Torsk og tykkelse

Rolig som vanlig, men en fiin dag! Våknet litt senere i dag, men gikk allikevel en times tur på stranda. Det er så godt å komme seg ut, på med store solbriller og bare gå.. jeg tar det ikke som en treningsøkt, men heller som en pause. En tenkepause bort fra det hverdagslige.

Det ble som nevnt bentrening i dag, og må si meg fornøyd selvom formen ikke var helt på topp.
Knebøy
50 kg 8×2
70 kg 5×2
Strakmark
50 kg 8×2
70 kg 6×2
Supersett:
Leg.ext. 50 kg 8×3
Lårcurl (sittende) 60 kg 10×3

(Jeg hadde tenkt til å filme noen øvelser i dag, men kameraet hadde ladet seg ut..)

Fikk tatt noen ryggbilder (igjen) tidligere i dag. Jeg fikk det plutselig for meg at ryggtykkelsen var dårligere nå enn før og at jeg hadde blitt mindre, men jeg har nok klart å holde den ved like selvom jeg ikke har noe særlig fokus her lenger.
img_8039img_80441
(Det er klart at den kunne ha vært tykkere, men for meg og hva jeg trives med så er den akkurat passe).

Torsk til middag!
Det går mye raskere å koke den, så det kommer jeg til å fortsette med. Tilsett gjerne krydder og en liten klætt med smør. Nammi!!
Jeg må huske å kjøpe sitronpepper, det tror jeg blir enda bedre på.
img_8056

img_8058img_8059
Brokkolien kokes i 2-3 minutter, og torsken i 12-15 minutter.
Må såklart ha en stor salat i tillegg;
img_8063

7 kommentarer til “Torsk og tykkelse

 1. Stine

  Fisk er godt! Jeg skal prøve meg på pangasius(?)-filet i morgen, spennende med noe nytt 😀

  Har hatt en sløv søndagskveld, delvis brukt på å surfe igjennom tidligere innlegg i bloggen din. Selv om jeg har lest dem før, gir det meg motivasjon og ny giv til mini-diett før ferie! Så, takk for inspirasjon, for meg er du et flott forbilde 😀

  Klem

 2. Yvonne

  Flink du er =0) jøss kan si vi ligger ganske likt med kg. Det var moro. 🙂 Håper å få se en trenings film av deg etter vert hadde vert kult. 😛
  Ha en super fin dag ! 😀

 3. kriweb

  Stine: Var det godt? Har aldri smakt den fisken.
  Tusen takk for gode ord, klem

  e: Det har jeg faktisk hørt en gang for lenge siden, tar det som et stort kompliment!

  Synnøve: Duu 😳
  Markløft har det ikke blitt så mye av.. kjører for det meste ro-øvelser 😀

  Yvonne: Ja skal se om jeg får til en filmsnutt etterhvert 🙂 Ha en fin dag!

  Anonym: Den ER superdigg, har den i både lysegrå og brun 🙂 Kjøpt på Cubus.

 4. Stine

  Den var ganske god, men krever en del krydder (synes jeg). Du fortjener hvert ord :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.