Must..sleep

Jeg er så trøtt i dag :shock:

Hadde en veldig bra helg med strålende sol, hyggelig bryllupsfeiring og god mat (og drikke). Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg drikker i løpet av et år, så det kjennes ganske godt på kroppen de få gangene jeg gjør det. Nå burde jeg jo selvfølgelig være fornuftig og holde meg til ett par glass vin, men greia er at jeg er ganske flink til å drikke mye. Ulempen er at jeg blir usedvanlig dårlig dagen derpå, denne gangen slapp jeg kvalme og ble mest sliten og trøtt grunnet kun ett par timer søvn. Og jeg kjørte hjem, 5 timer i strekk. Det er jenta si det.

Med denne gled jeg rett inn i bonderomantikken, skiftet til kjole senere på kvelden.
elveseter_red

I dag var det tilbake på jobb, deretter trening og så hente Todd <3
Treningen gikk bra, jeg startet med kardio som vanlig. Jeg glemte sko i dag, så det ble 10 min på mølle og 10 min på ellipse. Jeg var loka og startet med knebøy, men D kom og minnet meg på at det var overkropp. Fortsatte deretter med skuldre, ryggbredde og bryst. Sånt skjer.
Det var godt å få pusen hjem igjen og, han har blitt bortskjemt med kokt torsk så nå blir det innkjøp av torskefileter her og. Vi kan jo spise det sammen :mrgreen:

Nå blir det vasking av klær og taco til middag!

12 kommentarer til “Must..sleep

 1. Hanne

  Neimen, har du konebelte på bunaden 😮
  Der jeg kommer fra er det kun for gifte kvinner… Du er jo nesten der, men likevel 😉

  Det er så kjekt å se jenter i bunad 😀 Selv synes jeg at jeg får brukt min alt for sjelden…

 2. Malin

  Utrolig flott bunad:-)
  Å for ein utrolig festlig katt du har :mrgreen:
  Melvin min, sover også i de merkligste stillinger og skal helst prøve 10 forskjellige før han legger seg til ro..hehe

 3. Marte

  Heisann hoppsann:)
  nydelig med bunad, sjelden jeg føler meg så fin som når jeg har på meg min.

  Tenkte jeg skulle spørre deg om noe. Nordic nutrition sin gourmet protein, er den god? kjikka litt på artic frappe,..men lettere skeptisk på ting jeg ikke har smakt før:p

 4. kriweb

  Hanne: Jeg glemte kanskje å si at det var mitt bryllup vi var i? Neeida 😆
  Jeg visste faktisk ikke at det var det, lånte bunad av moren min og sølvbeltet er jo så fint.
  Synes vi skal innføre en egen bunad-dag.

  Malin: Takk, den er kjempefin ja.
  Katter er utrolig festlige. Han lå for øvrig nettopp på strykebrettet som står fremme, alt er jo selvfølgelig satt ut til og for han.

  Marte: Hei! Følte meg veldig fin, og litt stolt på en måte.
  Jeg synes gourmet-typen er den beste, mest smak. Om du er kaffemenneske så liker du garantert cappuccino frappe, jeg er mer sjokolademenneske så foretrekker melkesjokolade og peanut butter chocolate.

 5. Stine

  Jeg har også gått rundt i halvsøvne i dag, ikke spesielt gøy når man liksom skal lese til eksamen.. 😕 Oh well, ny dag i morgen.

  Kjempefin i bunad! 🙂

 6. Emilie

  Hei Kristine! Har gått å fundert litt på det med P-piller og muskelvekst. Hørt at dette ikke går sammen. Leste om en ny studie som viste at jenter som ikke brukte p-piller økte 60% mer i muskelmasse enn de som brukte pillen. Har du noe erfaring med dette? Vet du om noen body fitness utdøvere som bruker p-piller eller er det «bannlyst»?

 7. Hanne

  Jeg stemmer for en egen bunaddag! I år blir det 17. mai uten for min del, siden den ligger hjemme og jeg ikke har sjans til å hente den innen 17. .. jaja.. får gå ekstra mye med den neste år!

  Jeg er forresten også veldig nysgjerrig på det som stod i denne artikkelen om p-piller og muskelvekst.. 😕

 8. Anya

  Det er Gudbrandsdalens festdrakt jo! :o) Innmari fin! Hadde så øyst på sånn når jeg var liten, men det ble rutaliv og rondastakk i stedet..

  Ellers er jeg også interessert i dette med p-piller og trening, har aldri hørt om at det skal være dårlig. Derimot vurderer jeg å slutte med det, da jeg får kviser på rygg og skuldre i perioder.. Ikke kult når man skal inn i en tid med lite tøy.. 😆

 9. kriweb

  Stine: I dag er en ny dag, håper du også føler deg mindre trøtt i dag 🙂

  Marte: Da liker du den 🙂

  Trine: Jeg har bare det jeg har lagt ut tidligere (og de er ikke «vanlige» i og med at jeg poserer), men kan godt legge det ut igjen.
  Jeg vet at jeg har andre bilder fra enda lenger siden, men de er i album og må i så fall scannes.

  Emilie: Det var faktisk interessant synes jeg, skal lese studien når den kommer ut.
  Jeg liker ikke p-piller (eller noen andre form for piller) og måtte kutte de ut høsten 2007 grunnet helserisiko. Jeg vet ikke om jeg hadde sett ut som jeg gjør i dag om jeg hadde fortsatt med de – men mest sannsynlig hadde jeg det, kanskje med minimale forskjeller.. hvem vet?
  Uansett er dette med muskelbygging mest avhengig av dine gener, og ikke så mye hormoner. Jeg tok alle slags hormonprøver for å se om jeg hadde mindre østrogen etter at jeg kuttet p-piller for å finne ut mer om hvorfor jeg bygget muskler så fort, men prøvene var helt normale begge veier.

  Hanne: Så kjipt 🙁 Noe sier meg at det blir skikkelig bunadsvær i år! Og da vil nok mamma gå med sin.. så det blir nok ikke det på meg heller.

 10. kriweb

  Anya: Ja! 😀
  Sånn rondastakk tror jeg faktisk at jeg hadde da jeg var liten, sånn 3-4 år.
  Jeg tror ikke at det har noe særlig avgjørende effekt på treningen, men kanskje minimale forskjeller? Uansett så synes jeg p-piller er for risikofylt, ihvertfall de «vanlige» østrogenbombene.

Det er stengt for kommentarer.