Tiden går fort

Jeg har sett på bilder fra Sandefjord Open, og må få gratulere alle som deltok – spesielt bf-jentene da.
Jeg synes det var utrolig bra gjort av vinneren av den høye klassen, flott ramme og bare 17 år. Det ble dessuten en flott andreplass til Karen som stiller for samme klubb som meg, og videre ble vinneren av den korte klassen fine Vibeke som var min konkurrent på Sandefjord Open 2008 (da var det bare oss to faktisk, to nervøse debutanter). Gratulerer så mye dere!
Tiden går så fort, 1 år siden allerede. Jeg husker dagen godt, jeg var såå glad. Stolt, nervøs, lettet og sliten..alt på en gang, målet var nådd og det var verdt det.
imgp4175

Ellers begynner formen å bli bedre, jeg kom endelig tilbake til daglige rutiner i alle aspekter igjen i dag. Jobb, trening osv., nå går alt på skinner igjen :smile: Når man får seg en knekk er det viktig å komme seg ovenpå igjen når man blir frisk, det var heldigvis ikke noe alvorlig med meg så nå gleder jeg meg til tiden fremover. Mye bra trening, bursdager, påske, finere vær.. ren lykke!

Noen bilder fra helgen min;

Jeg spiste smörgåstårta for første gang
img_4518
Kaldt, snø og maange timer i bil
img_4664
Søte hunden, sær og selvstendig Papillon-jente
img_4676
Jeg råna på snøscooter
img_4796

Nå skinner sola og jeg skal ut og gå en tur, håper dere har det bra :grin:

12 kommentarer til “Tiden går fort

 1. Propellen

  Det er én ting jeg lurer på: hvorfor lar dere det være så stor forskjell på brunfargen i ansiktet og på kroppen? En ser jo kjempetydelig forskjell, og det ser litt rart ut!

 2. kriweb

  På bildet over her er det pga blitzen.
  På linken under er ansiktet like brunt som resten; http://media.treningsforum.no/images/portal/contest/sandefjordopen2008/DSC_3787.jpg

  Når det er sagt så er det viktigst at kroppen er brun, det er her man skal vise muskler, linjer og definisjon. Ansiktet skal være pent og med fin hud og da kan man ikke smøre seg med samme brunfarge som på kroppen, men bruke mørk sminke slik at det matcher så godt det lar seg gjøre.

 3. Cathrine

  Så utrulig kjekkt å hørre du er back in bisniss Kristine 😀
  Og for en nydelig pappillon, det fikk meg til å tenke på min elskling som jeg var oppvokst med..Mistet henne desverre for 5 år siden, savner henne altså!De er så skjønne og gode de hundene, vertfall hun; skikkelig kosedyr 😎 Jeg planlegger bli mamma igjen om ikke for mange mndene nå, så kjenner jeg gleder meg 😉 (Merk: mamma til en med fire bein og hale som kan være med på morgenturene, ikke til noe annet..!!!)

  Håper treningen går bra fremover, u rock snuppa!!!! :mrgreen:

 4. kriweb

  Charlotte: Ja, deilig! 🙂

  Stine: Takker 😀

  Cathrine: Utrolig søt hund, oppførte seg nesten som en katt – kanskje det var derfor jeg likte henne så godt :mrgreen: Gøy at du snart blir hundemor igjen!
  Treningen SKAL gå meget bra 😎

 5. heidi

  Ville bare si at jeg tror ikke du regnes som en «søsterblogg». Er endel vesentlig forskjeller på din blogg og disse søsterbloggene.
  Det ses også på leserne (hvem som kommenterer) av bloggen din 🙂

  Godt å høre du føler deg bedre.

  Nyt resten av den solfylte dagen :mrgreen:

 6. kriweb

  Thale og Pinglo: Takk! Jeg skal fikse nye linker 😎

  Heidi: Noen ganger blir man bare så provosert av hvor frekke enkelte folk er.. jeg pleier å være flink til å bite meg i leppa da :mrgreen:
  Takk, i like måte!

Det er stengt for kommentarer.