thale: Av de stedene så liker jeg meg kanskje best på sjølyst.. større sjanse for at det blir en tur dit snart 😀

  Cathrine: Tydeligvis! Den feige lille fisen 😆

  Ane: Koselig å høre, det kommer nok mer!

 3. Malin

  Jeg skal så lett prøve den gele`en :mrgreen:
  Sliter skikkelig med søtsuget for tiden, så den kan nok være ett «søtt» innslag istedenfor å kaste meg over alt annet 😕

 4. Pinglo

  Du får trøste deg med at med ordleggingen i kommentarene tatt i betraktning stoppet trolig den mentale utviklingen i fire-femårsalderen hos din kjære «beundrer» 🙄

 5. Mimmi

  Jeg lagde også geleen med lime og lemon-saften, og oppdaget fort at jeg bare kunne kjørt på med saft. Det var også en litt ekkel smak der… vet ikke hva det var, men innbilte meg at det var gelatin-pulveret som smakte, og når jeg vet at gelatin kommer fra dyreknokler, hjelper ikke akkurat det… 🙁

 6. Anonym

  Hvordan ser treningsprogrammet ditt ut for tiden? Har du noe fast opplegg? Trener du styrke hver dag? Hvor mange repetisjoner og sett kjører du?

 7. kriweb

  Malin: Jeg har søtabstinenser fra helgen selv.. tips: sans youghurt, gélé, proteinbar/cookies, kokos over kesamen etc.

  Pinglo: Ja du sier noe.. Jeg hadde vært så flau, hva slags glede kan det gi liksom.

  Mimmi: Fant fort ut at man kan lage blandingen ganske sterk jeg og. Morsomt at du sier det, for den tanken slår meg til tider.. gelatin er faktisk collagen o.l fra griser/dyr 😕 Man skulle vært ung og kunnskapsløs igjen! 😆
  Blir kanskje bedre om man tilsetter fryste bær, eller spiser med vaniljekesam/saus.

  Anonym: Jeg trener fortsatt 2-splitt, 4 dager i uka. Man&Tors er overkropp og Ons&Fre er underkropp. I tillegg trener jeg 3-4 kardioøkter i uka.
  Reps og sett varierer nesten for hver dag; i det siste har jeg kjørt 3-4 sett og 10-12 reps på overkropp og litt færre (men tyngre) på ben.

  Thale: Jeg skal gi deg et lite vink 🙂

 8. Anya

  Hehe, ja den meldingen var jo oppegående…Snakke om hjulkapslene dine liksom..gud for en dust 🙂

  Jaja, godt man selv har bedre ting å finne på! Trene for eksempel 😀

 9. Hanne

  Uff, godt det ikke bare er jeg som sitter igjen med cravings etter helga. Her ble det fruktcocktail m/hjemmemekket vaniljekesam (var tomt i kjøleskapet 😯 ) og kokos. Mmmmmm!

  Har du prøvd heistad-gelé forresten?
  Jeg får helt noia av smaken av kunstig søtning, (og blir heller aldri kvitt suget på det viset) så som regel blir det heller «ekte vare» i mindre doser på meg.

 10. Sandra

  Morsomt du tok opp gelè, fordi det er noe jeg har lurt på angående det. Det er mange som sier det ikke er noen kalorier når du bruker gelatinpulver og fun light saft. Men det er jo det? Det er jo kalorier i gelatinpulveret, eller hva?
  Og hvor mye pulver bruker du til hvor mye saft?
  Mange spørsmål på en gang her :p

 11. kriweb

  Anya: Ja jeg synes den siste kommentaren hans var givende..
  Det er godt vi har forskjellige interesser 😀

  Hanne: Det hørtes jo godt ut! Kokos kan være bra å ha liggende.
  Nei har aldri prøvd Heistad geleen, men de har jo god vaniljesaus. Og hermetisert frukt.
  Jeg liker også best «ekte» vare, så når jeg planlegger å kose meg så blir det det 😉

  Sandra: Jo, men det er snakk om usle 80 kcal på en hel liter ferdig laget gele (om man bruker hele pulverposen). Spiser man 1/4 som er en god porsjon så blir det typ 20 kcal – slikt skal man ikke telle eller bry seg om! 🙂

 12. Sandra

  åja da så 😀 jeg trodde en pose var på rundt 300kcal! Godt å vite, 80kcal for en hel gelè er jo null stress^^

Det er stengt for kommentarer.