Wild berries

Dette spiste jeg mange håndfull av på jobben; bringebær, blåbær og vindruer.
getattachment
Blå og fin på tunga ja..

Hva kan man spise av desserter som er så og si kalorifritt?
Et av svarene er gélé!
img_8097img_81101

Jeg lagde like gjerne en liter i slengen;
1 liter blandet fun light saft (denne gangen ble det wild berries, neste gang prøver jeg lemon lime!)
1 pose gelatinpulver
(1/2 pose frossen bringebær)

Lagde også en kjapp salat etter trening, med egg og reker. Anbefaler å alltid lage mye salat når man først kutter opp grønnsaker slik at man har et par dager på rad. Jeg pleier også å koke opp flere egg og ha stående i kjøleskapet, da holder de seg lenger enn rått og det er dessuten raskt og enkelt.
img_8115

17 tanker om “Wild berries

  1. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Ganske så godt :mrgreen:
    La meg anbefale Heistad vaniljesaus, 57 kcal pr 100g 😉 Eller litt vaniljekesam.

  2. avatarYvonne

    Dette så utrolig deilig ut =0) trur jeg må prøve å lage desseren nam.. =0) blåbær er jo utrolig godt å =0)

  3. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Kristina89: Eventuelt, ja 😀

    Yvonne: Det var smakelig, tror lemon/lime blir nesten bedre.. friskere i hvert fall.
    Ja, man kan jo hive oppi det man ønsker oppi der 😀

    Tone: Bland saften, varm den opp og når den er lunken heller du oppi gelatinpulveret (kan også bruke plater). Rør godt, inn i kjøleskapet og vent noen timer 🙂

    Charlotte: Kjempegodt! Spiste akkurat en porsjon nå.

  4. avatarKristine

    Geleen så kjempegod ut! Den må prøves ved anledning.

    Må bare si at bloggen din er veldig insiprerende og motiverende, masse interessangt å lese på her:)

  5. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Ja, anbefaler det. Smart å kunne variere med all slags fun light smaker.
    Tusen takk!

  6. avatarHarefrøken

    Fantastisk siden, fortsett med det! Utroig vakker fysikk på deg, og et vakkert ansikt. Stå på videre.

    Ha en solskinnsrik dag 😉

  7. avatarEmilie

    Har bare lyst til å dele en stor glede jeg fant i butikken i dag; Nemlig MAGER vaniljekesam! Den har jeg ventet på 😀 Så i kveld blir det sukkerfri gelè og mager vaniljekesam. (:

    Ellers har jeg bare lyst til å skryte av deg Kristine.. Du er så vakker. I tillegg virker du som en veldig flott person

  8. avatarBirgitte

    Høres deilig ut. Må prøves i kveld:)
    Mange gode tips her, det liker jeg!

    Det med eggene høres kjempe genialt ut! Sparer mye tid. Hvor lenge kan de ligge i kjøleskapet når de er kokt? Egg har jo for såvidt veldig lang holdbarhet som rå og.

  9. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Thale: Gjør det og let me know :mrgreen:

    Harefrøken: Tuusen takk! Her skinner sola 😎 Håper du får en fin kveld!

    Cathrine: Mhm! Venter i spenning på lemon&lime smak

    Emilie: Weee! Har de endelig klart å produsere det! Hvor fant du?
    Åh, takk snille 😳

    Birgitte: Ja, bare husk at det tar noen timer før den stivner.
    Jeg koker mange i slengen mest fordi det sparer tid, og det er lurt å gjøre om det er kort tid før utløpsdato – de holder seg nemlig lenger som kokt etter dette. 6-7 dager kanskje.

  10. avatarMari:)

    Heidu 😉 ! Lurer litt på denne gèlèen din jeg da vettu.. Fått litt dilla på denne oppskriften, men lurer litt på næringsinnholdet i gelatinen. Vet du dette? 😳 Du har, btw, den beste fitness bloggen i Norge!! Masse fornuftig, nyttig og interessant! Keep it that way!! 😀

  11. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Mari: Sånn skal du ikke tenke på Mari, det er bare litt pulver! 😆
    Men jeg sjekket det opp for deg da; gelatin er collagen/protein fra dyr (bl.a svin) og inneholder 353 kcal pr 100g. Om man bruker hele posen (som kun er 25g) i en hel liter med gélé, så blir det totalt kun 88 kcal
    Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *