Sunny Friday

sol_13284509image_666

Fri på den varmeste dagen vi har hatt i år, det er så deilig! Jeg kunne vært foruten fyllesyken jeg har i dag da, angrer på at jeg dro ut i går (det gjør vel de fleste). Det var ikke spesielt gøy, og jeg ble fornærmet noe så til de grader.. Sånt skjer.
Skal feire bursdagen min med familien senere, så nå skal jeg sette meg ut på balkongen og sooole litt først :cool:

img_7762

Jeg tror trening på et svett gym utgår i dag, blir nok en lang gåtur eller sykkeltur istedet.
Ha en strålende dag!

9 kommentarer til “Sunny Friday

 1. Yvonne

  Deilig med sol, håper formen din kommer seg fort da =0) Noe grunn til at du blei så fornærmet da? Blei du litt full? er ikke mye moro når sånt skjer. Håper du får en strålende dag =0)

 2. Malin

  Er det nå jeg ska gni det inn å si at jeg våkna uthvilt og opplagt kl 8 idag? 😎
  Nei, fyllesyken er ikke noe å spøke meg..hehe
  Dagne kan jo bare bli bedre da :mrgreen:

 3. Hanne

  Jeg er veldig glad for at jeg ikke går ut og drikker lenger (noe jeg vet du gjør ytterst sjelden), Blir jo bare sliten og uggen 😆 Nå hører det med at jeg gjerne deler en flaske vin med kjæresten i helgene, men sett bort fra litt dårlig søvn så påvirker det meg lite dagen derpå 😀

  Koooos deg i sola, det gjør hvertfall jeg 😎

  Å, og en ting til. Jeg sliter veldig med å få slike spenner som den du har på bildet til å sitte i mitt lange og glatte hår.. Funker det med noe hårspray e.l. først montro?

 4. kriweb

  Yvonne: Jeg ble ganske godbrisen ja 😆
  Det var en jente som sa rett ut til meg at hun synes jeg var stygg med så mye muskler.
  Hun var overvektig, tenk om jeg hadde sagt at hun var stygg som var så feit?

  Nå har det vært to kjipe opplevelser på kort tid, nå må det vel snu snart 😀

  Malin: Misunnelig ja! Dagen ble helt knall 😀

  Hanne: Jeg er meget glad for at jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger i året jeg drikker, men kunne fint vært foruten de dagene og.
  Åh, i dag har vi kost oss i sola 😎
  Prøv å få tak i de spennene uten rugler, disse gjør at den ikke går hardt nok sammen og da sklir den ut. Om begge er stive, så sitter den bedre. Evt tupere litt kanskje.

  Charlotte: Takk!
  Det skjedde på en fest, dro heldigvis ikke på byen. Nja, men jeg angrer veldig på at jeg ikke svarte ordentlig for meg. Ble bare så perpleks..

 5. Charlotte

  Du må ikke bry deg om hva andre mener, Kristine. Har selv hørt det mange ganger og jeg er helt sikkert på at jeg får høre det mange ganger til. Jeg syns en veltrent kropp ser mye bedre ut, så stå på videre og drit i hva alle andre sier 😉

 6. :D

  Missunnelse. Hun var feit, utrent og ikke helt happy med hvordan hun så ut, så må hun trykke ned andre for å heve seg selv. Kroppen din er jo kvinnelig perfeksjon 🙂 Å med ett utrolig vakkert ansikt to go with it 😯 Ikke tror jeg du har brukt noe «snacks» heller, vilket jeg ikke kan si jeg ikke tror om mange andre fitness jenter. Keep up the good work! Gi faen i hva missunnelige folk sier 🙂 (og si fra om du blir lei av svensker 😎 ) hehe 😳

 7. kriweb

  Charlotte: Det var første gangen jeg opplevde så direkte og ondsinnet kritikk, fader at jeg ikke svarte for meg. Ja ja, jeg ble kun sterkere av det 😎

  Thale: Godt noen deler mitt stygge syn på det :mrgreen:

  :D: Men de fleste pleier i hvert fall å snakke bak ryggen på folk.. makan. Neste gang.. da 😡
  Jeg kan med stolthet si at jeg aldri har rørt noe snacks.
  Takk for det, jeg har nå gitt faen i den hendelsen 😎

Det er stengt for kommentarer.