Mine middagsfavoritter

Karbonadedeig er en av mine favoritter, ikke bare fordi det er utrolig godt, men også fordi man kan lage så utrolig mange middagsretter med det; Lasagne, taco, tacoboller, karbonadedeig og spaghetti, moussaka osv. Mmm!
Jeg er ikke så veldig glad i kylling eller okse, så jeg lager ikke så mye av det. Jeg foretrekker svinekjøtt og all slags fisk. Og GRØNNSAKER til.

Lasagne
img_2395

Wok (med svinekjøtt)
img_2882

Laks
img_2909

Taco
img_3218

Som dere kan se har jeg alltid grønnsaker ved siden av, og gjerne lett-dressing eller kald saus over.
Jeg er ikke så glad i ris, pasta eller poteter – om det blir noen av de så synes jeg pasta er best. Poteter er godt om jeg skal spise fiskeboller, eller moussaka :wink:

Jeg drar for øvrig til Stavanger i helgen, så det blir stille her noen dager fremover. Jeg gleder meg veldig, er utrolig glad i den byen.
God helg! :grin:

12 kommentarer til “Mine middagsfavoritter

 1. exhale_

  Karbonadedeig? Det låter som smördeg.. Vad är det? Köttfärs? Är det billigt i Norge?

 2. kriweb

  Haha, smördeg.. det är det inte kan jag lova 😀
  Karbonadedeig är det samma som köttfars ja, fast bättre (lågere fettinnhold osv). Det är – som alt annet her i Norge – dyrt! 😕

 3. beate

  hva skal du i stavanger?:):) jeg har nettopp flyttet hit,elsker byen så langt! håper jeg ser deg i byen i helgen da:)hihi!

 4. kriweb

  Malin: Ja, du er heldig som bor der det skjer 😎

  Beate: Pappaen min jobber der for tiden, så jeg skal besøke han. Du får si hei om du ser meg luske rundt i gatene der 😛

  Synnøve: Takk! :mrgreen:
  Nå må jeg løpe, god helg dere!

 5. Acat

  Jeg ser du har tatt helgen, men ville bare si at jeg lagde lasagne inspirert av deg i går, og det var så GODT! Min samboer pleier ikke å skryte av maten min, men dette var supert! 😆 Så jeg sender skrytet dit det hører hjemme! Takk for god inspirasjon! Ha en trivelig helg! 😆

 6. Vidar

  ja den karbonadedeigen er rimelig dyr i norge. Irriterende. Alternativ er å variere karbonade med svin. Den er en del rimeligere au

 7. exhale_

  Vad är det för fetthalt då? Jag brukar köpa köttfärsen på 10% här i Sverige och den är inte så billig heller 🙁 39:90 kr/kg om man har tur.

 8. kanela

  karbonadedeig har fetthald på 5-6%,
  I Norge koster det 39,90 for 400gr!!! og det er i de billigste butikkene.
  For nordmenn er 39,90 for kiloen super-billig ;), selv kylling-fars som er det billigste her er dyrere enn det..desverre 😕

 9. silje

  Nå fikk jeg plutselig lyst på en hel mengde mat! Fullkornlasagne og taco er min favoritt! Men også marinert laks 🙂

Det er stengt for kommentarer.