Sterk, men svak

Jeg liker at noen mennesker som ikke ser sterke ut faktisk er det, men også at mennesker som ikke er spesielt sterke ser ut som om de er det. Avlive fordommer, det liker jeg vet dere :wink:
Det handler ikke bare om det rent fysiske eller utseendet, men jeg lar meg inspirere av mennesker som har kommet seg sterkere ut av noe vondt, som har opplevd noe utrolig eller som har fått testet både styrke, svakhet og livet generelt. De fleste har jo en historie, tenk så mye vi ikke vet om folk vi møter for første gang. Eller som vi leser om. Det er derfor det er så viktig å ikke forhåndsdømme, uansett hvor lett det er.

Jeg er kanskje ikke så sterk fysisk i forhold til mange andre, men jeg er fornøyd med at jeg ser sterk ut og at ingen kan se min svakhet innvendig. Det har gjort meg sterkere, og det er min motivasjon til å fortsette med all den treningen jeg gjør. Noen ganger må man miste eller rokke ved noe trygt og stabilt for å kjempe for det.
Jeg er sterk, men svak. Jeg er syk, men frisk.

Jeg liker ikke å vise svakheter, men hvem gjør vel det?

getattachment21Om et par uker vil jeg få vite litt mer om videre fremgang og planer, så da blir det nok en oppdatering på hva som skjer videre! Og hva jeg har gjort, hvordan jeg har tenkt osv.

Jeg får ikke blogget noe særlig denne helgen, så jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

P.S Om man trenger en liten oppløfter i hverdagen, sjekk ut lolcatz
11 
21 
31 
5 
6 
7 

Geniale :mrgreen:

 

14 kommentarer til “Sterk, men svak

 1. Malin

  De kattene er til å le seg skakk i hel av :mrgreen:

  Håper alt går bra og at resultatene jobber med deg og ikke imot..
  Du er virkerlig en flott person 🙂

  Jeg prøvde ut squash-lasangen din ikveld, og det var snadder 😉

  GOD HELG!!!

  Jeg skal pleie stakkars Melvinpusen min som har vært slosskjempe i natt. Ikke særlig sterk på innsiden eller utsiden.. 😆

 2. Yvonne

  Synes du er utrolig flink, håper ting går bra for deg. Alle mennesker er heldig vis forselige, man bør tenke mere på seg selv en det andre gjør å sier. 🙂 selv i styrke trening =0) Håper du får en strålende helg. 😀 ønsker deg alt vel 😛

 3. Hanne

  Hahaha, åååh, jeg ler så laptopen nesten faller av fanget 😆
  Lolcatz er bare fantastiske.

  Jeg synes det er utrolig imponerende at du er så positiv og har så god fremgang i livet når du samtidig har en såpasse alvorlig diagnose å ta hensyn til. Jeg blir like overrasket hver gang jeg blir minnet på de svakhetene du velger å fortelle oss lesere om, rett og slett fordi jeg stadig vekk glemmer at de finnes! Du virker så balansert, reflektert, rolig og gjennomført sunn, frisk og STERK at det er vanskelig å huske på at dette ikke nødvendigvis er hele sannheten.

  Masse, masse lykke til med videre undersøkelser! Håper du får mere klarhet i hvordan du best kan hanskes med dette fremover 🙂

 4. Kristina89

  Kjempe bra skrevet Kristine, må daglig innom bloggen din for å sjekket om du har blogget noe nytt, for det er AKLTID like gøy og intressant å lese det du skriver, forsett med det er du snill 😀 Ha en flott helg 😀

 5. synnøve

  Jeg krysser fingre og tær for at resultatene er bra! Jeg beundrer deg virkelig for alt du får til, og ikke minst hvor sterk du er, på alle mulige måter 😎

  Ønsker deg og søte Todd en flott helg 😀

 6. kriweb

  Malin: Stakkars Melvin, går det bra med han?
  Takk, krysser fingrene 😀 God helg!

  Marte: God helg! 🙂

  Martine: Jeg håper og tror det, klem

  Thale: Mythbusters 😆

  Yvonne: Veldig enig, god helg!

  Hanne: Dette er noen av favorittene 😆 Man klarer ikke å la være å le av de.
  Tusen takk Hanne, du er så oppriktig god! Jeg er denne gangen på nytt sted med nye leger, så det er alltids håp for forbedring og oppfølging. God helg 🙂

  Kristina89: Tusen takk! Jeg fortsetter å blogge så lenge jeg og andre får noe ut av det, blir en liten stund til i hvert fall 😀

  Synnøve: Jeg og, så det blir jo en del fingre og tær :mrgreen:
  Tusen takk, jeg og dyra slapper av i sofaen. Ha en fin helg videre!

 7. Cathrine

  U made my day Kristine!! sitter her og flirer av kattene så kaffien spruter ut nesa :mrgreen: måtte gi deg litt creds for den på bloggen min 😉

 8. kriweb

  Cathrine: Så bra at flere enn meg ler høyt av disse, nå skal det blogges flere slike i ny og ne :mrgreen: Stor klem

  Pinglo: Ja :mrgreen:
  Takk for det!

 9. Ulrika

  Intressant. För mig är det nästan tvärtom ibland. Jag har gått igenom mycket men det är inte mycket som syns på mig vid första anblicken. Många märker inget även om de träffat mig ett antal gånger. Men jag tycker istället det kan vara jobbigt om folk INTE vet vad jag lever med för problem eftersom det lätt kan leda till att jag döms ut som lat eller otrevlig om jag inte orkar göra lika mycket som andra eller vara lika social.

  Önskar dig fortsatt bästa hälsa utifrån dina förutsättningar. 🙂

 10. kriweb

  Ulrika: Jeg skjønner hva du mener, jeg har vært i de situasjonene og. Om jeg blir dårlig, hjerteanfall e.l så er det greit at folk vet det. Jeg er stort sett sammen med nære venner og familie som vet, og jeg har valgt å være åpen om det utad på bloggen. Men om jeg er ute blant ukjente så vil jeg helst ikke at de vet.. vet ikke helt hvorfor.
  Ønsker også deg alt det beste!

Det er stengt for kommentarer.